<3 långhelg

Om förra helgen var bästa på länge vet jag inte vilka ord jag ska använda för att beskriva denna helg. Torsdagen startades upp med ett ridpass, eller ja igångsättning av häst. En häst som förövrigt inte verkar bli bra så nu väntar ännu ett veterinär besök. Jobbet stod därefter på tur, det bästa med denna dagen var att fredags tider gällde så redan klockan åtta satt vi i bilen påväg hem igen. Ber om ursäkt till alla barn som Inte fick några påskägg, tror nämligen att jag dödade påskharen på vägen hem. Kom hem tidigt och begav mig direkt ut på en springtur och kraschade sedan i soffan resten av kvällen.

Fredagen började även den med igångsättning av häst. Väl hemma igen fick jag finbesök av malin med familj. Promenerad en vända på stan med dom innan det var dags att trycka i sig påsklunch hemma hos mor å far. Var även lite effektiv och handlade grejor inför lördagens festligheter. När magen var fylld till brädden träffade jag upp några trevliga grabbar och spenderade kvällen med dom.

Med risk för att låta lite tjatig men ärligt, även lördagen startades upp med igångsättning av häst. Och även en uteritt på lilla grå. Såg under den ritten två ormar, mina första för i år, hade gärna sluppit. Fysatan vad vidriga dom är. Insåg precis att jag inte hade behövt tjata för min lördag började faktiskt med att jag lagade och förberedde maten inför kvällen men gjort är gjort och tjat är ju aldrig fel..eller.. Kvällen bestod sedan av god mat, härligt sällskap, kubb och diverse trevligheter. Lyckad kväll helt enkelt.

Söndagen startade väl lite halvsegt pga för mycket alkohol å på tok för lite sömn, men de vare värt. Lyckades ta mig ut på balkongen redan vid tio tiden men somnade som en stock på stolen. Åt lunch i hamnen med mor å far och var sedan med Emelie hela långa dagen, mycket trevligt.

Denna dag har tillbringats konstant utomhus. Först ritt på liten Spader vid halv nio och därefter på runsten. Inte helt fel med tanke på att termometern har visat trevliga siffror hela dagen.








Happyface

Har haft bästa helgen på länge. Helgen börjades med middag hos systeryster och därefter vidare till jossans mami. Var dock superduper trött så kvällen slutade rätt tidigt.

Lördag- Vaknade tidigt så gick hem till mor och far där jag passade på att lapa sol innan det var dags att röra sig mot stallet där badning av dammig häst var dagens uppgift. Mötte senare Emelie och sara och vad passar inte bättre en solig dag än att införskaffa sig en sallad från köttboden å bege sig ut på ringvägen. Sagt och gjort. Resten av kvällen ägnades åt tacos ätande, alkohol intag och storstaden.

Söndagen - Ännu en tidig morgon och promenad upp till mor och far. Har spenderat hela dagen utomhus, ridit solat och grillat. Fyfan vad härligt det är nu!!

Vet inte varför den här helgen känts så jävla bra men de har den och det uppskattas. Mer såna hära helger tack!


Skaffade en till hästskötare idag också.. ifall jossan inte skulle kunna någongång liksom


tjoooopp






All things are gonna happen naturally
Oh, taking your advice and I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing


8 April

Å vips så har ännu en vecka gått. En vecka precis som alla andra veckor. Det händer inte överdrivet mycket i mitt liv. De jobbas, rids och umgås. Men idag ska jag bege mig ut på nya äventyr. Om två timmar ska jag bege mig in till stockholm och därifrån vidare mot Norge, närmare bestämt Oslo. För att spendera lite tid med syster och hennes familj. Eftersom jag inte hunnit träffa lilla Saga än kändes det som det var på tiden.

Borde börja packa och fram för allt städa lite i lägenheten så att Victor inte får en chock när han kommer hit..

Såg blåsippor idag, nu är det vår.

Idag fyller tydligen min pappa år, de hade jag missat helt..


"Ibland är det synd att drömmar bara är just drömmar"

Har tillsammans med jossan suttit och drömt mig bort. Bort till ett liv med massa pengar och möjlighet att köpa en stooor och framför allt fin villa. En villa med sjöutsikt, öppna ytor, gärna med en bastu, ett båthus och givetvis panorama fönster. Som grädde på moset skulle det inte sitta fel med en redig man. En man som skulle se ut som george clooney, en man som skulle vara bäst i hela världen. En söt unge, en katt och en liten hund skulle även platsa fint i det drömlivet.




Badrum med utgång till härlig spaträdgård

Vardagsrum med vacker utsikt mot vattnet
 
Tills vidare får jag helt enkelt nöja mig med det jag har. En liten (men fin) lägenhet, en katt och desvärre ingen man men åtminstone någon jag tycker om och som får mig på bra humör. Men det är fan inte fy sam det heller.


3 april

Hela veckan har jag gått runt som en riktig zombie på jobbet. Har känts som att jag inte sovit någonting alls och såg även ut som att jag varit vaken en hel livstid utan ens en minuts sömn. Men som tur var gick veckan fort och plötsligt var det helg igen.

Fredagen bjöd på middag och singstar hos syster. Min sångröst är så bra så jag överväger att söka till nästa säsong av idol.. Nja, kanske inte. Efter en evighets sjungande kom fröken Ryd och vi begav oss mot willys för att skaffa allt man behöver för en kväll framför tvn. Lördagen i sin tur bestod av alkohol och en drös trevliga grabbar, så idag är jag lite trött i ögat. Har faktiskt lyckats tillaga min livs första äggröra nu på morgonkvisten och rensat ur min kyl, vilket var välbehövligt. Här kommer en unik lista för vilka trevligheter som befann sig i mitt kylskåp:

* Ägg med utgångs datum i slutet av Februari
* Yoghurt som gick ut i början av mars
* Håriga makaroner
* Margarin som gick ut i november
* Margarin som gick ut i januari
* Grädde som också gick ut i januari

Jag är en rätt fräsch tjej..




RSS 2.0