29/2

Idag har solen lyst från en klarblå himmel, fåglarna har kvittrat och termometern har visat +9. Själv har jag suttit instängd i en fabrik och missat all härlighet. Håller tummarna stenhårt för att det tänker vara fint väder i helgen också så jag kan få njuta llite av det :)



27/2

Kom hem från jobbet för en stund sedan och som det är nu vill jag helst sova nu på direkten. Men i kväll är det hoppträning! Ser dock inte fram emot att dra på mig ridbyxorna då mitt knä gör apont när det blir tryck på det. Senaste tiden har jag gått med strumpbyxor och ridit med mjukisbyxor med förhoppning om att det ska bli bättre men icke.. En remiss till sjukgymnasten trillade ner i brevlådan idag, jag tror verkligen inte att det är en sjukgymnast mitt knä behöver men vad ska man göra när läkaren inte vill "utsätta min kropp för den skadliga stråliningen". Men ärligt, om dom kan utsätta mig för den stårlingen om 12 veckor kan dom väl lika gärna göra det NU.  Det är bara bita ihop, eller åka till akuten och säga att hästen kastat av mig och knät gör jätte ont efter det... Synd att jag är så jävla dålig på att ljuga bara


26/2

Sitter och funderar på vad jag vill göra med mitt liv. Om jag skulle ha möjlighet att göra precis vad jag vill, vad skulle jag göra då ? Kanske resa runt och se spännande platser, kanske flytta till en stor fin gård, kanske åka till Afrika och hjälpa åtminstonde några svältande stackare, kanske skulle jag bli austronaut, kanske skulle jag gå i kloster, kanske skulle jag köpa tretioelva nakenkatter eller så skulle jag kanske vara här, precis där jag är idag.


Jag kan inte ens bestämma mig för när jag vill ta semester i sommar, hur fan ska jag lyckas lista ut vad jag vill göra med mitt liv


25/2

Jag skulle kunna berätta om hur hårt jag jobbat idag, om hur trött jag varit och hur slitsamt det är att först jobba eftermiddag och dagen där på jobba förmiddag. Men eftersom jag (ibland) är lite snäll så besparar jag er det.

Kan i stället berätta att det snart kommer stå en ny fin bil på min parkering, att jag har snöat in mig på äppelkräm så det bara sjunger om det. Så fort jag tänker tanken äppelkräm vattnas det i munnen och behovet av att springa till kylen för att ta fram den och lite kall mjölk går knappt att dämpa, inte ens med godis. Godis som jag nästan aldrig känner sug efter längre men som jag äter ändå bara för att det finns i min närhet. Inte ens bulldeg kittlar mina smaklökar längre. WHATZZZZZZZZ UP?!

Kan vi kanske dra en parallel mellan mina smaklökar och min ständigt stigande ålder...?


Den här bilden togs på den tiden då bulldeg var munnens största glädje.


18/2

Igår spelade vi hederliga brädspel hos daniel, det var kul. Nu har jag varit vaken jättelänge och börjar bli otroligt rastlös. Tänk vad lätt det hade varit att lösa detta problem om det var sommar, bara gå ut lägga sig i solen och läsa en bok, sola, bada balbal. Allt blir så mycket lättare när solen skiner och gräset är grönt.


16/2

Har precis avnjutit en delikat middag


14/2

Gick till doktorn, var en timme för tidig, gick hem, gick tillbaka, gick till apoteket, gick hem. Snart ska jag möta jossan, vi ska fika, det kommer nog smaka bra. Sen ska jag till stallet och bjuda på kärleksmumsen jag bakade i morse, det är trots allt i stallet jag mår som bäst så dom förtjänar lite gottis. Och i morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet igen, det här med att vara hemma är ingenting för mig.



Antar att det inte är någon som har missat att det är alla hjärtansdag idag. den här bilden får som så många gånger tidigare vara med. Denna gång pga att det är just alla hjärtans dag och när denna bilden togs var jag jättekär, jättekär och livrädd.


12/2

Idag kan jag kosta på mig att vara lite positiv, solen skiner och min feber är borta! Tänker dock spendera dagen i soffan och ta det lugnt fram tills dressyrträningen och tänker ffortsätta soffläget direkt efter träningen. Bäst att ta det säkra före det osäkra känner jag.


Tror att jag i feberdimman hörde något om att syster och denna söta unge skulle komma på besök i veckan. Håller tummarna för att det är så och att det inte bara var febern som talade

11/2

I Fredags morse åkte jag upp till stallet för att rida en sväng på lilla grå, var riktigt mysigt. Åkte hem och kände mig lite hängig. Kollade tempen men den låg bara på 37,3 så tänkte att lite sömn skulle få mig att må bätte. Vaknade en kvart senare med 39 graders feber. Så fredagen spenderades liggandes i soffan, kunde inte röra mig ur fläcken så senare på eftermiddagen kom pappa hit och fraktade hem mig till dom. Där jag fortsatte mitt soffliggande och sov nog större delen av dagen. Vaknade idag och kände mig riktigt pigg men luuuring! Fortfarande hög feber så även denna dag har spenderats i soffan. Inte en allt för rolig helg så att säga. Jag hoppas på att vara något sånär frisk i morgon så jag kan rida dressyrträningen inför allsvenskan, ananrs blir jag lite ledsen


9/2

Igår var jag negativ så idag tänkte jag försöka vara lite positiv! Eller nej vänta, jag kan ju inte de. Är de något jag är dålig på är det att vara positiv och enda gången jag känner mig glad på riktigt är när jag är med hästskrället. Nu ska ni inte måla fan på väggen och tro att jag går runt och surar konstant, icke! Men den där känslan av att vara riktigt glad infinner sig på tok för sällan. Och hur lätt är det att vara positiv när det är snöigt och kallt som fan? Man kliver utanför dörren och vips så har snoret fryst, fötterna är blöta och man önskar att man aldrig gått upp ur sängen.


8/2

Jag blir jätte irriterad när folk kommer och säger onödiga saker. Exempelvis om man sitter och jobbar som ett jävla djur, någon kommer fram och kläcker ur sig  "varför jobbar du inte för?". Jätte onödigt, jätte störande.
Eller som när pappa var här och lämnade mina bilnycklar som jag hade glömt, han stannar kvar för att se så bilen startar (det va väldigt kallt ute) bilen startar och han säger "vad bra att bilen startade". NÄHÄÄÄÄÄ vare bra, tycker du de, är de sant?!



6/2

Det är +15 i min lägenhet vilket resulterar i en djupfryst tjej. Kan knappt röra mina händer, funderar på att sätta på mig vantar men jag äger bara tumvantar och det blir så sjukt svårt att skriva då.


Ge mig vår, ge mig lite kärlek, ge mig lite äventyr.


5/2

Har inget att skriva, är trött och less. Tur att jag har min häst, hon är bäst, det är ren kärlek.


4/2

-15 grader ute, burr, kallt, jävligt, vidrigt, äckligt, uppfriskande. Har gått från videgatan hem till mig, snoret frös.


2/2

Idag har mitt öga gjort ont hela dagen, men orkade inte pilla med linsen på jobbet så försökte att inte tänka på det så mycket. Kom hem, tar ut linsen ( vilket gjorde helt jävla sjukt ont), tvättar den och ska sedan stoppa in den igen men det gjorde så jävla ont så fick ge upp. Tänkte att det kanske låg en dammråtta eller nått i ögat så sköljer ur med linsvätska, vilket också gjorde skitont. Sen kom jag på en lysande idé! In på youtube och kolla på sorliga klipp som jag vet att jag alltid gråter till, att gråta måste ju verkligen rensa ögat. Så jag spenderar tio-femton minuter åt att gråta. Men vet ni vad... Det hjälpte inte för fem öre.


RSS 2.0