Sura miner och äckliga filmer

För ovanlighetens skull så arbetade jag igår ehe.. Var irriterad å sur större delen av dagen, frågan är varför. Jag har verkligen ingen aning, tror de beror på att surpupporna i min omgivning smittar av sig. Hur som helst, efter jobbet blev de film med daniel å jåsen. The human centipede stod på schemat och de enda jag kan konstatera är att människan som gjort denna film måste vara sjuk, att någon ens kan sitta och komma på sådana här filmer gör mig fan mörkrädd. UÄK


bitterf

" Titta nu vad du har gjort, såhär ska inte riset vara de är bara för att du kokade upp de på ditt konsitiga sätt! balbablblalbbaalbla" Är de du eller jag som ska äta de jävla riset, VAAAAAAAA?

Min mamma är bitter, bitter som fan å de smittar för nu är jag bitter, bitter som fan. Tack gode gud att jag har ett jobb annars hade jag blivet galen, på riktigt.


Goooood mooooorning

Nu är allt packat och klart å jag är redo för en dag på sjön, underbart!


Sommar sommar sommaaar

Det här med att uppdatera är inte riktigt min grej, inte när solen skiner hela dagarna iaf. Kort vecka på jobbet denna vecka vilket var oerhört uppskattat för just nu är jag rätt trött på filter, skruvar, muttrar, lödningar ja ni fattar. Fast jag ska fan inte klaga för egentligen har vi de rätt skoj.

Hur som helst, torsdagen spenderades på Freja med årets första och säkert också den sista planksteken för i år. Trevligt sällskap och fint väder, tummen upp :). Klockan 09.00 på Fredagen studsade jag upp ur sängen, packade min kylväska och satte mig i trädgården för att invänta syster och c/o. Om det var skönt att ligga ute på yttregåre? Oh yes sir! Fan vad underbart, de var varmt som fan, slappt som fan och skönt som fan. Vågade till och med på mig ett hopp från bryggan, men det var typ som att hoppa ner i en fryst fisk så ett hopp fick räcka. Till lunch dukades det upp diverse midsommar mat, sill, skagenröra, färskpotatis blabla. Mumma mumma. Efter en massa stek var det dags att ta sig hem och fixa sig inför kvällen, en kväll som bestod av middag och trevligheter hos syster och därefter en tripp till segersäng. Tipptopp dag, hade inte velat haft de annorlunda.  Innan det här blir en hel novell spar vi lördagens bravader till i morgon och säger natti natti nu.



Igår ställde jag mig på vågen och insåg att jag aldrig någonsin vägt så här mycket så jag tänkte "Hummm kanske ska skära ner på godis å så lite...." Den tanken stannade i en sekund innan nästa ploppade upp "ÄÄÄÄH vafaaaan, det syns ju inte än och man ska äta de man tycker är gott" Sagt och gjort gick jag direkt ner till mitt rum, hämtade upp min godispåse och åt, fan vad de var gott


23 Juni

Idag var vi världens dream team i lina 2 på jobbet. Alla ungdomar i en lina, kanoners. Dagen gick fort som katten, tillbringade lunchen ute i solskenet med en fet pizza slize och till efterätt jordgubbar. Mummmaaaaaaaaaaaaa. Tvärdäckade som vanligt i bilen på väg hem, det är fan alltid lika skönt. När jag kom hem låg en liten lapp på bordet som meddelade mig om att mina kläder som jag skickade efter i måndags hade kommit. Happy happy begav jag mig ner på stan å hämtade ut paketet. Så nu har jag kläder så de räcker för hela sommaren.

Kvällen har spenderats på hästryggen, hoppning+terrän på zeb som var på trycket och tyckte det var jätte ruuuligt att springa fort. Nu är klockan kvart i tio och i vanliga fall ligger jag i sängen redan vid den här tiden. Men jag känner mig så rackarns pigg idag så jag vet inte riktigt hur det här ska sluta. Kommer jag kunna sova eller kommer jag behöva gå runt som en levande död på jobbet i morgon, har ju trots allt inte blivit kallad zombie på jätte länge så de kanske är dags för det. Kort dag imorgon i vilket fall som helst därefter; LEDIGHEEEEEEEEEEEEEEEEEET :D



De får bli en bild på mig å jåsen från förra sommaren. Bara för att jag inte har träffat henne på flera dagar hihi


21 Juni

Har precis druckit te och käkat "lite" geisha, efter en plågsam arbetsdag förtjänade jag de försöker jag intala mig. Fas dagen var långt ifrån plågsam, nog för att det var mycket att göra men dagen var nästan över innan jag ens hade hunnit sätta mig ner kändes de som. Sådana dagar vill jag ha fler av, tack på förhand.

Eftermiddagen spenderade jag först en timme i sängen tillsammans med min kära dator. Klickade hem en hel drös kläder från nelly. Håller en tumme för att något av det passar. Sedan insåg jag att jag behövde vara lite social med någon så tog mig ner till syster och var allmänt nördig, så pass nördig att jenny kläcker ur sig "Ibland undrar man vem av oss som är äldst". Å inte fan är de jag inte, eller ? Sen insåg jag att jag faktiskt suttit still i sisådär 10 timmar så jag kidnappade Lexus på en promenad, när vi väl kom tillbaka till sirpa blev det massa bus med en go å glá liten Timpis:) Hur mysigt som helst :D. Nu är de sängen som gäller för i morgon då är de dags igen. Livet i ericsson fabriken rullar på fast tiden runtomkring står still. Står still och rör sig på tok för fort på samma gång.


18 Juni

Kommer till jobbet och till min glädje och säkert till många andras glädje också, bjöds det på glass, maränger, jordgubbar och kakor. Vem blir inte glad av det liksom :D? Sedan var de bara jobba några timmar och bege sig hemmåt igen. Införskaffade massa godis och tillbringade kvällen i sängen med någon film jag inte vet namnet på. De var skönt, riktigt skönt.


18 Juni

Gårdagen:

12.30 - hoppar upp på cykeln för att hinna spendera lite tid med Jåsen innan det var dags för jobb
12.33 - anländer till audio video & parkerar cykeln utan för
12.50 - efter lite prat börjar vi mot tåget

Dagen flyter på i rasande fart och plötsligt sitter vi på bussen på väg hem. När jag sitter där och halvsover hör jag några prata om att cykla, då slår de mig, "Fanhelvetsjävlaskitvadjagärdumihuvudet!". Glömt min älskade cykel olåst mitt i centrum, jätte bra jätte bra. Hoppade av nere i hamnen med en liten förhoppning om att den kanskse skulle stå kvar. Knatar upp till centrum å hör och häpna min cykel stod kvaaaaaaaaaaaaaaaaar. Underbart lyckan var gjord, kvällen räddad och jag slapp bli dödad av mor min (Y)


16 juni

Man blir ju så less när snoret bara rinner å rinner å rinner åååå rinner. Älskar att sitta på tåget och snörvla så man får sura blickar av gammla tanter som sitter och tänker " har inte ungen någon näsduk med sig?". Även om jag nu skulle ha papper med mig så skulle jag aldrig få för mig att snyta mig när de är 5673259029486728 personer runt omkring, aaaldrig.

Gah jag har så obeskrivligt tråkigt och vill inget hellre än att helgen ska vara här. Det värsta är att jag igår var helt inställd på att de var onsdag så idag känns det som att det borde vara torsdag, men icke. Denhär veckan kommer aaaaldrig ta slut. fan. Hejdå


blablbalblalbaplsjhejhueij

Nu får de bli massa bilder på hur helgen å blabla varit för jag har tappat alla ord.



Fredag & Lördag bestod av partaj av olika slag. 40års kalas för syster och Lördagen spenderades i storstaden med trevliga pinglor. Eftersom jag är slapp å inte har orkat hämta kameran så dyker bilderna från kvällen upp sedan, någon gång, någon dag, kanske.



Söndagen spenderades på grava med Jåsen och Amanda. De solades, badades och slappades. Vilket var välbehövligt för min del efter helgens bravader.



Och sist men inte minst så har offe fått adhd ryck idag. Var ute 5min hoppar på handtaget och rusar in. Srpinger, hoppar, kastar sig ner på golvet, tuggar för fullt på sig själv, kliar sig som en tok och springer runt lite till. Tänkte att hon kanske satt sig i ett myrbo eller nått så hon åkte in i duschen. Lugnar ner sig lite och vill därefter gå ut en gång till. Kommer in efter 2 min och beter sig lika cpstört igen. Så kastade in henne i duschen igen å nu får hon fan inte gå ut mer innan jag drar till jobbet.






13 Juni

Jag är så jävla trött! Klockan är bara åtta men det här funkar inte, det går verkligen inte att hålla ögonen öppna så de här inlägget får gå undan.

Gårdagen var trevlig, vi tog oss in till stan där vi först och främst köpte thaimat och därefter instalerade oss lite i lägenheten. Vi fixade, donade, drack, åkte buss, smink hit smink dit, cider hit vin dit blabla. Efter några timmars preparty tog vi oss till staden, som denna dag verkligen var FULL av folk. Vilket var förståligt så de både var kiss och love stockholm eller vad katten det heter. Well kvällen flöt på och dagen där på vaknade vi upp pigga och glada ;). Väl hemma i nynäs igen åkte jag Amanda och Jåsen ut till grava där vi stekte på ordentligt. Nä jag pallar inte de här jag kan inte seeeeeeeeeeeeeeeeeee. Hedddddddddddddååååååå


12 Juni

Gårdagen bestod av jobb och därefter firande av en nu mera 40årig syster. Mat i massor och trevligt som bara den! Kommer bilder när jag orkat hämta min kamera. I kväll är det utgång i storstaden som gäller och jag är riktigt laddad. Var hur länge sedan som helst jag var ute i stan hihi heddå

10 Juni

Fick lite små panik när jag vaknade i morse och kikade på klockan. I stället för i vanlig ordning stå på 04.40 var hon 04.50 vilket skapade massa stress. De var bara upp slita på sig kläder, trycka i linserna, packa väskan och pallra sig till tåget. Men jag hann och hela dagen har gått i en rasande fart, fast höll på att däcka ett tag på jobbat, mina ögon ville inte vara med längre men efter lite frisk luft var jag åter fit for fight. Väl hemma begick jag en av de sju dödssynderna, jag somnade på soffan, fanfanfanfanfanfan. Efter mitt lilla misslyckande införskaffade jag mig jordgubbar, smälte vitchoklad och begick väl ännu en dödssynd, frosseri ;D MUMMAAAAAAAAAA.


9 Juni

Det första som hände när jag kom hem från jobbet var mycket motbjudande och otrevligt. Jag tog av mig skorna och kliver in i badrumet. Kliver i något blött, något varmt, något mjukt. Jag kliver rakt ner i en feeet kattspya. Snälla om ni har svårt att lära er spy i hinken kan ni väl spy i duschen åtminstonde så man slipper kliva i det?

Hur som haver har de senaste dagarna flytit på i hundraåttio och jag har inte gjort mycket som är värt att nämnas. Dagarna har bara varit fyllda av jobb, lite drama, sömn, zeb, mat å allt det där vanliga.


7 Juni

" Äh sluta klaga. Det hade kunnat vara värre, kolla bara på Hanna"


4 juni

Igår kväll/natt hade jag och fulkatten a special monent. Jag hade i vanlig ordning krypit ner i sängen och vad händer då? Jo fulkatten gör entre i mitt rum, hoppar upp i sängen och kommer för att lägga sig att sova på min mage. Jag blev helt ställd, jag visste inte hur jag skulle bete mig. Skulle jag klappa henne? Skulle jag putta ner henne för att visa att så fula varelser inte får vistas i min säng (och fram för allt inte ovanpå mig)? Eller skulle jag helt enkelt ge vika och låta henne ligga kvar? Vi tycker inte om varandra, de gör vi verkligen inte och det är ömsesidigt. Kanske beror det på att hon inte uppskattar sitt namn fulkatten, kanske tycker hon att jag är minst lika ful som henne, kanske klappar jag henne på fel ställen, inte vet jag men vårat förhållande är laggt på is. Frågorna är många och svaren så få. MEN eftersom hon trots allt gjorde ett tappert försök till att se söt ut klappade jag henne lite och lät jag henne ligga kvar. Kanske är detta en nystart på vårat förhållande, början på något nytt och spännande. . höh



I början när fulkatten faktiskt tyckte om mig





2 Juni

Vaknade tidigt i morse och kände mig som att jag skulle varit ute å festat heeela natten. Inte helt i fas alltså. Åkte upp till stallet och red kexet därefter åkte jag hem och mådde snopp. Frös som en fånge i sibirien trots att termometern visade på 26 grader ute. Lyckades rycka upp mig och begav mig till jobbet, men vände i dörren. Mådde pyton så blev till att åka hem. Tvärdäckade i soffan med 40 graders feber, underbart roligt när solen skiner och sommarvädret verkligen är här. What toooooo dooooo. Tänker iaf vara frisk till helgen för då ska de ätas tårta och förhoppningsvis blir det premiärtur på sjön.

Förra året vid denna tid stekte vi redan ute på sjön, 29 Maj var det premiärtur och premiärdopp men inte ett år är de andra likt och tur är väl de..




RSS 2.0