31 okt

Denna dag har verkligen varit jääääätte lång. Har inte gjort mycket nytta alls, handlade, bakade och städade lite på morgonkvisten. Spenderade massa tid framför tvn och tog mig även en promenad med Max. Amanda och Jossan har varit här en sväng och emelie & jag har ätit gott, slappat och ah slappat. Nu är jag så trött att mina ögon går i kors så de är sängen som gäller. Upp i tid i morgon bitti för ritt på zeb.



Halloween förra året spenderades med märy, trillade ner för en trappa, festade med herr nilsson och hade de rackarns skoj.


Luring

Jag känner mig totalt grundlurad. Sket i att ställa klockan och tänkte sova ut. Vaknar, kollar på klockan som är 08.45, tänker "ah kvart i nio är ju helt okey att gå upp", kliver upp, bänkar mig framför tvn, sätter på datorn och upptäcker de; klockan är bara 07.45. Vafaaan... Men eftersom jag redan är uppe så är de väl lika bra att fortsätta med det. Ska ta mig till affären å handla, kanske baka lite och hämta filmerna jag köpte i fredags så att jag har något att roa mig med. Kanske städa men de är en punkt som bligger sist på prioriteringslistan.


hemmaaaaa

Blev hemmakväll för min del trots allt. Var jätte taggad till en början men kände jag att jag saknade lusten till att parta så jag gick helt enkelt hem. Hade det iaf trevligt fram tills dess och åt  jätte god smörgåstårta hihi. Max å jag ska spendera kvällen framför tvn med en stor skål popcorn.


cowgirl/sheriff någonting
, cool var jag iaf för jag hade en pistol ehe


30 okt

Sitter nu taggad och klar inför kvällen, väntar på att jossan och amanda ska bli redo att gå. Vi ska ta oss till odins, äta och ha de trevligt. Sen blir det storpub för hela slanten. Återkommer i morgon om jag överlever kvällen :)

Kattig

Började dagen tiiidigt för att hinna rida zeb innan det var dags för att hämta Max. Han har redan hittat en favoritplats och verkar känna sig som hemma :).

Ska snart börja göra mig i ordning för kvällens festligheter, ska bli trevligt att komma hem till lite sällskap i natt.


29okt

Skrev ett långt inlägg i morse men min dator bestämde sig för att lägga av mitt i allt i hopa så de försvann. Efter jobbet blir det bio, saw 3d och förhoppningsvis katt hämtning därefter. Dags att jobba!

28 okt

Efter arbetet igår drog jag direkt till stallet för att rida Zeb en väng innan de var dags för lektion på zelma. Zeb var fin fin och de kändes toppen. Zelma.. ja de va spännande och nyttigt. Ibland behöver man sitta på något nytt.

Idag var dagen då jag skulle möta min blivande sambo, max. Tanten sa att han skulle vara stor men att han var SÅ stor fattade jag inte förän jag såg honom. Men det kan ju vara mysigt att ha någon som värmer upp sängen ordentligt. Det var mycket bus i den "Lilla" rackaren samtidigt som han var väldigt gosig o mysig. Vi får de nog bra, max å jag.


26 okt

Gårdagen gav mig ingen tid över alls till att sitta vid datorn. Hoppade av direkt hos mor å far bytte om, åkte till stallet, åkte till jursta, hoppade, duktig heeest, åkte till mor å far, duschade, åkte hem och stupade i sängen. Denna dag är däremot helt händelselös, vilket iofs är rätt skönt. Ska bara ligga här framför tvn och bara njuta. Ska även skriva ihop ett ordentligt cv och kaaaaaaaaaaaaaaaaaanske diska, kanske.

På torsdag ska jag träffa min (förhoppningsvis) blivande sambo, max. Men jag återkommer mer om detta sen när jag vet närmare hur det blir.  


hoppla

Styrde upp lite i lägenheten i förmiddags, inflyttningspresenten från syster o c/o sitter nu på väggen, flyttkartongerna är ner burna till källaren och speglarna är uppsatta i hallen. Sen kom matilda förbi så vi satt och pratde en himla massa. Efter ett par timmar var det bara till att ta sig i kragen och rulla till stallet för att rida lilla grå. Han är så dutti såå.

I vanlig ordning ligger jag nu och slöar i soffan. Väntar på att klkockan ska bli lagom mycket för att kunna sooova.


Halleeeeeeeen

inflyttningspresent från syster å c/o


24 okt

Det blev en riktigt lång powernap å faaaaaaaaaaan vad skönt det var! Tog mig sedan hem till mor o far för middag. Fick inte i mig så mycket men de va gotti iaf. Efterrätten var mumma och sällskapet var trevligt. Gick en vända till martin där det var lite folk. Åkte efter ett tag till bowlinghallen och roade oss där ett tag, hamnade sedan hos martin igen men stannade inte kvar någon längre stund. Åkte hem la ost på elementet, kokade te och bänkade mig framför tvn. Sitter och kollar på reprisen av paradise hotel, wohoh..  I morgon ska jag träffa en pingla som jag inte träffat på vääldigt länge så de ska bli trevligt

Ska återgå till de spännande händelserna i paradise hotel och vänta på att mina kokosbollar tinar sen blir det slaaaagg.

23 okt

Den sista filmen vi såg igår hette orphan och handlade om Kate och John Coleman som bestämmer sig för att adoptera en 9-årig flicka som inte är så oskyldig som hon till en början verkar vara. Den var bra, men fyfan vad arg jag blev på den jävla ungen alltså. Hon manipulerar, förstör och är allmänt psykad. Att en unge ens får spela in sådana filmer är heeeeelt sjukt.

Efter filmen somnade jag som en stock och tur var väl det med tanke på att det stod ridning på schemat rätt tidigt i morse. Jag, Dante, Jossan å zeb begav oss ut på långritt till gamla torövägen och galopperade. Dante blev lite över exalterad och galopperade på skapligt fort och kunde inte stå still efteråt. Övertaggad.

Nu överväger jag att ta en powernap så jag orkar vara social ikväll på mammas födelsedags middag.


Skräckblandad förtjusning

Jossan sitter brevid mig och bölar efter våran andra film. Mjukstartade med djurkyrkogården, den får fortfarande mitt hjärta att slå lite hårdare. Tycker det är fruktansvärt obehagligt med små barn. Därefter drog vi igång paranormal activity och där har vi anledningen till att jossan sitter här med tårar rinnande ner för kinderna. Själv tyckte jag inte att den var så farlig, då blir jag mer "rädd" av djurkyrkogården. Till skillnad från min kära vän tror jag inte ett dugg på spöken/andar/demoner and so, så det där bet inte riktigt på mig. Nu har vi en film kvar minns dock inte vad den heter men återkommer om den senare.

När vi hade kollat några minuter på paranormal activity hände hände en rolig grej som gjorde att jåsen näääästan fick en hjärtattack. Hängarna som jag har till mina jackor sitter bara fast med typ klister och efter ett tag blir klistret lite dåligt och å ja då trillar den ju ner. Så där satt vi och kollade på skräckfilm och vips drar alla jackor ner i backen. Det var kuuuul, tyckte jag i alla fall men bara på grund av att jossan blev så rädd moahahahhaha!


härsket kött

Valde att ta ledigt idag, dels för att jag sovit som en kratta i natt och dels för att jag verkligen inte hade lust. Har tappat motivationen.

 Var uppe med tuppen, åt frukost med jåsen och därefter åkte vi upp till stallet och snodde med Lexus på en promenad. Hur skönt som helst! Har insett att det är i stallet jag vill vara, att jobba inom industrin med montering å blabla är inte min grej. Ska styra upp det här, skriva ihop ett bra cv skicka överallt och hoppas på att någon vill ha mig. Passa på att plugga in någon distanskurs och ha tid med det jag verkligen tycker är kul. Fast det får vänta tills nästa år, huvudsaken är att jag har en början på en plan. Den måste bara finslipas lite.

Hur som helst så ska jag ta tag i min lägenhet nu, diska, dammsuga och dona. Därefter blir det en sväng på stan för att se om jag kan hitta något roligt till min mor som fyller år på måndag. Det är svårt att köpa något till en 60+ som har allt och inte vill ha något. "Nänä jag behöver inte ha något, en snäll dotter i så fall", vart ska jag hitta en sån liksom?


Den här bilden togs för exakt ett år sedan idag. Var uppe tidigt för att jag och jossan skulle åka in till stan innan jobbet. Men hon sov å sov å sov, ringde flera gånger men fick inte liv i henne, blev lite sur. hihi..


Kalles en tub sverige i ditt kylskåp

Kom till jobbet idag och fick höra "de finns ingenting att göra, vet inte vad ni ska roa er med, det kommer bli en lång kväll". TJOHOOOOOO vad kul! Näe. Vi åt burek och fördrev tiden på bästa möjliga sätt. Vid nio gav vi nynäsbor upp och gled hem. Så sitter nu i soffan, pigg och rastlös som fan å har ingen att leka med. Styrde upp gryma äggmackor i alla fall, inte för att jag var hungrig men bara för att. Ska roa mig med paradise hotel därefter sooooooova. Äta lite kakor också kanske



Sånt här kan man roa sig med på jobbet om tiden står stilla. ET

21 okt

Finns ett litet förväntansfullt pirr i min kropp, kan det bero på att det "snart" är december och december=thailand? Eller kan det bero på att de är firmafest 26/11 och eftersom de va så kul förra året ser jag fram emot de? Eller beror det på att jag har skakat av mig nått gammalt och är allmänt taggad på allt nytt? Jag har faktiskt ingen aning om varför det pirrar och jag känner mig upprymd som bara den, de lär väl visa sig och jag tycker om känslan så den får gärna stanna.

Hur som helst har jag inte gjort någon nytta alls idag, bara legat i soffan och tryckt i mig bullar. Jossan borde snart ringa på min dörr, så de är nog dags att klä på sig åtminstonde så hon slipper se mig naken. Sen måste jag faktiskt plocka undan och fixa lite. Är rätt stökigt, beror kanske på vad man jämför med men ja lite stökigt är det allt. Köket framförallt, efter mitt bakande igår ser det ut som ett tredje världskrig har utspelat sig där inne.


Jenny och jag Thailand 2009


R M K!

Lyckan var gjord idag när jag fick återförenas med min älskling, mannen i mitt liv, min trygga klippa, mitt ljus i mörkret; min Rikard Med K.  Fan vad skönt det var att köra igen.

Idag var ännu en dag då jag satt på hästryggen innan klockan 08.00. Blev ett pass barbacka och heeesti var så duktig sååå. Sedan promenerade jag i förd ridbyxor och läderstövlar till mekonomen för att häma min kära lilla bil. Hade en liten plan på att sova någon timme när jag kom hem men var på tok för pigg så de blev till att baka i stället. Blev rätt misslyckade kakor denna gång, eller de smakar bra men att kalla de kakor är en lögn. Det är snarare ehum.. Smulor/klumpar/cirklar/fyrkanter.. Men ätbart blev det i alla fall.

Igår vet jag inte ens vad jag gjorde men tid för att blogga hade jag uppenbarligen inte. Sov länge iaf men blev väckt redan vid sju av att mina grannar ägnade sig åt diverse aktiviteter. Somande om och eftersom jag knappt minns vad jag gjorde igår innan jobbet kan det inte varit så överdrivet roande.


Morning

Redan klockan 07.45 satt jag på hästryggen, frågan är varfööör så tidigt? Jo gott folkt, utan bil måste man återgå till att använda sina ben och eftersom mina ben är slappa och slöa nu förtiden så beslutade jag mig för att pappa skulle få köra mig till stallet i samma veva som han åkte till jobbet. Bara för att jag inte orkade cykla tur och retur. Eller orka skulle jag säkerligen göra men inte utan att tidspressen skulle flåsa mig i nacken så jag valde den enkla utvägen, bil dit - cykel hem. Var hemma igen redan vid halv tio och har nu spenderat massa tid framför tvn. Känns redan som om denna dag har varit jäääätte lång, jobbigt med tanke på att den knapp börjat och jag har 7,5 arbetstimmar framför mig + 3timmars resväg (fram å tillbaka). Wohoo. Tur för mig att jag kan sova på tåget utan problem.


Bästa hästen i lördags på södertörns ryttarcenter


Kung av sand

Efter ett sms av min kära syster ang inflyttningsfika flög jag upp ur soffan och på började dagens aktiviteter. Först av allt var jag tvungen att styra upp fikabröd så sagt och gjort jag slängde ihop en smet som sedan blev en himla massa kakor. Har hela frysen full, nog för att frysen inte är så jätte stor men majoriteten av platsen upptas av kakor. Medans första plåten var i ugnen passade jag på att damsuga "hela" lägenheten och plocka undan massa tjaffs. Efter att kakorna blivit klara begav jag mig till konsum men väl där kom jag på att jag inte ville vara där så gick till kvantum i stället och de tänker jag inte göra om någe mer gång. Har träningsvärk i armarna efter att ha burit hem allt. Hann sätta mig i soffan och näääääästan somna när de knackade på dörren och familjen wiklund/nordgren spatserade in. De blev lite fika och inflyttningspresents öppnand. När dom sedan gått slappade jag i soffan ett x antal timmar och mötte sen upp jossan för en promenix.

Nu är jag trött så att ögonen svider och det känns som denna dag har varit huuuuuur lång som helst. I morgon är det ridning som gäller på morgonkvisten och därefter hoppas jag på att få ett samtal från mekonomen, alla håller en tumme för jag saknar min bil sååååååååååååååååååå mycket.



Var givetvis tvungen att föreviga mitt överfulla kakfat.


17 okt

Skulle som sagt sova tills jag vaknade av mig själv, vilket jag gjorde. Med en snabb blick på klockan konstaterade jag att jag hade tagit mig en ordentlig sovmorgon..NOOOT. Vaknade klockan åtta woho.. Låg i alla fall och drog mig fram till nio, förflyttade mig vidare till soffan slog på tvn och möttes av bumbi björnarna, nostalgiiii. Har legat här en halv evighet nu känns det som så jag tänker snart bege mig ut på en promenad i de fina höstvädret.


ehe

Känns som den här dagen har pågått i en evighet. Hoppningen gick fint, var dock en trixig bana, inte så ultimat för en träningstävling men jaja. I 90cm ångade han mest på i hundraåttio medans jag bara åkte häst, nolla på hinder men 4 fel pga att jag glömde bort sistsa hindret och var tvungen att lägga en volt. I 1 m var både jag och zeb mer fokuserade och samspelta så de var kuligt, fick ett pet men i övrigt kändes de kalas.

När allt var fixat i stallet däckade jag hos mor och far några timmar, sedan bar det av till kvantum där de införskaffades föda inför kvällen. God mat till lagades och åts i hop med trevligt sällskap. Tog oss sedan vidare till heimdal, blev inte så långvarig, mest pga att jag kände mig jätte trött. Mötte upp jossan en sväng på vägen hem och tillbringade en kvart hos martin innan jag beslutade mig för att sängen var det bästa alternativet för kvällen. Så nu är de natti natti för min del. Har inga som helst måsten i morgon så jag ska inte ställa nått alarm, bara sova tills jag vaknar. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad skönt!


16okt

Sitter i bilen på väg mot pay and jump på södertörns ryttarcenter. Klarade dagens första utmaning som bestod av att väcka jossan. Nu är det bara två kvar att klara, 90 cm å 1m ska hoppas och jag önskar att vi är i fas. Håller tummarna åt mig själv. Jossan kanske ger lite tur hihi. Good luck, rid fint och så vidare till mig själv.

Nattikatti

Hittade orken men tappade den så fort jag kommit hem från stallet igen. Åkte iaf och ploackde upp Jossan och amanda, sedan åkte vi till martin där jag stannade sisådär 10 min innan jag belutade mig för att gå hem till mor o far. Mest för att min mage skrek efter mat och mina ögon inte riktigt ville hålla sig öppna.

Nu ligger jag i mitt gamla rum, i min gamla säng. Kommer knappt ihåg när jag sov i den här sängen sist. Måste varit någon gång i början av det här året innan mitt rum i källaren blev klart, fast nä.. Nu kom jag på, kvällen innan jag begav mig till gotland förra året var det. För när jag kom hem väntade en ny stor (större) säng på mig. Fan vad ointressant haha. Hur som helst så har jag sällskap i natt och det är ju alltid trevligt att få lite sällskap i sängen, även fast det är av en katt. Nu är det sova som gäller och ladda upp inför morgondagens första utmaning: väcka jossan, eftersom hon sagt att hon ska med i morgon. Vi får väl se hur det går med den saken, tröttmössan nr 1. Annars får min pappa ställa upp som hästskötare hihihi.



Min partner för natten; Jullan. Var tvungen att hålla fast henne hårt för hon ville bara vända sin svarta sida mot datorn å då syns hon ju inteeeee


Hur ska jag orkaaaaaa?

Efter en hel dag med endast en mandarin och lite yoghurt i magen kastade jag mig över kylskåpet så fort jag kom innanför dörren. Smällde i mig allt på en gång, vet knappt vad jag åt, de försvann så fort. Mätt och belåten sitter jag nu och försöker hitta lite drivkraft till att åka å rida. Det är kallt, jag har ingen bil, är jätte trött och orkar inte egentligen. Men eftersom det är dags för pay and jump i morgon så antar jag att det är rätt bra om han är lite rastad dagen innan. Även fast  det faktiskt varit ett bra koncept med vila dagen innan tävling för våran del, men då har jag varit lyckligt ovetande om det.  Och med tanke på hur lycklig han blev i onsdags när han insåg att det var hoppning som gällde så ja.. Rasta häst, det är så de måste bli. På med tjocka kläder och bit i hop, lika bra att vänja sig med tanke på att kallare tider är de enda som väntar ett x antal månader framöver..

Om jag inte fryser ihjäl, trillar av hästen, kör vilse eller något annat oväntat så blir det nog en lugn kväll idag, har ingen ork över å andra sidan brukar den återkomma efter en kort powernap så vi får se.


Snabeldrake

Efter pizza ätande, paradise hotel, robinson å trevligt sällskap är det nu dags för mig att hoppa in i duschen och därefter krypa ner i sängen. Fredag i morgon! Vet inte vad jag ska roa mig med men skönt som fan ska det iaf bli. Nattiiiii


Fuck this ihihi

Nu ska jag göra som döda fiskar gör, följa med strömmen. Sätta på min aouto pilot.


14okt

Efter gårdagens hopplektion på en pigg å glad zeb åkte jag hem, duschade och somnade som en stock. Innan ridningen hann jag med att busa runt massa med offe, laga mat och slumra några minuter på soffan. Sitter nu o försöker fördriva sista tiden på jobbet. måste sluta kom massa folk

12 okt

Den här dagen har släääääpat sig fram, fyfan. Tog mig en promenad hem (neej inte hela vägen från kista) och hoppade därefter direkt i löparskorna och begav mig ut en sväng. Snoret rann, kämpade på ett tag och när benen inte bar längre fick de bli powerwalk resten av vägen hem.

Ätit och pysslat lite, skulle städa men nej orkade inte. Det är mest kläder som ligger slängda överallt som gör det stökigt, hur svårt ska det vara att låta var sak ha sin plats.. SKA ta tag i det på torsdag, i morgon finns det inte mycket tid över då ridning står på schemat.

Sitter i soffan och väntar på att min kokosboll ska tina, så att den blir sådär perfekt mjuk å kladdig, muuuuumma.


Foood

Lämnade bilen på service, promenerade i rask takt ner till willys där jag stötte på min mor som hade samma plan som jag; handla. Och tur var väl det för när jag står i kassan och ska betala inser jag att mitt bankomatkort inte befinner sig i min plånbok. Mamma räddade mig och jag luffsade hem och påbörjade jakten efter kortet. Hittade det tillslut, kunde andas ut och plockade fram kocken i mig. Måste säga att ibland överraskar jag mig själv, maten gick att äta och smakade till på köpet riktigt bra.

Sitter bänkad framför tvn och kollar paradise hotel, kan inte göra annat än att garva. kan inte koncentrera mig på att skriva samtidigt, ska hur som helst hoppa in i duschen så fort det är slut och därefter bums i säng. Hoppas på några timmars mer sömn än igår.


11 okt

Har ännu inte återhämtat mig efter lördagens bravader. Söndagen spenderades blixtstilla på soffan, kunde inte röra mig utan att mitt maginnehåll var på väg upp. Framåt fyra lyckades jag på något vänster ta mig upp på hästryggen för en liten skrittsväng. Därefter var det bara till att dö igen, allt detta slappande gjorde dock att jag inte kunde somna ordentlligt i natt vilket i sin tur ledde till att jag har känt mig som en zoooooombie hela dagen. 

Ska snart köra rikard till bilverkstaden för en liten koll, sen blir det ett besök på willys, välbehövligt med tanke på att mitt kylskåp är helt tomt. Men först lite slappande i soffan.


Frrån i lördags, snodd av Jåsen


prteeey


fish

Blev en lugn å skön hemmakväll för min del idag. Åkte först hem till mor å far och tiggde till mig lite mat och rullade sedan hem. Plockade i ordning lite här och där, känns som att jag lever i ett ständigt kaos. Plockar undan ena stunden men i nästa stund ser det ändå lika jävligt ut. För att det ska låta bättre kan vi ta och kalla det för organiserad oreda. Efter att ha tänt massa ljus (för att det ska bli varmt, min lägenhet är iiiiiskall) hamnade jag i soffan, otippat.. Roade mig med att kolla klart på requiem for a dream eftersom jag somnade sist, skulle utan tvekan kunna kolla på den ännu en gång nu på direkten bara för att den är så rackarns bra.

Tror faktiskt att jag ska ta och sova strax, har en liten förhoppning om att jag ska lyckas ta mig upp relativt tidigt i morgon så jag kan ge mig ut på en springtur. Men sängen brukar vara så skön på morgonen så vi får väl se hur det går med den saken.


8okt

Började dagen med att diska och tänkte därefter vara duktigt å handla men icke. Efter diskandet blev det en lång dusch och sen fastnade jag framför tvn. Handla kan jag faktiskt göra i morgon eller i övermorgon, eller dagen efter det. ehe. Kom precis på att jag inte har någon matlåda till ikväll.. fan. Glider nog förbi willys och köper mig lite frukt å yoghurt.

Fredag idag då, tror att jag bara ska ta det lugnt i kväll, kika på film och trycka i mig onyttigheter. Morgondagen där emot blir lite mer fartfylld men det kan vi spara till i morgon för nu måste jag försöka få ordning på mig själv.


om mord var lagligt

Igår natt efter jobbet promenerade jag till Josefine. Vi tog rikard och gled runt lite i Newnose City innan vi åkte hem till mitt lilla krypin för en god natts sömn. Klockan 10.00 dagen därpå var det dags för mig att besöka optikern, alltid lika kul att sitta där å läsa bokstäver som man inte ser och få ögonlocken vikta ut å in. Gick sedan hem plockade fram frukost och tillbringade resten av förmiddagen i soffan tittandes på Requiem for a dream, filmen är verkligen huuuur bra som helst fast jag råkade som vanligt somna och sova bort det mesta av filmen. Hörde Jossan kommentarer då å då och grymtade fram nått som lät pasande. Sen var det till att rycka upp sig å ta sig till jobbet.

Hade mord varit lagligt hade jag haft en arbetskamrat mindre efter denna dag. Fyfan vad denna människa plågar mitt liv. Spyr galla över allt och alla, det enda som kommer ur den munnen är gnällgnällgnällgnäll. Inget är bra, allt är fel, alla är fel, ingen hjälper till. Lovar att det snart kommer komma ett krav på att någon ska sitta och massera denna persons fötter för att personen i fråga ska jobba i huvudtaget. Bitterfitta.


Bilden tog för sisådär ett år sen och tro mig jag kämpade för att försöka se sur ut.




Torsdag? Näj

Sitter på jobbet och lyssnar till daniel som med otrolig inlevelse sjunger med till abbas alla hits. Fick för mig att det var torsdag idag men kom på mig själv efter ett tag och besvikenheten (finns det ett sådant ord?) Jag kände när de gick upp för mig att det var torsdag går inte att beskriva. Haha fan. Längtar till tåget så jag får sova.

6okt

När man jobbar med något man inte gjort tidigare går tiden verkligen tusen gånger fortare så min gårdag på jobbet kändes väldigt kort och skön. Blev dock stress i slutet men så kan det gå när man har en arbetsnarkoman till skiftledare. Var uppe med tuppen idag för att hinna göra det jag alltid gör på onsdagar; rider. Zeb var pigg som en mört och vi roade oss med att hoppa lite.

När jag kom hem hamnade jag direkt i soffan, sitter och läser igenom min gamla dagbok och är förundrad över hur jag var/tänkte och skildrar saker i den. Om jag tänker tillbaka på vissa saker som jag skrivit om i dagboken så skiljer det sig rätt ordentligt mellan hur jag mins det och hur jag beskrivit det i boken. Eller ah vet inte hur jag ska sätta ord på det så jag ger upp nu.  Tjaooo


5 okt

Tog mig upp tidigt ur sängen i morse för att fixa lite ärenden på stan. Bokade bland annat tid för synundersökning, fixade pengar till mor, inhandlade diverse nödvändigheter att fylla magen med och gick sedan vidare hem för att just fylla magen. Gjorde en riktig brakfrukost med både youghurt, mackor, ägg och juice. Sitter nergosad i soffan och sammlar ork till att jobba, har blivit lovad en tårta/bakelse/kaka så idag är jag lite mer taggad inför jobbet än jag var igår. 

Min tanke var att jag skulle hinna inviga mina nya löparskor idag men det hanns tyvärr inte med, får ta det på torsdag i stället. Nu ska försöka ordna till mitt trollruffs och därefter promenera till köttboden och införskaffa middag till i kväll. Lateeeeer


Hittade denne bild och ställde mig frågorna; vaaaaaaarför sparade jag den, varför togs den ens och varför ser jag så ner knarkad ut?


3okt

Har ett ton disk att ta tag i men har det bättre i soffan och beslutade mig för att ta tag i det i morgon. Om jag hinner.. Har ingen lust alls att skriva heller så jag tänker skita i de. heddå


Hej å hååååÅÅååå

För första gången idag stter jag äntligen ner och tar det lugnt. Fast egentligen borde jag fixa iordning mig inför tjejmiddagen, men jag är heelt slut så jag måste sitta i min sköna soffa ett tag. Har trots allt 15 min på mig sen att fixa mig, räcker gott och väl.

Kom i säng sent igår så i morse när klockan ringde var jag inte sådär överdrivet jätte taggad på att kila in till farsta, men tog mig i kragen och släpade mig upp, drog en borste genom håret och plockade upp syster o Jenny. Kom hem med en vinterjacka och ett par löparskor precis som planerat. Sen var det bara till att stressa vidare till stallet för att hinna rida zeb å dantus, hem till mor å far duscha, åka hem och nu sitter jag som saft här. Middag om 20 min och här sitter jag halvnaken å halvful. Är nog dags att göra något åt saken faktiskt... Lateeeeeer.


stress

Tanken med förra inlägget var att jag skulle skriva ordentligt, hade skriv i fingrarna men vips var det borta, blev irreterad och tröck hejvilt på tangenterna istället.

Igår tog jag mig en ordentlig powernap, fy fan vad det var skönt. Och sjukt välbehövligt. Hoppade i duschen därefte r och sedan var jag pigg som en sånglärka igen. Tänkte gå upp och hälsa på min mor å far vid halv nio, promenerade upp och ser att huset är helt kolsvart. Ringer hem och frågar "vaaaart är niiii?", lite dum fråga med tanke på at jag ringde till hemtelefonen men ja. Dom var givetvis hemma å SOV, dom SOV klockan 20.45 på en fredakväll. DÅ brukar deras vinpimplande vara i full gång.

Oj jävlar nu måste jag rusa, ska plocka upp syster å systerdotter för en sväng till farsta.BYE!


2 okt

sanfhesdhgiurejhhgtjjhgfdcscx

18.05

Kom hem från jobbet, la mig på golvet i vardagsrummet och roade mig med att stirra upp i taket samtidigt som jag lyssnade på grannarnas gnabbande. Vet inte varför jag hamnade där riktigt men de var faktiskt skönt. Begav mig sedan ut på en promenad med Jossan å Tove. Nu ligger jag nedbäddad i soffan, känner mig helt slut i huvet så ska bara ligga här och ta de lugnt ett tag. Powernap ligger nära till hands..



1okt

Det finns dagar då man har kul på jobbet sen finns det dagar som denna. Som segar fram och bara är allmänt gråa å trista. Som tur var är det inte överdrivet lång tid kvar innan arbetsdagen är avslutad. Ska direkt hem, lägga mig i soffan, slå på tvn och äta paj!

RSS 2.0