30 Maj

Hopp KM idag. Fin i 90 cm felfri.  1 M kändes bra om man bortser från ett hinder då vi glömde bort att sammarbeta lite vilket slutade med att jag flyger en bit ovanför hästen å därefter landar på halsen, rider en vända framför sadeln. Snälla hesten stannar, hoppar tillbaka i sadeln å fortsätter rundan. Så 4 fel i 1 m men han var fin och glad iaf :))




29/5

Igår var de lite kalas hemma hos fam carlsson och därefter kilade vi vidare till Emil där jag inte blev långvarig. Var så sinnesjukt trött så jag gav upp. Så min kväll slutade nerbäddad i sängen redan vid elva och sov HELA natten. Vaknade inte en enda gång fören vid halv nio då jag var utvilad å pigg som en mört. Tog mig upp till stallet, hoppade en vända på Zebbus och därefter ritt på lilla grå. Fixade även lite inför tävlingen i morgon, protokoll å sådant. Nu är det snart avfärd mot ösmomarknad som gällre. Brrrrrrrrrrrrrrrrrb så att säga

caretåget går om 1 min, skynda!

Just nu händer det inte mycket alls, jag jobbar, jobbar och jobbar lite till. Umgås med jossan, äter för mycket muffins, dyrkar solen när den väl visar sig och är inte riktigt i fas på något plan. Har egentligen inget att klaga över men de känns ändå inte riktigt bra. (Fäll den eller bölaa rååå som David & Jåsen skulle sagt ;D)



Nuu säger jag å min kära dator god natt för vi pallar inte trycket

27 Maj

Igår morse kunde jag satt mitt liv på att det var Sir Väs som körde tåget. "Tåg mot Mässssssssta, moot Mässsssssta !".


Picpic


26 Maj

Pigg o glad, fast kommer säkerligen däcka direkt när jag sätter mig på tåget precis som vanligt. Fördelen med att åka 05 tåget är att det inte är några jävla dagisungar som skriker å tjoar om man nu ska se något positivt. Idag måste alla hålla en tumme för mig fast vad det handlar om är lite hemligt tills vidare :) Nu kommer det snart sluta med att jag som vanligt får springa till tåget, men lite morgonmotion är väl alldrig fel..eller ?


25 Maj

Okey jag har varit urusel på att uppdatera men vet ni vad? Det har varit på tok för fint väder för att ödsla tid inne med datorn, på tok för mycket att göra  och min dator mår förövrigt inte så bra.

Fre 21/5 - Vaknade, kollade ut genom fönstret och kände direkt att de inte var någon jobba på ericsson dag. Det blev till att ta ledigt, plocka upp lite trevligt folk och bege sig mot knappelskär i stället. Mycket härlig dag, med sol, årets första dopp, rödbränd näsa och kakor. Kvällen spenderade vid pelles fisk, tror att jag var inne max 15 min sammanlagt under hela dagen, precis som de ska vara.

Lördag 22/5 - Var uppe med tuppen för att rida Zebbus som var pigg som en mört och fin som en eh ja.. fin heeeeest. På kvällen blev de grillning för hela slanten här hemma, huuur trevligt som helst! Alla var på tipptopp humör, inget drama alls, rätt god mat, fint väder och kanon sällskap. Toppenkväll :) Bilder kommer sen när min dator pallar trycket.

Nu får de bli paus för min skjutts infinner sig om sisådär tio minuter och jag ser ut som ett troll, minst sagt.

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN idag! :D

20 Maj

Gårdagen var tipptopp, vaknade såg att solen var på g fram, gick upp väckte jåsen och därefter begav vi oss till sallet. Hoppade några skutt på en för ovanlighetens skull väldigt glad häst. Hur fin som helst! Sedan var de åter dags att hoppa in i Rikard igen, hem för ombyte och lunch på Ph. De blev  stek i solen fram tills att det var dags för avfärd mot jobbet. Mindre kul när solen skiner och det är snoppvarmt. Men jag är rätt glad iaf :)



19 Maj



dom beeesta i stallet idag.

17 maj

När vädret är så rackarns fint har jag ingen lust alls över till att sitta vid datorn och nörda mig, därav dålig uppdatering. Spenderade iaf förmiddagen på jåsens balkong, vilket var tok skönt och nu är jag röd som en tomat. Når Jåsen begav sig till jobbet mötte jag upp Daniel och det blev årets andra mjukglass. Mycket smarrigt :D. Nu sitter jag här, på jobbet och ska strax gå in i produktionen igen för ännu 2.5 timmars jobb. Sedan gott folk ska jag bege mig hem & sova :D

UNDERBAR dag

Dagen har varit precis så som rubriken säger. Pallrade mig upp i morse och tog rikard till runsten, på vägen upp bröt jag så många trafikregler att jag nätt och jämt kan räkna dom på en hand. Men ingen dog och det är ju huvudsaken. Tillbringade sedan hela dagen ute i solen och är skapligt rödmosig i ansiktet och armarna ska vi inte tala om. Sedan när jag var på väg hem, med ned vevade rutor och 9 to 5 på högsta volym DÅ kände jag mig lycklig, riktigt jävla lycklig.

Kom ner till stallet och tänkte bara skritta en sväng på zeb så jag svingade mig upp barbacka i jeans. Men jag kunde inte riktigt hålla mig så jag red ordentligt och tur var väl det för hästskrället var så otroooligt fin, kändes tipptopp. Pigg och glad var han också, passade på att köra en ordentlig bockserie direkt efter ett litet hinder vi skuttade över. Jag skrattade, måste ha sett ut som en trasdocka. Skrittade sedan ut en sväng också och eftersom zeb var på "bushumör" idag kastade han sig hit och dit och var livrädd för allt som kom i våran väg.

Nu har jag köpt mig feta korvar, potatissallad och glass. Tänt grillen och väntar på lite sällskap.

Kort sagt; UNDERBAR DAG!


13 Maj

Eftersom jag vaknade tidigt begav jag mig upp till stallet nästan direkt. Tog en sväng på lilla grå runt våtmarken med sällskap av Katre och Zeb. Sedan motionerade jag och Jossan Rikard en ordentlig sväng. Bort till farsta för lite shoping, fick med mig lite tjusiga grejor hem men nu är det slut på slösandet för en tid framöver. Väl hemma igen var det släktmiddag där de bjöds på de ena och det andra med det tredje. Gott var det och mätt blev man. Mådde liiiiite lätt illa efter den sista kladdkaks biten jag tröck i mig, men det var värt det!

13 Maj

04.15 - vaknar pigg som en mört, faan. Tvingar mig själv att somna om
07.30 - Dampoffe börjar frenetiskt kraffsa på min dörr
07.31 - Offe fortsätter, jag vägrar kliva ur sängen
07.32 - Kattskrället börjar kraffsa hysteriskt
07.33 - SLUTA NU VAFAAAAAAAAAAAAAAAAAN
07.34 - Offe hoppar på handtaget och skrider in i mitt rum
07.45 - Offe börjar slicka på ett kort, åker ut direkt

Seen lyckades jag faktiskt somna om men vaknade halv nio seda var det kört. Funderar på att pallra mig ut och springa en sväng men just nu har jag det faktiskt väldigt bekvämt i sängen.



Dampoffe i påse


11 Maj

Äntligen lite sol på mina fräknar! Vi har inte haft mycket alls på jobbet idag vilket gjorde att jag faktiskt kunde njuta en hel del ute i solskenet. Även denna dag gick jätte fort och i vanlig ordning hoppade jag in i rickard och plockade upp jossan direkt efter jobbet. Köpte oss en varsin fet sallad och satte oss ute på ringvägen, njöt av solen och maten. Springandet la vi på hyllan idag men duktiga som vi är tog vi oss en promenad ute  på lövet i stället. Underbart väder och imorgon är det sista dagen på jobbet för denna vecka, ännu mer underbart!

11 maj

Igår rörde jag mig faktiskt inte ur sängen, inte mer än att jag gick upp för att ta ur linserna och så. Guuud så skönt det var, somnade desseutom innan tio och i morse gav jag mig tio minuters sovmorgon så idag är jag pigg och glad. Att man ser en skymt av blå himmel såhär på morgonen gör ju inte starten på dagen sämre direkt :D

Efter jobbet idag är det ut och springa som gäller och eftersom det är kort vecka denhärna veckan är det bara onsdagen kvar att härda ut sen är jag massa ledig :D

10 maj

Dagen har rullat på i rasande fart, satte mig monterade lite å vips så var dagen slut. Skönt som bara den var det, plus att jag smet 40 minuter tidigare så var hemma i tid och har hunnit med en hel del. Hämtade upp Jossan, åkte till stallet och red en lite sväng på en mycket pigg och glad häst. Därefter väntade dagens utmaning; Ett varv springandes runt slingan. Men vi var faktiskt riktigt duktiga och klarade större delen av vägen springande i stället för krypandes, krälandes kippande efter andan. När man sedan stöter på hockeypojkarna känner man sig genast liite dålig men VI VAR DUKTIGA. Sedan hoppade vi in i rickard och tog oss till lövhagen för en liten promenad också. Nu är jag ny duschad och nerbäddad i sängen och tänker inte röra mig ur fläcken förän i morgon 04.20 när klockan ringer. Underbart.


Ritt på heesten förra Måndagen när vi knappt kunde ta oss runt våtmarken pga cpryck. Från hästens sida inte min.

10 Maj

Jag som trode att jag skulle vara trött efter våran joggingtur igår, men kunde jag somna? Neeeeeeeeeeeej. Låg å vred å vände mig en halv evighet, möblerade om i sängen så jag låg med huvudet i fotändan (de brukar faktiskt funka att somna då) men inget gick. Jag haatar att inte kunna sova när jag ska upp och jobba morgonskift för jag vet att vid sisådär elva tiden är jag inte människa längre men måste ändå härda ut 4,5 h till. Underbart! Dagen idag består av jobb, upp å ta hand om pållehesten och jogging eller cykling med Jåsen. Sedan hoppas jag att jag kan somna redan vid nio, det skulle verkligen verkligen verkligen behövas. Nu är det dags att göra sig i ordning för min 15 min står min skjuts på plats. Life is good right

Skräck

Paniiiiiiik såhär på kvällskvisten. Vid åtta åker jag och plockar upp Jåsen eftersom vi bestämmt oss för promenad på lövhagen. Vi kliver ur bilen och börjar knata, efter några meter kommer jag fram till att jag för en gångs skull faktiskt ska knyta mina skor så att jag slipper knipa med tårna hela tiden för att inte tappa dom. Sagt och gjort, jag knyter ett par rediga knutar och våran promenad fortsätter. Vi går och går och får syn på solnedgången som var väldigt fin så vi bestämmer oss för att ta en språngmarch genom skogen för att hinna se solen gå ner vid horisonten. Kollar solnedgången och går sedan ut till kanppelskär. Sätter oss på en klippa och börjar prata lite. Jåsen ser en fläck på sina byxor och säger " vadfan har jag gjort, eller de är frön" och sopar bort. Då kollar jag ner på mina byxor för att se om jag också sprungit in i något fröigt. " Nä jag har inga frön men kolla en fästing, eller nej två, tre, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hundraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" typ sådär. Jag får lite lätt panik när jag inser att alla "frön" är små fästingbebisar. Försöker så snabbt som möjligt få upp mina superknutar och lyckas, sliter av mig byxorna och kastar dom i sjön.  Dom små jävlarna har säkert legat i bakhåll en evighet för att få chansen att suga vårat blod men icke! Hoppas dom fick lida länge innan dom sjönk döda till botten i sällskap med mina mjukisar.Sedan sprang vi större delen av vägen tillbaka till bilen, jag halvnaken och jåsen med panik å kli överalt. Nu har jag skrubbat mig med nagelskrubben, de gjorde ont som fan men de va värt de.




Eh de där ska förställa mina byxor, de såg ut som någon hällt svart/vit peppar på dom. Flera hundra skarriga jävla fästingbebisar


9 Maj part 2

" När du ändå sitter där kan du ju komma på en matlista till veckan
- Näe men vadå de räcker med mackor
- Du kan ju inte bara äta mackor!
- Joooo
- Det är ju så svårt att komma på eftersom du inte äter de vi äter
- Neej för ni äter ju bara bajs"

9 Maj

Dagens planer :

1. Ta det lugnt
2. Ta de lugnt
3. Ta de lugnt
4. Ta det lugnt
5. Rida
6. Ta det lugnt
7. Ta det lugnt
8. Sova

9 maj typ

Har precis bäddad ner mig i sängen efter en händelserik dag. Eller det har väl kanske inte hänt sådär jätte mycket men tillräckligt för att jag inte fått en lugn stund. Förutom en powernap hos Jåsen innan det var dags att pallra sig ner till hamnen för lite intag av alkoholhaltiga drycker så att säga. Nu går mina ögon typ i kors så jag tänker stänga dom. Nattiii

8 Maj

Jahapp vaknade 09.30 idag igen helt av mig själv. Vafaaaan. Idag tänkte jag att Rikard skulle få en redig dos motion så jag och mamma tog oss till Haninge, det jobbiga är att jag är så galet shopingsugen men jag hittar inget jag vill ha. Kom iaf hem en kjol, ett armband, en sjal, en tröja och en klänning rikare. Mamma slog på stort och köpte sig ett par läsglasögon på claes olsson eller vad det nu heter. Det kan vara bra med ett par extra, för hon hade ju bara tre par innan..

Sweeeeeet dreams

Hela natten lång har jag drömt att jag ätit, kakor, bakelser och framför allt muffins med galet mycket glasyr. Jag hade nått i munnen heeeeela tiden och letade upp de muffins som hade mest glasyr. Dom fanns i alla möjliga färger, storlekar och former, kan någon snälla ta mig till ett sådant ställe ?


7 eller 8 Maj de beror på hur man ser det

Jobbet idag gick nästan fort faktiskt, ser inte så jätte ljust ut för våran del just nu men det är bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Fick iaf skjuts till jordbro efter jobbet = hemma en halvtimme tidigare, alltså redan klockan nio :D wooopa. Hoppade in i Rikard och tilsammans begav vi oss för att plocka upp Jåsen. Därefter vidare till kvantum för att införskaffa lite proviant inför vår långa långa färd  mot Ösmo där jag lovat att hämta upp min systerson, snäll som jag är hih. Vi fick roa oss rätt länge i väntan på Viktor men efter sisådär 40 min dök han upp och vi kunde påbörja färden tillbaka till nynäs. Påvägen ner ringer  syster till sin son och han kläcker ur sig " Hanna ringde och sa att hon inte kunde hämta mig, hon skulle på fest med jossan i stället.... blablaabla jag tar bussen, de kommer en nu.. blablabla oj jag sitter på fel buss den går till Vh" Ja ni fattar grejen, det värsta var att Maria gick på det "dålig stil av henne" eller nått i den stilen var tydligen kommentaren :p. HALLÅÅ så ond är jag inte att jag lämnar min systerson i Ösmo när jag lovat att hämta, elleeeeer?

Jag har kommit på att jag måste göra något drastiskt snart, jag vet bara inte vad men det här håller inteeeeeee. Nu är det dags att slagga för vet ni vad? Imorgon är en ny dag. Surprise!





7 Maj

Sista timmen på jobbet igår var riktigt roande vilket ledde till en hel del skratt och tårar. Vi har en jättejätte söt farbror på jobbet på sisådär 65-66 år. Hur söt som helt, ser lite ut som en sköldpadda. Hur som helst skulle han visa hur man gjorde när barnen i hans hemland inte ville dricka milk, hans demonstration av detta, tillsammans med rätt dålig svenska, hans skratt när han försökte berätta och de sena klockslaget efter en lång arbetsdag fick mig att skratta tills tårarna sprutade. Skulle vilja haft det på film, de om nått hade varit klockrent. Därefter smög sig min dåliga humor in i bilen på väg hem när B kläcker ur sig
"- Få inte för mycket luft nu!
 - Vadå jag andas ju knappt..
 - Fan vad den där var torr
 - Ja men vadå man kan ju inte vara våt jämt"
Alla utom jag skrattade inte om vi säger så eheeeee.
 

Idag är de iaf ÄNTLIGEN fredag, det var så länge sedan sist. Veckan har känts extremtsuperduperjätte lång. Nästa vecka därimot, TRE DAGARS JOBB :D:D:D:D. Förstå vilken lycka, vilken glädje, vilken lättnad, oooh vad jag ska sova, oooh vad jag ska ta tillvara på varenda dag, oooh vad jag ska ha de bra :D Nu är det dags att göra sig iordning för några timmars jobb & ikväll väntar mys med jåsen.




6 Maj

Nu har jag tagit mig en välförtjänt fikarast vilket var mycket mycket mycket välbehövligt. Idag var jag faktiskt duktig å pallrade mig ner till banken, förde över pengar till pappa, fixade ett sparkonto, och kirrade internetbankdosatjohej. Kors i taket så var det nästa inte en kotte på banken så mitt besök tog knappt fem min vilket ledde till att jag kunde hänga lite på expert (som inte är expert längre men ja) och prata lite med Jåsen. Alltid trevligt att träffa den sköna hönan.

Jobbet kallar  tjoooopp

6 Maj

" - Hur säger ni te på somaliska?
- balbajghswgj
- Du då, hur säger ni te på indiska?
- eryghdrfkhdf
- Hanna hur säger ni på svenska då?
- (Sitter som ett stort frågetecken och fattar ingenting) Eh....vadå....te....eller...?"
Hjulet snurrar men hamstern är död

5 Maj

Igår ringde det i telefonen nere i produktionen, Ali svarar och säger "Hanna det är till dig", min hjärna arbetar febrilt och försöker komma på vem fan som skulle ringa till mitt jobb, svara lite osäkert:
" aaah de är Hanna"  Personen i andra änden svarar med ordentlig brytning och halvbra svenska
"heej hanna vad gör du?"
"eh jag jobbar..?"
"jahaaa, när slutar du då?"
" Halv elva....."
"okey bra hej då"

Jag tyckte verkligen att jag kände igen rösten men inte har jag någon vän som bryter sådär mycket. Jag känner ju knappt någon icke svensk. Tror jag ja, vart jobbar jag, jo Ericsson och vad består majoriteten av där? Jo Utlänningar. Mycket riktigt står Rashid vid en av de andra telefonerna lite längre bort och flinar för fullt. De var lite tråkroligt faktiskt sådär i slutet av ett segt skift. Man får roa sig bäst man kan liksom :)

Just nu vill jag bara ha semester, åka iväga någonstans vart som helst och ta de lugnt. Jag är trött på vardagen som inehåller samma rutiner dag efterdag. Jag vill göra något nytt, träffa nya människor, lära mig nya saker, uppleva nysaker, se nya platser. Allt är bara för vanligt nu, samma visa under ett helt år. De håller inte jag får snart panik. 







4 Maj part 2

Vilken himla tur jag hade idag, solen kom fram så jag beslutade att det var mycket viktigare att äta lunch med Märy i hamnen än att gå på banken. Vi roade oss med att lapa sol och bara ha det allmänt slappt & skönt. Årets första mjukglass landade i min mage idag också :D

Resan till jobbet hade jag väl mindre tur med men jag börjar vänja mig och vadå jag sover som en prinsessa på tåget så varför klaga över sisådär 30 min extra sömn. Nu är det middag för hela slanten och därefter är det sisådär 6 timmar kvar tills jag ligger nerbäddad i min sköna säng. Som jag längtar


4 Maj

Snoppsol varför skulle du gömma dig idag när jag å Märy skulle äta frulle på ringvägen huh? Nu sitter jag här helt rastlös och har hur många timmar sm helst att fördriva och igentligen borde jag gå ner på banken och fixa lite men det är så sjukt tråkigt. Å andra sidan kanske det är lika bra att göra det en sådanhär dag när solen inte skiner. Vi får se kanske kanske kanske..

3 Maj

Sitter i solen och njuter lite innan de är dags att ta tåget mot Kista. Måste även pallra mig ner på stan och införskaffa busskort och linser innan dess. Var uppe å red Zeb på morgonen men något är inte som det ska så nu är han avställd tillsvidare. blä. Men solen skiner och jag äter en jävligt god kaka just nu så jag är glad ändååå.


2 Maj part 2

En bild säger mer än tusen ord så här kommer min dag i bilder enjoy.


2 maj

Jag hade en plan för denna dag, att sova ut, att sova så länge jag kunde, att sova tills jag vaknade av mig själv och ah jag uppfyllde ju den ena punkten; att sova tills jag vaknar av mig själv. Men klockan var bara åtta och jag tänkte försöka somna om men då kollar jag ut och ser att solen strålar och himlen är klarblå. Då var det kört, upp och hoppa och nu sitter jag här i solen och steker för fullt, helt galet underbart :D

1 maj part 3

Ätit för mycket naturgodis, ätit för mycket chips med för mycket dipp, druckit för mycket cola och mår för jävla illa men det är rätt najs i alla fall. Hade aldrig orkat dra ut idag trots att "alla" skulle ner till Freja i kväll. Det hinns med i sommar no stress.

Gårdagen var ruulig men innehöll som vanligt endel drama och lite tårar men det hör till när jag och Jåsen partar ihop. Stötte på en hel del trevliga människor och glada överraskningar på old bell och dansade massor. Hemvägen kan nog varit bland det mest plågsamma jag någonsin uthärdat. Mina fötter har aldrig gjort så jävla ont.


Dagens bild får bli på mig och Märy för hon var en av de trevliga överraskningarna jag stötte på igår. Lääääänge sedan vi sågs ordentligt

1 maj part 2

Vaknade rätt pigg och glad i morse, hämtade upp jossan och gled upp till Amanda för att hjälpa till med strädning av lokalen. Därefter har jag tillbringat hela dagen i stallet. Först ritt på lilla grå som skötte sig exemplariskt och efter det var de zeb som stod på schemat. Kexet har tyvärr massa ont i munnen så det blir ingen dressyrtävling för våran del i morgon men men.  Nu ska jag strax hoppa in i rikard och glida ner till jossan där kvällen ska spenderas med chips, godis och slappande.

1 maj

Litet problem, jag gick upp öppnade badrumsskåpet och ska trycka i nya linser. Kollar i skåpet lokaliserar tre förpackningar linser och plockar fram dom. Sen tar det ett litet tag tills jag ser.. tadaaaaaaaaaaa det är bara vänster linser. CRAP. Alla affärer är stängda så min dag blir rätt oseende.


RSS 2.0