29/5

Har haft en superhärlig helg! Fredagen spenderades hemma i soffan efter en tuff vecka med kaizenövning. Tuff var den väl egentligen inte men när man inte är van att behöva använda hjärnan blir man rätt slut haha. Lördagen spenderades ute i skogen, vid vattnet, med grillning och tältning med fina människor. Hur mysigt som helst! Tog även årets forsta dopp, efter en svettig skogspromenad med massa packning var det välbehövligt, välbehövligt men kallt. Har plockat 4357357 fästingar de senaste dagarna men det var det garanterat värt.


20/5

Kanväl bara återupprepa det jag sagt så många gånger förr, jag behöver komma bort från denna stad. Det finns inget/ingen jag behöver här. Människor suger

14/5

Det  har varit så mycket häst senaste tiden att jag knappt haft något liv utöver häst och jobb. Förra helgen hann jag dock med grillning och premiärtur till freja. Trevligt sällskap och fint väder, vad mer kan man begära? I övrigt flyter allt på som vanligt. Våren är här, fåglarna kvittrar, solen skiner och mitt humör håller sig på en stadig glad nivå.  Snart är det desseutom långledigt och då ska jag försöka vara lite social även utanför stallet.

Jag vill även presentera min nya pärla!

5/1

Har spenderat förmiddagen ute på Landsort, i strålande solsken. Gick över ön, fikade och somnade i solen, vaknade gick tillbaka mot båten och åkte hem. Det var två rödmosiga tjejer som anlände till nynäs sen kan jag lova. Skulle man lägga mitt huvud i en låda tomater så skulle man inte ana vad som var vad.


RSS 2.0