15/8

Helgen blev rätt lugn, drog ut i stan efter jobbet men åkte hem rätt tidigt. För mycket snor i hjärnan och trött trött trött. Sov bort halva lördagen, var på födelsedags middag och sedan var det ryggläga i soffan som gällde hela kvällen.

I går var det upp till bevis för hästi, pay and jump på runsten vankades. Mest för att kolla av hur hon beter sig ute på tävling. Hade inte behövt oroa mig för fem öre, något spänd vid framridningen men i övrigt var hon kanon, hoppade allt utan problem. Sen gäller det bara att hon ska lyfta på fötterna också, även fast hindren är låga. Två pet i 70 och ett pet i 80 blev dagens resultat.

Nu ska det packas, kina står för dörren och resefebern börjar få grepp om mig...

11/8

På klippor vid havet, tända ljus, en stjärnklar himmel, alkohol och härliga människor fick avsluta min semester. Det var gitarrspelande och allsång, det var äcklig dricka och det var god dricka, det var nattbad och det var nattprat. Det var en toppenhärlig kväll och för första gången på läng kände jag mig glad rakt igenom. 

Ska ta mig i kragen och ladda över alla sommarbilder som ligger och väntar i kameran, ska bara hitta sladden först. Så länge får ni hålla till godo med en bild på mig å kompiiiiiiiis




2/8

Semester = inte så mycket tid över för datorn. Hur som helst så har senaste veckan bestått av fullfart hela tiden. Onsdagen började redan vid 04.30 då jag lovat att åka med S för att hämta häst. Efter ca 90 mil i bil på en dag somnade jag nog rätt fort när jag väl kom hem. Minnet sviker vad gäller resten av veckan. Tillbringat tid i solen, ridit, kollat film, städat blabla. Fredagen hände inte mycket, somnade som en stock redan vid tio.

Lördagen däremot bjöd på väldigt mycket roligheter bland annat: födelsedagsfirande i Tungelsta, språngmarch till tåget, freja häng och avslutningsvis trevligt sällskap, lång natt och för lite sömn vilket gjorde söndagen lite halv seg. Men på något vänster lyckades jag med både barnkalas och ritt innan jag med all säkerhet dog i soffan.

Måndagen spenderade jag tid med Märy, lite lunch dejt på ringvägen som blev lite halvt misslyckad då vi hade planerat sol och bad men solen svek. Trampade hem och kollade film i stället innan det var dags för en vända i stallet. Red ett stycke ponny vilket var oerhört kul. Sen var väl tanken att jag skulle sova men fick sällskap å de blev ännu mer film tittande, som vanligt somnade jag...Man kan ju inte vara bra på allt.


RSS 2.0