31 Juli

Igår besteg jag höga berg, jag brottades med isbjörnar, spelade badminton och skaffade mig en grisrosa färg i ansiktet. Vaknade i morse och hade skapligt ont i kroppen. Lär väl knppast bli bättre av att jag spenderat ett x antal timmar på hästryggen idag. Omeskrivligt trött är jag också så kvällen ska jag bara spendera framför tvn med mjölk å geisha. Fy faaaaaaan vad skönt de ska bli, har ingen lust all att dricka, har ingen lust att träffa massa folk, har ingen lust att göra mig i ordning, så de ska verkligen bli S K Ö N T att bara vara i fred med mig själv.

I morgon är sista dagen på min semester och jag kan helt ärligt säga att de känns precis lagom, de ska faktiskt bli skönt att få lite rutin o ordning och reda på livet igen. Nog för att de varit skönt att bara tagit det lugnt, hunnit träffa folk, solat & badat, inte behövt känna sig tvungen att gå upp 4 på mornarna och så vidare men jag är nog inte skapt för att vara ledig för mycket.


30 Juli

Det blåser storm är svinkallt och molnigt, perfekt dag för att åka ut på sjön. Inte riktigt men jag gissar att de här är sista chansen för min del den här semestern så det är bara till att bita ihop och hoppas på att man inte blåser bort påvägen ut.


P.s i love you

Känns som jag hunnit med grymt mycket idag, fast det har jag inte. Startade upp dagen med besök av Marika och hannibal rising, när filmen började lida mot sitt slut kom Emelie och gjorde oss sällskap. Efter hannibal kände jag ett extremt sug efter något riktigt köttigt gärna rått att sätta tänderna i. Men icke, de slutade med thaimat, vilket inte är helt fel det heller, Mummmmaaaa. P.s i love you stod därefter på tur, fiiin film. Det är en sådandär film jag kommer sitta och kolla på när jag känner mig ensam å övergiven sen när jag flyttat hemmifrån.

När folket hade kilat blev jag rastlös på direkten och promenerade bort till willys för att införskaffa jox till muffinsbakning. När jag kom hem så ja, bakade jag. Failade på glasyren men dom ska nog gå ner iaf. Rastlös som jag är fick det efter bakandet bli en springtur och de kan nog varit de skönaste jag gjort åtminstonde på ett par dagar.




29 Juli

Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter inne i tryggt förvar, till skillnad från Offe som rymde i morse och nu straffas ute i regnet, moahahahaaaaa. Väntar på att tant marika ska komma hit så vi kan kolla film å trycka i oss onyttigheter (Y).

Förmiddagen igår tillbringades i stallet, hur skönt som helst. Hoppade kexet lite för S vilket gick fin fint. Så nu ska vi ligga i hårdträning fram till hopptävlingen som går av stapeln på hemmaplan i mitten av aug. Åkte därefter hem och jag har ingen aning om vad jag gjorde hemma faktiskt.. Eller kollade på into the wild eftersom jag inte såg klart på den sist. Grymt bra film, i love it.

Åkte sedan upp till stallet igen för att göda Zeb lite mer. Träffade A och fick veta att en ung kille på jobbet omkommit i en bilkrasch vilket drog ner mitt humör avsevärt. Så gott folk kör försiktiiiiiiigt.

På kvällen grillades de hamburgare och trots att kycklingburgarna såg ut som något någon spytt upp så var dom faktiskt goda när dom väl var färdig grillade. Trevlig kväll som jag avslutade rätt tidigt i min sköna säng. Kunde iofs inte sova men de var skönt att bara ligga. Ful väckte mig vid 5, hon skrek å skrek å skrek å skrek å såg ful ut som fan. Die emocat die. Näj jag tycker faktiskt lite om henne, hon sov på min arm förra helgen det var mysigt.




28 juli

Jag har nog aldrig kört så försiktigt som jag gjorde från stallet idag. rip

22.33 27 jul

Efter att ha tillbringat några timmar i ensamhet blev jag less på det och drog till min bff ( har kollat på paris hiltons jävla program för mkt därav bff) hur som helst gled vi ner på stan för lite ärenden och lunch köpande. Tappade bort amanda, åkte ifrån amanda, åt på ringvägen, åkte genom centrum för att hitta amanda, hittade henne inte, åkte vidare, hittade amanda och slappade på en studsmatta. Därefter har det bara slappats en himmla massa, skönt som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Tror att jag ska ta å sova nu så jag orkar upp i morgon bitti för en dag på sjön.

En månad kvar


Snopp

Var rastlös som fan i morse så jag packade min väska och åkte ut till norvik, helt ensam! Låg med min bok och en liter apelsinjuice. Kände mig lite mobbad men det var fan skönt. Ett ofrivilligt dopp fick jag mig när jag halkade på sjögräset, kallt som fan.

Ullared

Efter att ha spenderat 103 mil i en bil under dagen har jag spring i benen som bara den, trots att jag både ridit och varit ute och sprungit. Ska iaf försöka varva ner lite nu nedbäddad i sängen framför tvn.

Fick med mig massor hem från ullared idag, mest nödvändiga saker så som en fräsig rosa skurhink med tillhörande rosa svabb, en elvisp, en brödrost, en mixer, kastruller, stekpannor, formar, uppläggningsfat och koppar. Fick även med mig massa tråk nödvändiga grejor så som skurmedel, tvål, schampoo/balsam, diskborstar, tandborstar, tandkräm, osthyvel, korkskruv, knivar blablabla ni hajjar. köpte även på mig en hel del filmer eftersom jag är en sådandär laglig människa som inte laddar ner,  att det enbart beror på att jag inte har någon aning om hur man gör behöver vi inte gå in på.

Dyraste köpet idag låg på 199kr å de var mixern, så jag som förväntat mig att halva min lön skulle ryka efter denna dag blev rätt lättad när slutsumman landade på ca 3500. Helt ok med tanke på hur mkt jag köpt. Nu ska jag nog slagga eller kanske inte vi får se




Eftersom min dator i princip dör när jag försöker ladda in bilder från kameran fick webcamen hoppa in och ja man ser typ inget men iaf. Får styra upp de när jag skaffat mig en externhårddisk eller va fan de heter :).


25Juli

Ah som sagt var jag ute i regnet igår och de var fan inte skönt. Drog hem för att slagga fick lite sällskap senare på kvällen vilket alltid är trevligt. Slappade större delen av förmiddagen och ah hela eftermiddagen också om man ska vara petig. Kollade på Big fish, somnade som vanligt, vaknade och drog sedan hem för att genast bege mig mot ösmo för ritt på lilla grå. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tre så vi kan börja rulla mot ullared.


K23.57

Här sitter jag i regnet å fryser som fan trots att jag har en fet regnrock. Men jag är blöt om fötterna å då fryser man även om man inte är blöt någon annan stans å de suger ju. Jag borde gå hem

24 juli

Knight and day stod på schemat igår och den var faktiskt bra, vilket jag inte trodde att den skulle vara. Ibland har även den bästa fel. Köpte massa godis som jag igentligen inte ens var sugen på mest bara för att man ska ha godis när man kollar bio. Var hemma i Newnose vid ett tiden och kilade direkt vidare till min säng. Skönt som fan.

Klockan väckte mig vid nio, ingen lugn stund här inte. Ritt på lilla grå väntade så de var bara pallra sig upp. Var ett riktigt safari ute i ösmo skogarna idag. Massa rådjur och stora monsterfåglar. Resten av dagen har jag bara ägnat åt att slappa, tills för typ en timme sedan då jag fick städdamp. Så nu är alla fula kläder kastade, blommorna vattnade, runkpapperna som prytt mitt golv är kastade (nej okey de var faktiskt snorpapper, oanvänt till och med så ehm bara vanligt tråkigt papper)  och rumet skinande rent (Y).

 
"Det absolut bästa med mig? humm.. de måste vara att jag är så groteskt jävla snygg!"


23 Juli

Gårdagen spenderades vid kalkbrottet, hur skönt som helst i vattnet. Insåg även att jag blivit en riktig fjant, vågar knappt hoppa ner i vattnet, då talar vi ändå bara om en höjd på sisådär 3 meter max. De tog ett bra tag innan jag samlat lagom med mod för att utföra mitt graciösa dödshopp. Jag överlevde men fan vad de sved i näsan. Jag gjorde inte om det och feg som jag är kommer jag nog inte göra om det heller.

Som det ser ut nu blir det snart avfärd till stan där de blir middag och bio med två fina tjejor. Det här vädret är pörfekt bio väder och jag har två biljetter som måste förbrukas så varför inte liksom. Eftersom vi ständigt är oplanerade som fan så får vi väl se, skulle inte förvåna mig om vi hinner ändra oss. Den som lever får se!


22 Juli

Klev in i mitt rum och en sekund for en tanke genom mitt huvud, jag borde nog städa. Men den tanken försvann lika fort som den kommit. Nästan en vecka av min semester har redan gått och jag minns knappt vad jag har gjort. Ska ge mig på ett försök att minnas..

På lördagen var jag som sagt å införskaffade mig lite nya skor och därefter kilade vi till daniel där vi intog alkohol och laddade upp inför garagefesten. Vet inte om jag tycker det var så jätte roande där men iaf :) Tog mig en lååååång promenad hem sen och tvärsomnade vid 5 snåret.

Söndag - Har inget minna av vad jag gjorde under dagen... Kan ingte ha varit så överdrivet kul allltså.. Eller jooo drog ner på nicksta en sväng, åkte sedan vidare till stallet fixade och donade. Kom hem mötte jossan, hoppade in i en bil, tappade bort min mobil, hittade min mobil och åkte till ösmo. De blev filmtittande och slagg på en hård madrass.

Måndag - Vaknade upp vankade runt i ösmo, solade på en gräsmatta, åkte till en bro som dom utan något innanför pannbenet roade sig med att hoppa ifrån (den va hööög). Åkte ner till Nynäs en snabbis för dusch å fix sen var det bara vända tillbaka till ösmo igen för födelsedagsfirande. Gryyyyyyyymt rolig kväll :D Kilade ner till nynäs för efterfest som jag spenderade sovandes i en soffa typ.

Tisdag - Vaknade upp och mådde som en kung, hur fan de gick till vetekatten men men. Satt ute i solen hela långa degen, tog mig en promenad runt ringvägen och i hamnen stötte jag på lite folk och följde med dom ut på sjön. Bytte båt på vägen hem och hamnade tillslut i en soffa framför en av dom bäste filmerna i världen; den gröna milen. Men även denna kväll somnade jag i soffan och missade som vanligt större delen av filmen.

Onsdag - vaknade och begav mig hemmåt, sedan blev de bad på norvik och pasta carbonara på al porto. kvällen spenderades i Södertälje på hoppträning. Trogen hästnörd som jag är.

Ni anar inte hur svårt jag hade att pussla ihop de här. Mitt minne måste blivit skadat

shoes

Det var inte lätt att handla skor i länna när butiken inte fanns kvar så vi fick rulla vidare in till storstaden. Nu är vi iaf på väg hem, 3 par skor och ett linne rikare & några hundralappar fattigare :)

17 Juli

Startade semestern med ballehäng hos claes sen dumpade jag grabbsen vid soptippen och begav mig hem för att sova, klockan stod nämligen ställd på 06.30. Morgonstall för hela slanten.. Min tanke var att dra hem å slagga vid åtta snåret när jag var klar med allt men efter att ha tryckt i mig lite frukost blev jag alltför pigg och somna om var inte längre något alternativ. Så nu sitter jag i bilen på väg mot Länna för att införskaffa mig lite hela skor. Ska även glida görbi lilla grå en snabbis, men idag får han vila. Mest bara ör att jag själv behöver det. Dom här två veckorna har sugit musten ur mig lite, tur för mig att jag har två veckors semester framför mig nu :D


Blabla

Idag är jag irriterad. Jag är irriterad för att jag sovit för lite, för att folk inte tömmer soppåsarna när dom ser att de redan är överfullt, för att jag inte orkar höra på någons gnälliga jävla historier ( som jag och förmodligen alla andra också redan kan utantill). Jag är irriterad på att min klänning halkar ner för långt hela tiden, irriterad på att de blåser kallt. Och framför allt är jag irriterad på mig själv för att jag gnäller.

15 Juli

Efter ännu en svettig ritt i solskenet blev det dopp i sjön:)

Efter ritt på lilla grå igår blev det ett dopp i sjön vilket inte satt helt fel, idag glömde jag dock badkläderna i bilen så fick nöja mig med att ligga på bryggan med benen i vattnet, inte helt fel de heller iofs.

Kan knappt koncentrera mig alls på att jobba jus nu, de enda som snurrar runt i mitt huvud är S E M E S T E R. Två dagar kvar sedan är jag där å fan vad de ska bli skönt!

14juli

Det var mörkt, vått och ljummet igår när vi igår graciöst tog oss ner i hamnviks dunkla vatten. När man simmar runt i vattnet vid ett på natten förväntar man sig nästan att något eller någon ska komma och dra ner en under ytan. Men vi överlevde och inget huvud hittade vi heller, fan

Svalka mig

Sitter på ett gammalt äckligt tåg och ärligt, jag blir ihjäl gasad. Tanten framför sitter med en liten elektrisk fläkt. Jag funderar på om de är värt att döda henne

13 Juli

När man ligger helt naken & utan täcke å sändå svettas som en gris när man ska sova, då är de inte ens kul.
När man sitter på en ersättningsbuss som knappt sprutar luft, då är de inte ens kul.
När man ska rida och svetten rinner innan man ens kommit upp på hästen, då är de inte ens kul.


Var uppe rätt tidigt idag för att hinna med ritt på lilla grå innan jobbet. Det var full fräs under skosulorna på den lilla herren idag. Min tanke var att läga mit ute i solen sen när jag kom hem men jag insåg rätt snabbt att jag skulle smälta bort så jag gav upp den tanken och lagade en awesome lunch i stället. Nu är jag taggad som fan inför att sätta mig på en svettig buss! Men vet ni vad? Snart har jag SEMESTEEEEEEEEEEER! Oh vad jag ska njuta, oh vad jag ska shoppa på ullared, Oh vad jag bara ska ha allmänt roligt å skönt :D!

I den här texten finns det en lögn


Btw


Svett

Fyfan vad äckligt varmt de var på bussen på väg till jobbet idag. Svetten rann bokstavligt talat fyfan. Nu sitter jag på rast och lyssnar på albanskt tjatter. Behöver jag nämna att jag inte fattar någonting alls..

12 Juli

Helgen har verkligen varit tipptopp. Söndagen började dock lite jobbigt, skulle som vanligt ner till hagen för att ta upp hästarna. Kliver ut bilen och ser att ena hästen är borta. Whaaat tooo dooo? Knatar genom hela hagen för att se om den är trasig,, tar med mig Zeb knatar upp till stallet, kollar igenom varenda spilta, ingen häst. Går ut och letar utanför stallet, ingen häst och vid den tidpunkten kan jag meddela att jag höll på att få lite lätt panik. När jag sedan går in i stallet igen står den försvunna pållen å ser oförskämt glad ut på sin plats. Vi måste ha gått om varandra på nått smidigt sätt.

Efter hästletandet plockade jag och Rikard Med K upp lite folk för att sedan rulla vidare mot sol och bad på grava. Huuur skönt som helst, badade massor och bara njöt. När solen hade stekt oss några timmar blev det hemfärd, glass o pommes i hamnen sedan beslutade vi oss för att Rickard behövde ännu mer motion (han ha rgått upp lite i vikt) så det blev en tur till kalkbrottet också. Kvällen avrundades med lite grillning och fotbolls vm.




Trött, tröttare, tröttast

Efter en lång natt spenderades dagen som sagt på nicksta med fröken Ryd. När jag sedan kom hem väntade fin besök bestående av syster å Vincent. Resten av dagen har gått åt till att rida,rida,rida,rida. Alltså de är knappt kul när det är så jävla varmt ute och 3258243758296742 miljoner mygg, knott, fluggor och alla möjliga sorters bromsar går till attack konstant.

Nyss tröck jag i mig en kebbabtallrik med Jåsen och kvälen ska spenderas framför en film hihi.



10juli

Ligger nere på nicksta med fröken ryd. Suger på en karamell, vickar lite på mina småtår och bara njuter.

Happy :)

Maha jag är happyyyyyy för idag är papperna underskrivan och 27aug får jag flytta in i en mysig 1,5 :D


Chubby

" Jag ska bara ta en bit" Antalet gånger jag tänkt den tanken tyst för mig själv går inte att räkna. Det är alltid samma visa, jag tar en bit å en till å en till å en till. Saken är oftast den att jag inte ens är sugen, jag käkar bara för att de finns. Inte konstigt att jag börjar bli chubby. Maha jag är glá iaf :D Pigg som en mört är jag också för den delen men de börjar fan bli dags att sova. Morgondagen består av jobb och därefter ska jag hinna med att rida dante i ösmo å zeb här hemma, så ser hela veckan ut så jag tror jag kommer vara skapligt trött när denna vecka är slut. Over and out


Redrum

Idag har jag fått motion så de räcker och blir över. Åkte upp för att rida Dantus, hästarna hade bytt hage och jag hittade inte alls i den så jag gick, gick, gick å gick. När hästen väl var hittad var det bara till att knata tillbaka igen, fixa dona och ta sig en ridtur. Jag kan ju tillägga att de spöregnade konstant, så de blev en rätt kort tur och givetvis skulle hästarna ut sen igen. Gick till hagen och släppte Dante, smart som han är  fattade han inte vart hans vänner höll hus så jag å Katre fick traska upp genom hela hagen med honom tills han lyckades lokalisera sina vänner. Eftersom lusten till att sova i hagen var rätt liten hade vi helt enkelt inget annat val än att gå tillbaka till stallet igen.

Jobbet går rätt segt just nu, finns inte överdrivet mycket att göra ovh tiden tycks snigla sig fram. Snigla är förövrigt ett ord jag inte tycker om. Lilla snigel akta dig, akta dig, akta diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig. Mördarsniglar är äckliga, när jag å mina grannar var små gick vi alltid på snigeljakt under sommarkvällarna. Stoppade dom i en påse och la därefter ner dom i vattentunnan. Jag har mördat.


6 Juli

Morgonstund har guld i mun. Till min glädje så hade cissi inte semester än vilket jag trodde, så idag blev de en timme sovmorgon, underbart att åka bil till  jobbet :D. Är pigg å glad och tänker vara extra försiktig idag så att inget går snett, jag ska inte spilla choklad över mig själv, inte dreggla på mig själv, inte tappa matlådan, inte pilla snor ur näsan när folk kan se ( de va en som gjorde de igår, fingret försvann i princip och jag höll på att spy), inte kliva framför en buss och så vidare.

Efter jobbet är det kattmatning och ritt på lilla grå som gäller därefter ---------------> SOVA



5 juli

Dagen börjades på en ersättnings buss, somnade på två sek, förflyttade mig halvsovandes över till tåget och sov vidare där. Väl på jobbet gjorde jag ett tappert försök att hålla mig vaken som lite hjälp på traven lyckades jag vid åtta snåret hälla en mugg varmchoklad över mig själv. Var en ganska effektiv metod för att bli pigg och trött på sig själv också för den delen. Varför är ja så jävla klumpig.. Efter jobbet spenderade jag ett tag i haninge med trevligt sällskap i väntan på min far. När pappa tillslut avgick från jobbet köpte vi oss thaimat å tjockade i oss ute i solen. Hör och häpna, jag bjöd min far på middag. Mätta och belåtna rullade vi hem till nynäs. Svidade snabbt om till ridkläder, red zebbus och åkte sedan till järflotta för ett kvällsdopp. Badkrukan jag hade med mig som sällskap satt på stranden å ugglade medans jag graciöst tummlade runt bland vågorna och tänkte; Nu, nu är jag tamefan en riktig säl.


Igår fick jag ett bananfodral/bananskydd ah va fan de nu heter av min mor. Så att jag på ett säkert sätt kan frakta mina bananer till jobbet utan att dom blir kantstötta och skabbiga. Inte för att jag har med mig banan allför ofta men nu när jag har skydd är de fan dags.


3 Juli

Gårdagen spenderades i Tanto efter en "hård" dag på jobbet. Sen bar det av direkt ner i sängen när jag kom hem, somnade som en stock och var inte alls sugen på att pallra mig upp när klockan ringde. Är man någonsin sugen på att gå upp när klockan ringer? Eller jo kanske när man vet att man har nått roligt framför sig. Sak samma, dagen har iaf gått åt till att vara i stallet, sitta ute i solen å äta kebbab och snart bär det av mot Nåttarö där tältning står på schemat. Kan sluta hur som helt. Jag återkommer i morgon när jag kommer hem, om jag kommer hem.


No stress

Sitter just nu naken i köket och funderar på om de kanske är dags att klä på sig snart. Tåget går om 30 min, klär jag på mig nu kanske jag slipper springa som en idiot till tåget, väntar jag med att klä på mig kommer allt vara som vanligt. Gårdagen kändes som en fredag, vilket var sjukt jobbigt när jag vaknade i morse och insåg att de var fredag idag igen, KUL! Kul att de är fredag idag, jätte kul, verkligen, superskoj.



Folk runt omkring mig kommenterar att jag gått upp i vikt, så jag tänkte vara lite nyttig ett tag, men ärligt choklad är så jävla gott så de tänker jag inte dra ner på, kakor lika så, vad är en sommardag ute på sjön utan kakor liksom? Och muffins, cant live whitout. Den här kroppen är byggd av sötsaker helt enkelt. And i like it


RSS 2.0