28 mars

Gårdagen var som sagt oerhört slapp å slö och även denna dag satt illamåendet kvar. Var total död på jobbet, kämpade på och dagen tog faktist slut relativt fort, tack och lov! Eftersom jag inte känt mig på topp under dagen sa jag ifrån mig pållarna idag och kilade istället hem och lagade middag med jossan. Tog även tag i mitt stora diskberg så nu är den saken ur världen också.  Duktiga jag......


U Ä K

Gårdagens bravader satte sina spår och präglade denna dag. Fysatan mintu och jag är ingen bra kombo. Hur som helst hade jag det kanon kul! Kom hem till mor å far vid två tiden idag och vad ser jag då om inte offe som sitter kopplad på berget. Min första tanke var givetvis att jag under natten satt henne där å därefter dragit och glömt henne kvar. Men när jag kom runt hörnet stod min granne med kopplet i handen, l ä t t n a d.

Måste städa min lägenhet för de är totalt kaos men jag orkar verkligen inte, är fortfarande helt förstörd. Lyckades kors i taket ta mig till stallet, longera spader och därefter rida zeb. Mina krafter togslut efter så städandet får nog vänta..


23 Mars

Idag har det hänt något som nästan borde skrivas in i historie böckerna. Max har legat i mitt knä, frivilligt. Kors i taket det har aldrig hänt tidigare. Att de troligvis berodde på att vi satt ute på balkongen och han tyckte det var spännande att kunna se över kanen är en annan femma.

Har redan hunnit rida och spendera en timme på balkongen, tyvärr försvann solen så ligger nu i vanlig ordning i soffan. Är rastlös som fan men orkar inte ta tag i något..


22 mars

Min kropp har beslutat sig för att det är dags att upp å hoppa innan klockan 8 varenda morgon. Dagen blir så jävla lång när man vaknar vid 8 och därefter inte är hemma fören 00.30 igen, fast å andra sidan är det väl inget att gnälla över. Hann spendera en timme på balkongen innan det drog in massa tråkiga moln så nu sitter jag återigen i soffan med datorn i knäet. Är galet sugen på kladdkaka men det känns inte helt ok att käka klockan 10 på morgonen så får vackert vänta ett tag till.

Eftersom jag i söndags slocknade innan nio vaknade jag redan vid sju och begav mig direkt till stallet. Skrittade ut på zeb och red ett pass dressyr på mixen. Lilla ponnyhästen hade lite väl bråttom ut i hagen efter ritten så han lyckades dra omkull mig ( det var isgata) och ta sig en promenad över mig, men det är sånt som händer. Det enda dryga är att min plan på att dra på joggingskorna idag får vänta tills mitt ben har intagit normal storlek igen.

Oh why, why must you waste you're life away,
you've got to live for today, then let it go



20 Mars

Sol idag igen, vilken lycka! Vaknade redan 8.30 och har suttit ute på balkongen inlindad i en filt sedan dess. Glömer helt bort tiden när jag sitter å läser.  Men nu börjar det bli dags att göra lite nytta, åka till stallet å skritta en sväng på zebbus och därefter har jag disk som av någon konstig anledning inte diskar sig själv. 


Såg att snödropparna börjat kika fram hemma på badhusgatan, nu är det bara krokusar, vitsippor och tussilagos som saknas


Trötter

Eftersom min kära dator varit död på grund av virus senaste tiden ha även bloggen blivit rätt död. Men nu är datorn igång igen och bloggen med. Har dock inte hänt så mycket spännande senaste tiden.. Gårdags kvällen spenderades i stallet, först ett pass på mixen och därefter var det dags att klättra upp på zeb så nu är igångsättningen igång. Om fem veckor ska han vara fit for fight igen. Åt sedan middag hos mor o far och begav mig sen till en trevlig prick. Vaknade tidigt som bara den, möttes av sol och beslutade mig för att det var dags för årets första grillning. Så efter massa segande i sängen promenerade jag hem, införskaffade diverse grill grejs och plockade upp dagens sällskap. Var varmt, skönt och riktigt trevligt. Eftersom det blev på tok för lite sömn under natten däckade jag hemma hos mami några timmar innan det var dags för ritt.

För stunden är jag dödstrött men ska strax börja göra mig i ordning för en kväll i Haninge med lite trevligt folk.


Senaste tiden i korthet

* Hästen är behandlad i båda frambenen = ingen tävling på söndag = en rätt besviken Hanna.
* Förra helgen spenderades i övik, behövde komma bort och rensa tanarna lite. Var riktigt skönt, plus att det var trevligt att träffa Emelie igen (lena och kaj också givetvis) eftersom det var 7-8 år  sedan sist.
* Jobbat, jobbat å jobbat

Igår var jag inne med mor i stan och brände på tok för mycket pengar men det var det värt. Kom hem med jacka, skor, klänning, tröjor, parfym mm. Nöjd och glad. Klippte mig även eftersom mitt hår var skapligt slitet, känner mig lite naken nu för det var rätt mkt som försvann. Plus att mitt hår har fått för sig att bli rätt lockigt så i morse när jag duschat krullade det upp sig ordentligt så ja nu är jag nästan naken. Tur att de växer ut igen.

Idag är det strålande sol och lusten att åka till jobbet ligger kanske inte på topp men de är ju faktiskt Fredag så det känns lite ok ändå.


RSS 2.0