Sol, vind och vatten, i maaaassor :D

Har det hur skont som helst.
Solar, badar och shoppar for fullt.
Igar var de *bara 36grader, jag fros.
Igar borjade jag bola pa en resturang, nu vet dom vem jag ar kan vi ju saga
Igar satt vi pa balkongen a spelade kort. Jag ser nagot stort svart narma sig mig, hor en duns i vaggen, ser ett svart kravlande monster pa golvet. Skriker a flyr, En stor javla fladdermus hade kraschat pa  varan balkong. INTE OKEJ.
Idag har vi virrat runt pa olika strander men de slutade med avv vi hamnade pa den vanliga stranden, den ar bast.


I don't want a lot for Christmas

Det är en rätt trött och sliten tjej som sitter i bilen påväg mot arlanda. Men hon är gladare än på länge och gårdagen var så värd tröttheten jag känner idag. Jenny vet fortfarande inte att jag ska med så de ska bli kul att se hennes min. Läser någon av jempans kompisar de här, SÄG INGET FÖR DÅ ÅKER NI PÅ SPÖ. Inte riktigt men ni fattar grejen.

Eftersom jag ska fira både min 20årsdag och julafton på varmare breddgrader förväntar jag mig att mitt rum är fyllt av presenter när jag kommer hem:
- Ett bilbatteri
- En pojkvän eller iaf någon att pussa lite på
- Massa bra filmer
- En lägenhet
- En nakenkatt
- Massa choklad ( nötkräm, geisha, bounty blablabla)
- En sladdlös mus
- Stoooora ljus, alltså riiktigt riktigt stora
- Raggsockor

Ha de så bra hemma i kylan hoppas ni får en underbar jul :D


I bilen på väg mot arlandaaaaaaaaaaaaaa :D


Kryssa kryssa

Gårdagens kryssning på jobbet var helt galet kul :D trode verkligen inte att de skulle bli så roande. Dit resan diskuterades filter, förbättringar, mål, framtiden blablabla. De var kanske inte de roligaste jag varit med om, kämpade för att inte somna. Sedan bytte vi båt på åland och de började direkt bjudas på dricka hit och dit. Sen var det lunchbuffe, som var mumma, å gratis är ju gott så vi fortsatte pimplandet. Sedan bar de av till dansgolvet. Jag tänker inte gå in på saker å ting men naaaajs vare :D Tur att jag inte ska jobba på ett tag nu, tror att de hade känts lite jobbig. För sådär får man nog inte riktigt göra eller klart att man får men de kanske inte va mitt smartaste drag. Men vafan, veeem bryr sig :D kul hade jag! Oslagbart .

Secrets stolen from deep inside

Idag har dagen varit kalas bra, inte haft så mycket att göra men tillräkligt för att de inte ska bli segt. Har mest suttit och pratat och bara varit. Sen lyckades jag flörta in mig hos björn så jag fick skjuts hem vilket är så sjukt skönt. Pendeltåg är inte helt okey. Imorgon bär det av på dagskryssning med jobbet, får åka bil in vilket innebär att jag får sovmorgon till halv 6 (!) Jag känner mig barnsligt glad över det faktiskt, halv 6 hallå!

sitter i mitt rum, har Maaaassor att styra upp men jag orkar inte just nu. Eller jag orkar nog men jag har ingen lust. " Jag gör de sen, jag ska bara...kolla facebook, bilddagboken, klappa katten, stirra in i väggen, sova lite, äta lite, klappa lite mer på katten och kanske kolla facebook en gång till och när jag ändå är i farten kan jag ju lika gärna kolla bdb igen." När jag fyllt 20 ska jag skärpa till mig lite.  tio dagar har jag kvar att vara slapp och slarvig, sen ska jag faktiskt ta tag i mitt liv. Nästa år ska jag göra till det bääästa. De här året är rätt svårslaget     men de ska gå.









i want it all

Myser för fulla muggar med lussebullar, maaaassa tända ljus, rabarber/grädd te och eddie vedder. Förs stunden kan det faktiskt inte bli mycket bätte :). Morgondagen bjuder på jobbjobbjobb och en eftermiddag med bästa potti.

Förövrigt har jag haft en rackarns bra dag idag, om man bortser från ridningen. Just nu är det ordentlig svacka på de alltså. Har varken lust eller ork över för pållarna för tillfället. Vi får väl se hur det blir i fortsättningen.

näe de här gick ju inte sådär överdriveet bra, har noll skrivlust men ändå ska jag promt skriva något.  Vi avslutar här helt enkelt. Punkt



Morgonpromenad med hesten någon kall dag förra veckan eller nått

Do donken

Idag har jag roat mig med att lära mig montera ett nytt filter= dagenflög förbi. Fast var dödligt trött å hade eniktig fuldag. Vaknade, kollade mig i spegeln å kunde inte annat än att skratta, "Mhhhm you´r looking sooo damn hot! not" Men vad gör man, ingentiing alls för vem orkar bry sig när man jobbar morgonskift på ericsson.

De har kommit nya tallinbor, en kille som ser precis ut som fulkatten, sammaögon å samma underbett. Skönheten är dold, om den nu existerar i huvud taget vill säga.

När jag kom hem från jobbet hoppade jag direkt in i min lilla röda, plockade upp potti och åkte raka vägen till donken. Nästan smärtfri resa, förutom att de såg ut som någon spytt på mig. bara för att jag minsann skulle käka äppelpaj och köra samtidigt, de rann.







Man kan göra så men de är inte rätt.

Anybody could be that guy

Jag stör mig på vuxna människor som inte kan fatta egna beslut, ta egna initivativ och ta tag i saker å ting själva. Folk som ska lämpa över det på någon annan. Snälla jag har lika lite koll som du, kära nån!

Jag stör mig på vuxna människor som ser att papparskorgen är helt jävla överfull men ändå promt ska trycka ner 5kilo papper till. Jag blir lika arg varenda gång när jag först å främst stått å packat upp dom jävla filtrerna, vilket är jäääätte drygt, å därefter ska slänga all papper och plast. Kommer fram till soptunnan och den är överfull. Hur svårt kan de vara?

Jag stör mig på vuxna människor som kissar ner hela toalettringen. Snälla sitt ner å kissa om ni inte kan kontrolera er liksom. Eller åtminstonde torka bort efter er, ingen annan vill göra de. Hur svårt kan de vara?

Jag stör mig på folk som hostar äckelrökknarkslemhosta utan att hålla för munnen. Jag vill inte ha din saliv i mitt ansikte. Hur svårt kan de vara?

Jag stör mig på vuxna människor som är så sjukt envisa. Min mor exempelvis. "mamma gör inte så du kommer förstöra..." "neeeej jag ska bara prova hur de hade sett ut." " Men NEJ du kommer förstöra allt!!!!!" å vaaad gör hon bara för att hon är så jävla envis, jo hon förstör aaaaaaaallt! "men ajg skulle bara......" "jävlaidiotvafankandualdriglyssnaför!!!!såjävlaenvisnuharduförstörtALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fanjävlaskitvadjagärtröttpådigpådehär!!idiot" 

Jag brukar inte vara så ond mot min mor men ibland måste hon faktist fatta och jag tror att de gick in.


Sol, vind och vatten

jag uppskattar inte den här jävla kylan. Ge mig sommar igen, ge mig sol, ge mig värme och framför allt ge mig sommar utan jobb på ericsson


Jag ska ALDRIG

- Döda någon
- Hoppa bungyjump
- Slicka på en kall lyktstolpe (även fas det är lockande)
- Låta en orm hänga runt min hals
- Äta bajs
- Såga av mig min högra arm
- Äta en människa (Bara i absoluuuut nödsituation)
- Ha tidelag
- Sluta äta bullar
- Färga mitt hår rosa
- Sova naken på en parkbänk i stockholm
- Hångla med min pappa
- Äta i riga igen
- Sluta hoppas
- Gifta mig med elton john 
- Skära mig i armarna eller någon annan stans, med flit
- Äta mina ena spyor
- Gå med i jehovas vittnen
- Sparka på den som ligger
- Misshandla en gubbe/gumma
- hänga min katt uppåner i ett träd
- hissa upp min katt i flaggstången
-klämma någon annans finnar
- äta från en soptunna
- trycka upp en ärta i näsan
- cykla jordenrunt

Jag ska aldrig sluta vara jag


ÅÅÅka pendeltåg, jag är en loser baby

Jobbat som en jude hela dagen idag, bara för att jag var tvungen att bevisa att man kan montera 45 burkar på första platsen utan hjälp och utan att de blir flaskhals. Livet i en ericsson fabrik.

Varenda dag när jag jobbar em träffar jag samma farboror på tåget, på samma vis på samma plats.  Jag sitter längst fram, börjar gå bakåt när vi närmar oss vh, innan den tredje dörren möts vi, han tar upp sitt långa paraply (de är inte  ett paraply men de ser ut så, de är nog en massagestav igentligen), sluter upp bakom mig, går över till Nynäståget, Jag sätter mig längst fram till höger, strax efter dimper han ner på sätet längst fram till vänster. Samma visa i flera veckor. 

När vi är inne på tågresor. För någon vecka sedan: En rätt ung kille sätter sig mitt emot mig, drar fram en cosmopolitan ur väskan - men hallå cosmopolitan.. g a y var min första tanke. Blundar ett tag slår upp ögonen å vaaad sitter han å läser då, PORR. Grov grov porr. Jag stirrar ut genom fönstret, känner mig lite lätt obekväm, men kan inte riktigt låta bli att snegla ner i hans tidning, - oh fy fan kan man ens göra sådär å vad faaaan händer där?  Stirrar ut genom fönstret, sneglar ner, ser att hans ena han förflyttat sig till skrevet. Jag känner mig sjuktobekväm å stirrar ut genom fönstret, som om de skulle hjälpa liksom men min räddning kom, VÄÄÄÄÄÄSTERHANINGE. Första gången den "staden" gjort någon nytta.

Helt jätte nödvändigt inlägg! nattiiii




Santa Claus won't make me happy

Kom hem till en uppvärmd säng å trevligt sällskap igår å de beslutades för knäck kokning å julmys. Så imorse ringde klockan 10.00 å de bar av till willys för att införskaffa grädde och sirap.  Knäcken står ute på nerkylning medan jag å jossan sitter inne i värmen å myser med julskinka, julknäcke och te (: .
Liiiite julstämning är det iaf!

Skulle vilja var liten, när de började pirra i kroppen redan i November  för att de "bara" var en månad kvar till jul. Jag vill vara liten och fira extra jul hos farfar å farmor med god julmat, stor gran och paketutdelning. När man satt i soffan och väntade på att få öppna dom där paketen fyllda med fula trosor och fula prydnads hästar. Så fula att man ofta var tvungen att brista ut i skratt, de va bara själva känslan som va såå mys.

Hur som helst så är jag inte liten längre å farmor å farfar finns inte kvar å den där pirriga känslan är som bortblåst, men de är bara göra de bästa av situationen och njuta av de som finns :D





om man blundar stenhårt så finns de(n) inte

Okey jag har gjort de igen, gett efter. Jag skulle aaaaaldrig börja med något nördigt farm spel på facebook eller något liknande och jag skulle definitivt inte börja blogga, för de gör bara folk med för mycket fritid och för mkt luft för sitt eget bästa. Men hey nu sitter jag är med en blogg, ett akvarium, tre katter och en ö på facebook..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0