31/3

I morse vaknade jag tidigt, kollade ut genom fönstret och såg snö som virvlade runt för fullt. Intog soffläge och skulle bara vila ögonen lite.. Vakande tre timmar senare och fick panik då jag insåg att halva dagen hade gått. Det är inte likt mig att sova till ett på dagarna. Men gjort är gjort. Om en timme ska jag iväg på middag, en middag som jag har bjudit in mig själv till, typ. Har levt på vanilj youghurt med frukt och bär de senaste dagarna så lite ordentlig föda ska bli trevligt!
 
I morgon är det jobb som gäller. Känns helt ok med tanke på att vädret ändå suger, plus att jag enbart jobar tre dagar nästa vecka. Tänkte skreva något i stil med "åååh vad skönt det ska bli med lite ledighet" men det blir inte så mycket till ledighet egentligen. Har fullt upp varenda dag med träningar och tävlingar. Men eftersom det är så jävla kul så är det värt det.


29/3

"-Lukta på handdukarna, lukta på handdukarna!!!
- Eum ah dom luktar...rent?
- Men känner du inte?!
- Näääe...
- Men dom har ju hängt ute på tork hela dagen!"

JAHAAAAAAAAAA! Dumt av mig att inte känna det på lukten...


26/3

Jag hatar att promenera själv, ännu mer hatar jag att springa själv. Att träna på ett gym med massa folk skulle aldrig falla mig in, att cykla själv är jobbigt. MEN, i Fredags tränade jag med viktor, inte nog med att jag sprang ute mitt på ljusa dagen, jag har även gjort armhävningar offentligt. Allt inom mig sa, nej nej det här är inte ok tänk om folk kollar.  Men jag gjorde det! I slutet av träningen hade jag både hunnit springa en mil och tränat mina redan enorma armmuskler. Dagen efter var det ett helt träningspass att ens komma upp ur sängen, satan i gatan vad lårmusklerna värkte.

Under helgen har jag hunnit umgås med fina människor, varit på bio, sovit på tok för lite och tävlat. Mitt huvud kommer snart sprängas så jag avslutar det här innan det är för sent.


21/3

Uppdatera är inte min starka sida men oj vad bra det blir när jag väl gör det...eller..

Förra helgen var det full rulle, blev tyvärr varken alkohol eller badande för min och brivings del men det gorde inte så mycket, vi hade det trevligt i alla fall. Dagen efter var det full rulle, mötte Briving på stan för att hitta något fint att ha på sig till kvällens bravader men vi båda gick hem lika rika som innan. Sedan var det dags att rida Damphästen, eftersom hon tog all energi från mig somnade jag sedan på soffan så fort att jag knappt han reagera. Vaknade och insåg att det var 30 min kvar innan jag skulle infinna mig hos syster för födelsedags firande av Jempan. Eftersom jag är blixten själv hann jag till och med dit tidigare än beräknat så spöade victor några gånger i Singstar innan middagen(kanske lite lätt ljug här, det kan faktiskt varit så att det var efter middagen jag vann över honom). Middag och tårta  slank ner i min magsäck och sedan var det dags att rulla vidare mot avskedsfest för Tant Marika. Ännu mer tårta pressades ner i min mage och inte långt efter var det dags att bege sig mot ännu mer festligheter. Det blev kanske en aning för mycket alkohol, för stunden kändes det fint men när det var dags att sova var det inte lika fint i huvudet längre.

Trots alkoholmängden dagen innan lyckades jag pallara mig runt ringvägen på morgonkvisten. Pigg och glad som en mört. När jag sedan kom hem igen tvärdog jag, somnade som en stock, inte ens Max med sina psykbryt kunde väcka mig. Avslutade dagen med dressyrträning som gick kalas bra! Ett toppen avslut på en toppen helg helt enkelt!


15/3

Håll i hatten, jag har lagat mat! Eller tja.. sallad. Men jag skar faktiskt både kyckling och äpple. Gott var de! Sån där bra grej som man inte kan misslyckas med.

I morgon är det äntligen fredag, har sovit på tok för lite denna vecka så det ska bli skönt att få sova ut. Fredagen ska spenderas med Briving, bad och alkohol (för hoppningsvis). Lördagen ska jag inte göra någonting, skönt sa det bli! På Söndag är det dressyrträning annars är även denna dag rätt oplanerad.


Lite lätt död

Igår hade jag en väldigt lyxig eftermiddag, fick god mat tillagad OCH efterrätt! Mumma. Idag har jag dock inte haft det lika lyxigt, var uppe med tuppen för att åka iväg på Pay and ride. Det gick inte bra. Var hemma redan vid halv elva så satte mig på ballkongen och solade. Sen kommer vi till dagens värsta : Träning med Victor. När fan blev jag så här jävla klen? Det positiva är ju att det bara kan bli bättre nu.

11/3

Ska strax kila iväg och träna, uppdatarar OM jag överlever.


Mitt mål är att jag ska bli världens starkaste sommarkompis

10/3

Igår efter jobbet träffade jag några klasskompisar från gymnasietiden, vi intog alkohol, pratade och dansade så att svetten rann. Klen som jag är gav jag upp ganska tidigt, men hann med ett besök på mc donalds innan det blev en taxifärd hem. Tur att jag hade sällskap i taxin annars hade jag säkert hamnat på en öde grusväg någonstans i sorundas skogar eftersom jag tvärsomnade så fort min bak landade i sätet. Vid 3 tiden var jag i alla fall hemma, till min glädje låg min kära mobil på bordet (den har varit iväg på lagning), lyckan var total och sömnen infann sig efter två sekunder. Trevlig kväll helt enkelt!

Just nu sitter jag i soffan och latar men måste rycka upp mig inom kort snart kommer nämligen min personligakock för dagen hit och tillagar en (för hoppnings vis) god måltid.


7/3

Jag tycker att alla kan ta sig tid att kolla på filmen nedan.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


6/3

Just nu vill jag bara åka in till stan och spendera massa pengar på fina vårkläder. Det värsta är att när detta sug dyker upp och jag faktiskt tar mig tiden att åka in för att shoppa så hittar jag NADA. Sen när man är fattig som en kyrkråtta dyker det plötsligt upp en rad plagg som man skulle kunna sälja sig själv för bara för att få råd.

I övrigt har det inte hänt mycket spännande, ingenting alls faktiskt. Eller tja, har ju faktiskt ätit lunch med Jossan och det var väl det mest händelserika under dagen.


Detta kan vara den vidrigaste bilden jag någonsin sett. När jag öppnade ett block och möttes av kattens smile gick det kallakårar genom hela min kropp..


4/3

Har haft en riktigt toppenhelg! Efter jobbet red jag ut en sväng i solen på min bästa sedan bar det av hemmåt för att styra upp en god gino inför kvällens soffhäng med rasmus. Att riva 200 g vitchoklad tog mig 17min, kommer säkert få en grym muskel på högerarmen nu! Vi kollade på en jättebra film som jag inte har någon aning om vad den hette... Men bra var den. Trots att jag var dödstrött när vi drog igång den så lyckades den väcka mig till liv, satt som på nålar stora delar av filmen. Efter filmen var jag dock dödstrött igen och jag tror jag hann somna innan mitt sällskap hunnit kliva utanför dörren.

På lördagen vaknade jag och såg till min lycka att det var sol och klarblå himel så det blev lite solande på balkongen innan gympaskorna åkte på och det blev en promenad till stallet. Tanken var att grejorna skulle få sig en ordentlig rengöring men solen lockade mer så det gick sådär. Red ut en sväng på en av ridskole ponnierna och sedan var det hoppträning på min egen kuse. Efter en härlig förmiddag fortsatte kvällen med pizza och därefter bowling med trevligt sällskap. Har jag någon gång berättat hur sjuktjävlavärdelöstjättedålig jag är på att bowla..? Efter  en katastrofal bowling insatts från min sida åkte vi hem till mig ett tag innan det var dags för mig att få lite skönhetssömn. 

Idag har jag roat mig med att tävla, vilket gick kanoners, sola och sedan tänkte jag sova lite på soffan men blev fort väckt av att någon ville ta en promenad runt ringvägen så det var bara upp och hoppa. Efter en härlig promenad var det dags för dagens lite mindre härliga uppgift, diska. Men nu är även det avklarat och jag har bäddat ner mig i soffan där jag tänker spendera resten av kvällen.  


RSS 2.0