God natt

Efter jobbet var jag helt slut så ett tag övervägde jag att bara lägge mig i soffan och dö. Men beslutade mig sedan för att baka var en bra aktivitet för eftermiddagen. Perfekt med något gott att trycka i sig medans idol rullar på tvn. Sagt och gjort så begav jag mig till konsum för att köpa det som fattades för att baka den perfekta äppelpajen, äpplen. Var lite skeptisk ett tag när jag skulle stoppa in den i ugnen, den såg inte helt okey ut faktiskt. Men efter 15 min i värmen kom den ut i pörfekt skick. Gott vare, för gott för nu har jag ätit så mycket att jag mår sjukt illa.

Det enda som återstår idag är en snabb varmdusch och därefter är det bums i säng som gäller. Freeeeedag i morgon wohooop :D. Om förra veckan gick fort så gick den här veckan dubbelt så fort. Vart tar dagarna vägen egentligen, hinner inte med för fem öre. Ska iaf bli riktigt skönt med helg. Lugn, ro och sömn så det räcker å blir över. Natti nattiiii


Pepparkakor

Sitter på min för tillfället ohändelserika arbetsplats och muttrar. Materialbristen som ständigt dyker upp gör dagarna så sjukt sega. Skönt att det redan är torsdag i alla fall. Hur som helst så luktar det pepparkaka här i produktionen idag så jag är i lite julstämning. Lite väl tidigt kanske men tiden går fort när man har roligt så snart är vi där gott folk!

30 sep?

Frågan är hur jag ska överleva denna dag utan att slockna över skruvarna. Igår kväll var det omöjligt att locka fram tröttheten så de blev sent, för sent. De blir en tupplur i bilen för att förbättra situationen. Det var frost i morse också.. Jag måste köpa en vinterjacka!

29 Sep

Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig dagens lunch, inget mindre än gårdagens rester (stuvademakaroner o falukorv). Det slinger liksom alltid ner. Inga från SD hade invarderat jobbet när vi kom så jag (och alla andra) slipper stryk idag, tummen upp!

Ikväll är det ridning som står på schemat och därefter ska jag bara hem och sova. Min tanke är att jag ska hinna fixa å dona lite hemma innan det är dags att ta sig mot stallet men vi får se hur det blir med den saken, min soffa är faktiskt rackarns skön...


God morgon!

Känner mig pigg som bara den men jag antar att det blir samma visa som igår. Blir alltid trött när jag sätter mig i bilen. Har liksom gjort det till en vana att somna så fort jag sätter foten i bilen nästan. Ska sakta men säkert börja gå upp mot upphämtnings platsen och hoppas på att jag inte blåser bort eller går vilse i mörkret. Drömde ens övrigt att medlemmar ur SD skulle börja på ericsson. De blev kaos. Alla slogs, förutom jag som desperat försökte fly men ändå åkte på mest stryk av alla. Hoppas att jag aldrig åker på stryk på riktigt för jag såg helt förjävlig ut. Dags att gå!

Tack jåsengåsen

Vi bar tills mjölksyran slog till i våra klena armar, tills ryggen värkte och magen lika så. Nej vet ni vad det är lögn. Nog för att det var lite tugnt men vi klarade det galant, utan större skador och bestående men. Det är tur man bara bor en trappa upp när man ska in med en soffa. Nu är den i alla fall på plats och den passade perfekt. Inte för stor och inte för liten, alldeles lagom, iaf för en liten människa som jag. Nu är mitt hem fulländat.

Har även invigt min nilfisk idag. Sög väldigt bra trots att den inte är så stor. Dusch står på schemat nu sen ska jag krypa ner i sängen illa kvickt för jag är riiiiktigt jävla trött.



Såhär ser det ut nu när min lilla soffa är på plats och fåtöljerna är utslängda


Grattis 21 års olycka

Igår kväll gjorde jag det ännu en gång, pajjade en spegel... Alltså jag förstååååår inte hur jag lyckas. Nu har jag alltså samlat på mig 21 års olycka och funderar på att leva som enstöring i norrland eller möjligtvis inlåst i en isolerinscell under denna tid. Så det var trevligt att känna er alla! Vi ses återigen när det börjar närma hösten smyger sig på år 2022.


13.11

Piggheten jag kände i morse rann av mig redan vid globen men har trots de lyckats hålla mig hyfsat vaken under dagen. Blev piggare när jag fick ett sms om att min soffa kommit. Woho! 3 veckor tidigare än förväntat så de var en trevlig liten vardags överraskning. Nu är de dags att återgå till jobbandet som resten av dagen består av muttring. Roligare kan man inte ha..

Datum?

Vaknade pigg och glad! Eller glad och glad, har svårt att se någonting att glädja sig över halv 6 på morgonen men med tanke på förutsättningarna är jag glad. Tror inte ens jag har något behov av att sova i bilen på väg in till jobbet och de gott folk, det händer inte ofta!

27 Sep

I vanliga fall brukar jag faktiskt vara hyffsat pigg när klockan ringer första gången si så där 04.45, men idag var det riktigt tungt att ta sig upp. Tror jag sov för mycket faktiskt. Jobbet flöt på fin fint och dagen var slut innan den ens börjat. Åkte direkt hem till mor å far efter och tröck i mig massa middag, mummaaa. Fick även med mig en matlåda till i mogron vilket inte satt helt fel det heller.

Var på Jursta och hopptränade med Zeb vilket gick fin fint. Han är så duktig såååå. Riktigt surt bara att det inte blev någon tävling för oss i helgen men men. Vi har åtminstonde en klubbtävling kvar om man ska se det positivt.

Tror faktiskt att jag ska ta och göra mig redo för sängen inom en väldigt snar framtid. Nu när jag satte mig ner i fåtöljen smög sig tröttheten på. Men först: fixa mackor till i morgon, tvätta bort smink, borsta tänderna och pilla ut linserna. Spännande och händelserikt liv jag lever... Kan någon eller något komma å vända upp och ner på min värld lite så att de händer nått, någon frivillig?




Mätt och belåten. Försökte motstå men väl hemma tröck jag i mig en havreboll trots att jag lovat mig själv att inte göra de. Finns det inget hemma är jag inte sugen men sen när jag vet att de finns massa i frysen som bara väntar på att bli uppätet, ja då kan jag helt enkelt inte låta bli. Skärpning, självbehärskning är nyckelordet.





26sep

Hade som sagt ingen större lust att dricka igår och höll mig faktiskt till ett glas vin och en cider under hela kvällen. hamnade på bowlinghallen en sväng innan det var dags att bege sig till storpub. Att jag var så pass dålig på bowling som jag faktiskt var hade jag förträngt, men kul är det i alla fall!

Låg hemma i sängen redan vid två tiden vilket var skönt som bara den. Ställde ingen klocka och tänkte sova tills jag vaknade helt av mig själv. Vid 11.15 fick jag ett sms av Jossan, min första tanke var att hon måste ha salgit i huvudet. Är Josefine verkligen vaken 11.15 på en SÖNDAG?! Det blev ett besök på Al porto och öven en liten ritt runt gymnasiet på Zeb och lilla grå.

Nu har jag precis tryckt i mig en mycket exlusiv middag bestående av tadaaaa.. Nudlar.. Tänkte faktiskt göra något ordenligt men när jag väl stod där vid spisen och precis gjort klart matlådan till i morgon hade jag ingen lust alls att spendera mer än 5 minuter till vid spisen så ja.. nudlar blev de.

I morgon är de "äntligen" Måndag igen. Känns ändå som att denna helg har varit rätt lång och förmiddags veckor brukar gå fort så om man ska vara positiv så är det snart helg igen.


"Hanna, jag vill inte skrämma dig nu men..."

När nåhon kläcker ur sig en sådan kommentar med ett obehagligt lugn i rösten blir man lite lätt oroligt. Min hjärna arbetade febrilt några sekunder, vaad kan göra mig rädd här ute i skogen när jag sitter på en halvgalen häst..En björn, en varg, ett lik bland buskarna? Men icke, de visade sig att jag hade en långbenspindel på axeln. Puffade bort den lite försiktigt i hopp om att den skulle överleva fallet så vi slipper regn i morgon.  Blev en skritt tur ute i skogen, Dampe var rätt lugn å sansad (kan berott på att han kutade runt en timme i hagen som en idiot när jag skulle försöka fånga in honom) fick bara ett ryck, trode sig se en sabeltandad tiger bland träden och begavsig iväg rätt in i skogen.

Åkte hem till mamma och pappa efter turen, tröck i mig några äggmackor och tvärsomnade sedan på soffan. Nu är jag hemma för att piffa till mig lite innan jag kilar vidare till syster på middag, när jag tänker efter har min stackars mage inte fått i sig någon ordentlig mat alls denna vecka. Vad som händer därefter vetekatten, storpub pratas det om men tror att min kväll kommer utspela sig framför någon bra film. Orkar inte kröka, bläe.


Nu är det dags att plocka fram tjocktröjorna och bästa röda västen om man ska överleva i stallet utan att frysa




heddååå

Nu har jag sagt hej då till sommaren på riktigt. Lyssnade en sista gång på sol vind o vatten, nu ska den inte spelas igen förän nästa sommar. För den tillhör bara sommaren, allt annat är fusk.

Blev skapligt mätt av våran brakfrukost och jag har ingen ork till att fixa matlåda så idag blir det mackor till middag. Ska äta i Kista innan bion tänkte jag så då räcker mackor gott å väl.

Så kort å gott bye bye sommaren ses nästa år.








24 sep

Har finbesök av Määry å Emelie, vi har laddat upp med en ordentlig frukost och roar oss med skvaller och allmänt prat. Mysigt mysigt :) Ska rulla till jobbet vid ett tiden och därefter blir det några timmars jobb. Förhoppningsvis blir det även bio och mat i kista centrum därefter.


21.13

Sitter på jobbet och är så skumt humör. Vill åka hem, äta lite choklad och gråta en skvätt. Tur att dagen har rullat på rätt fort. Eftersom vi var lediga igår känns det som onsdag idag. Men icke! I morgon är det fredag och jag tror jag ska spendera helgen inlåst för mig själv faktiskt. Får se hur de blir med den saken. I morgon bitti kommer marie o emelie på frukostmys!

September

I september förra året slutade jag på Ericsson om än bara för en månad.
I september förra året trampade Zeb in en pinne i hoven.
I september förra året spenderade jag mååånga timmar i stallet och på hästryggen.
I september förra året var det 3 år sedan farmor dog.
I september förra året var det 6 år sedan mormor dog.
I septemer förra året var jag inte så glad.

Septemer förra året skulle jag inte vilja ha i repris.





23 sep

Kunde inte somna igår så jag beslutade mig för att ta sovmorgon idag, skönt som bara den! TIlls det är dags att jobba tänker jag nog bara ligga framför tvn bara för att jag kan. Var faktiskt hurtig som bara den igår. På kvällens ridpass fick jag rida lilla grå vilket var skoj, han är så mysig så lilla bebisen.

Måste ta fram mästerkocken i mig för att fixa matlåda till kvällen. På grund av min bristande fantasi blir det makaroner och falukorv för hela slanten. Kanske att man ska göra de lite mer spännande genom att göra stuvademakaroner i stället. Den som lever får se men känner jag mig själv rätt blir det bara vanliga makaroner.  




?

Zappade runt bland kanalerna och hamnade på 4an där dom visa en dokumentär om "den perfekta vaginan". Alltså jag sitter helt stumm och vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Det är sjukt vilka operationer folk är beredda att gå igenom för att bli "perfekta".

Seriöst när en 16 årig flicka lägger sig under kniven för att "klippa och klistra"/skära bort/göra om sin fitta för den ska bli perfekt känns det inte hel ok.

De pratades bland annat en operation för att rekonstruera/reparera mödomshinnan. Bara en sådan grej liksom. Programledaren satt och pratade med en grupp muslimska kvinnor. Några av dom var helt emot medans några andra tyckte att det var en självklarhet att göra en sådan operation. Att inte vara oskuld vid giftemålet skulle vara total katastrof. Man fick följa en kvinna som ville "reparera" sin mödomshinna och under mötet hon hade med en läkare eller vad det nu var sa hon något i stil med " ni förstår inte, tre liv kan gå till spillo, mina föräldrar dödar mig och därefter sig själva". Alltså de är ju galet.... "jag gör detta för att jag bryr mig om och älskar min familj, honom bryr jag mig inte om".


Tråkig press folk måste känna, från porrindustrin som slänger upp bilder/filmer på de som säkert ses som "perfekt", andra pga religion. Egenligen är det väl samma visa gällande alla slags skönhetsingrepp men de här kändes som att ta de snäppet längre och de äcklade mig skapligt.

Två män frågades hur stor betydelse utseendet på underlivet hade och den ena mannen säger saker som; man vill ju inte att de ska se ut som en jävlablommkål, inte blygdläppar som hänger ner till knäna inte si inte så, de ska se ut som en fint upplaggd middag. Det spelar ingen roll hur snygg tjejen är har hon full fitta är det kört. Härligt, bra, underbart grabben. Han skulle behövt höra att hans kuk såg ut som skräp. 

Är det inte det ena så är det de andra, är det inte näsan som är sne, låren som är förstora eller brösten som är för små så är de fittan som är ful. På riktigt när ska all hysteri ta slut, kan inte alla människor lära sig tycka om sig själva och förstå att dom är fina precis som dom är på nått sätt.

Jag vet inte var jag ville komma med det här inlägget, behövde mest ventilera lite. Ursäkta språket. Nu ska jag sova.









22 sep

Fy fan vilken skön dag jag har haft! Började morgonen med ett pass på zeb vilket gick kanoners. Därefter åkte jag hem till mor och far, tröck i mig lite gröt och begav mig sedan ut på långpromenad med Jossan och Tove. Blev en promenad runt ringvägen, tränade stenhårt på maskinerna och vandrade med raska steg. Njaa.. Men vi tog oss runt och vi provade faktiskt på några maskiner. Tog en paus på stranden i solskenet, hur vartm å skönt som helst.

Roade oss sedan med att panta burkar, handla och införskaffade oss en sallad på köttboden. Sen somnade vi rätt sött i varsin fåtölj här hemma. Nu laddar jag upp inför ännu ett ridpass sen får vi se vad som sker efter det. Sova kanske vem vet.


Ringvägen i vintras


21 sep 23.30

Jag har sagt till mig själv att jag aldrig någonsin ska köra inne i stan, de är bara kaos där. Uppnerhögervänsterbussfilcyklarenkelriktatmassaskyltar ah sådär typ. Bara tanken på att köra i stan får mig att hyperventilera och se suddigt (liiten överdrivet, men nära på). Hur som helst vi kör från kista och ser på skyltarna att essingeleden är avstängd. Min ena medpassagerare säger att det inte spelar någon roll de är ändå inte den vägen vi brukar ta. Skönt tänker jag och kör då den vanliga vägen, som efter en bit visar sig vara den avstängda essingeleden. Vilket i sin tur leder till att jag får tränga mig ut lite diskret i en annan fil och vips har jag ingen aning om var jag är och inte heller vart jag ska. KANON, BRA JOBBAT, HÄRLIGT! Paniiiiiiiiiiiiiiiiiik, andas in andas ut, in, ut, in, ut. Mitt i stan med noll koll. Efter diverse kringel krokar hit och dit ser jag att det står söersjukhuset på en skylt, ringer min far och får hjälp att hitta hem. Vi överlevde, de va nära en gång att vi fick oss en liten törn, men som sagt vi lever och jag lyckades köra i stan utan några större missöden! Vi rullade in i nynäs si sådär 22.45. Ganska bra jobbat trots allt.

Sitter nu i fåtöljen (väntar fortfarande på min soffa), äter kakor och dricker mjölk. Ska nog faktiskt ta å slagga snart, är rätt trött nu när jag känner efter.


Såhär kan en skicklig bilförare se ut


18.29

Skulle koka pasta till dagens matlåda. Vilket gick jätte bra, smakade en spaghetti och konstaterade att dom var perfekt kokade och perfekt saltade. Hällde försiktigt av vattnet å tänkte "jag måste hålla hårt i locket så jag inte tappar". De går två sekunder sen ligger alla spaghettisar bland min skitiga disk i diskhon. Kul. Blev på dåligt humör som fan och beslutade mig för att matstrejka idag. Mitt humör vände sen när jag kom till jobbet och dom talade om för oss att vi inte behöver komma till jobbet i morgon. De finns inget material så vi får helt enkelt en riktig lilllördag. Jag klagar inte woho.

på alla fyra

Har nu spenderat 30 min på alla fyra, inte i nått njutningsfyllt syfte ska tilläggas. Har skurat golvet för första men säkerligen inte sista gången i mitt liv. Om mamma säger någonting om att det är stökigt i kväll när dom kommer hem så går jag och gräver ner mig någonstans. Fy jag känner mig som en riktig hemmafru.. 

Nu ska jag ta mig hem till mitt eget lilla krypin och kirra matlåda och bara ta de lugnt framför tvn. Vill nästan sno med mig Offe hem för hon har tyckt om mig så mycket dom här dagarna. Men hon skulle håra ner för mycket och de funkar ju inte eftersom jag inte har någon dammsugare.



21 sep

I kväll ska jag garanterat sova hemma i min egen säng, sover tusen gånger bättre där. I morse började någon ringa hem hit 07.30. HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ varför gör man så? Lyckades glida in i någon slags dvala efter samtalet, som jag förövrigt inte kan kalla samtal eftersom jag inte ens hann svara, hur som helst gled jag in i dvala och vad händer då? Jo de ringer IGEN. Arg som ett bi svarar jag och lika snabbt är samtalet avslutat. Hinner därefter glida in i dvala igen si sådär 15 min innan de knackar på dörren. De va droppen. Snurrar en filt runt mig slänger ett öga i spegeln och konstaterar att jag ser ut som en trollunge, försöker platta till det lite snyggt och inser att det är kört. Som tur var va de bara min granne som stod utanför dörren och ingen snygg hunk som gått vilse.

Sen har det varit lönlöst att försöka somna om. Har satt på diskmaskinen och ska snygga till lite här innan mamma å pappa kommer hem. Sen tror jag att det blir en springtur trots att min kropp är rätt mörbultad. Har spring i benen som bara den. Sen är det givetvis jobb som gäller, men de försöker jag förtränga för stunden.


Precis vad jag behöver just nu, thailaaaand


Natti natti

Jag vet en tjej som ganska nyligen kommit hem från jobbet. En tjej som om några få minuter ska krypa ner under ett tjockt täcke i en stoooor säng och sova som en stock. Men jag nämner inga namn.


Snabeldrake

Sitter på jobbet och försöker få den sista tiden att gå. Det är alltid lika svårt. Man sitter, blir seg, blir ännu segare och tillslut när man är seg som fan slutar man äntligen. Därefter är det en timmes bilkörning att klara av. Sen när man klarat de får man äntligen krypa ner i sängen eller vad man nu vill hitta så. Å de, de är så skönt!

20 sep

Tro det eller ej men jag lever. I lördags var vi hemma hos mor å far. När katten är borta dansar råttorna på bordet så att säga. Så nu har jag en hel del att stå i innan dom kommer hem, golvet kan man knappt gå på utan att klistras fast, det ligger sisådär 15 påsar med tomburkar på trappan och katterna har röjt upp på vinden så ett lager sågspån täcker golvet lite snyggt också.

Hann även med en flygtur från lilla grå i lördags så jag är lite lätt morbultad. Som grädde på moset så satte Zeb tänderna i min rygg idag, HÅRT. Blodet rann och jag har nu en extra puckel på min rygg.

Efter lördagens bravader var jag skapligt seg men tog mig hem till mor å far rätt tidigt på morgonen för att städa bort det värsta men de slutade med att jag hamnade i sängen med alla katter. Vaknade till liv och insåg att jag hade två hästar som skulle ridas också. De var bara upp och hoppa. Kvällen spenderades framför tvn med en fet pizza och cola.

Lite bilder från helgen




raindrops

Jag har städat så fint, så fint i min lägenhet. De luktar blomma och glänser i vartenda hörn! Ibland är det bra med dåligt väder så man får lite tråk grejor gjorda. Regnet öser ner för stunden och varken jag eller jossan är väl sådär jätte taggade på ritt. Men de finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Så de är på med regnjacka och regnbyxor som gäller sen är det bara tuta o köra. Hoppas vi inte dunknar bara.




18 sep

Vaknade upp hemma hos mamma o pappa efter en hård natt. Inte hård på grund av festande å så vidare, hård på grund av att jag knappt fått sova alls. Hade glömt hur dampig katt jag har här hemma, hon har hållt mig vaken halva natten. Sprungit i hundraåttio, upp i fönstren, in i väggen, sladdat runt i vardagsrummet, dödat fulkatten och bara varit allmänt jobbig. Till slut la hon sig ialla fall brevid mig för att slagga. Tack gode gud tänkte jag o kunde äntligen sova.

Måste åka ner till mig för att käka frukost, kylskåpet här hemma är nämligen helt tomt. Ska nog passa på att städa iordning på riktigt i samma veva. Så fort Jossan kossan slutat jobbet ska vi pallra oss upp till stallet för lite ritt på lilla grå & zeb. Håller tummarna för att det inte börjar regna massor.


Damp offe efter ett bad


Lite till Ericsson

Nu fredagsmöte sen är de helg:-D. Ska nog bara ta de lugnt i kväll, äta godis å slappa i soffan hos mor å far med jåsen. Men förts möte å hemfärd

17sep

Nu har de börjat igen, bilköer. Vi har ju faktiskt varit ganska befriade från de på mornarna men nu jävlar. Vi rullar i alla fall så de är kanske inte så jätte dåligt men drygt är det. Hoppas på att denna dag tänker gå fort för jag behöver helg.

Slutkörd

Efter att ha intagit en ordentlig middag (te o mackor) tog jag mit ut på en promenad. Vandrade på i full fart ut till Norvik sen kände jag att mina ben faktiskt ville springa en sväng så sagt å gjort. Jag sprang å sprang å sprang, sprang tills mina ben var som gelé. Man känner inte riktigt att man är trött förän man stannar, då inser man att vägen hem kommer bli lång. Men skönt är det. Är lite förundrad över att mitt flås är så pass bra som det faktiskt är. Nog för att jag rider en hel del men det är inte alls flås på samma sätt. Tog mig i alla fall runt våtmarken springandes och därefter gåendes i hundraåttio resten av vägen hem. Var helt slut men var tvungen att hinna hem till Idol och tiden var knapp. Men jag hann. Så nu sitter jag här i min feeeeeta morgonrock och bara slappar.

Ska se till att inte försova mig i morgon. Det blir så jobbigt då. Funderar på att slagga nu direkt men vi får väl se hur de blir med det. Dagarna den här veckan har gått segt som fan men ändå känns det som veckan i sig har rusat iväg nu när jag tänker efter, hur går det ihop... I morgon är det redan helg liksom, hur gick det till?


dagens happymoment

Igår kväll efter ridningen duschade jag och så vidare hemma hos mor å far. Eftersom jag bara skulle hem och slagga direkt efter orkade jag inte klä på mig ordentligt så packade lite slarvigt ner bland annat en bh i min redan överfulla väska. Satte mig i bilen, körde hem, gick in och gick å la mig på stört. Dagen började som tidigare nämt med att jag försov mig. Rusade upp och skulle dra på mig kläder. Tänkte använda mig av samma bh som jag haft under gårdagen men den var borta. Tänkte en sekund att jag kunde tappat den på vägen från bilen till porten så på väg mot upphämtningsplatsen i morse tog jag mig till bilen för att de om den möjligtvis låg kvar någonstans, men icke. Tänkte för mig själv att var lite synd, den var ju trots allt rätt söt.

Nu till de roliga. Kom nyss hem från jobbet, klev in genom porten kollar åt höger, kikar in i min brevlåda, konstaterar att jag inte fått någon post och ska precis knata upp för trappan när min blick fastnar på något som hänger på elementet till vänster. Min bh wohoooooooooooooo! Ibland ska man ha tur. Det såg skapligt komiskt ut när den hängde där i trappuppgången så jag fick mig ett gott skratt.


Mja denna syn mötte mig i trappen maha


16sep

Åh jag försov mig i morse så de blev till att stressa som en idiot. Hann med min skjuts i alla fall och somnade som en stock i bilen. Vaknade upp när vi gled in på parkeringen, släpade benen efter mig in i fabriken och höll tummarna för att vi skulle ha något att göra idag. Lite har vi faktiskt gjort men det har varit rätt slappt trots allt. Nu är de si så där 25 min kvar tills vi slutar, de är de segaste 25 minutrarNa på hela dagen.

15 sep

Står ute i det äckliga höstvädret och inväntar min skjuts. De blåser å regnar blä. Nog för att jag tycker att hösten är jätte mysig, de vill säga de få dagar när solen faktiskt lyser men det här det är inte riktigt ok. Tur att man inte jobbar utomhus.

Mamma skulle blivit stolt..

Om hon såg middagen jag fixade ihop idag. Tvekade, tvivlade, kämpade, kokade, skar, fixade och donade å tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag hade styrt upp en god middag. Den var dessvärre sekunder från att komma upp igen då jag satt å kollade på simpson, han skulle nämligen sandpappra bort sina fingeravtryck med sandpapper. Bara tanken får mig att rysa uäääk.


14 sep

Min mage knorrar å knorrar men jag har inte riktigt laddat upp tillräckligt för att ta tag i det än. Har i och för sig varit och hadlat så en bit på väg har jag trots allt kommit. Tackar fan för att jag inte har något behov alls av att gå utanför dörren mer idag. Ska spendera kvällen framför tvn utan tvekan.

I morgon ska dom stänga av värmen & varmvattnet mellan 08-19, tur att man är på jobbet större delen av den tiden, burr, tur också att jag läste fel på lappen som satt på ytterdörren. Trodde nämligen att dom skulle stänga av värmen den 15 oktober då hade de varit BURR.

Äh nu måste jag fan laga mat min mage protesterar högt å tydligt. Dags att plocka fram mästerkocken innom mig..

Eftersom köket faktiskt är rätt fint så hade jag en liten förhoppning om att de skulle bli liiiiite roligare att laga mat, men vet ni vad? De är det inte.


Hest

Är på väg hem från en lyckad hoppträning. Det är alltid trevligt att upptäcka att man faktiskt kan ,fast man tror att det är helt kört redan innan man suttit upp. Man lär sig något nytt varenda dag och Ah idag har jag lärt mig att jag kan styra med hackamoore (orkar inte kolla upp stavningen). När jag kommer hem ska jag kasta mig i duschen o därefter direkt ner i sängen. Nu ska jag roa mig med att sjunga med för full hals till alla låtar som dyker upp på radion den resterande biten till stallet. Mest för att de stör pappa.

off

Kom precis hem från jobbet, satte mig direkt i fåtöljen å drog igång tvn. Trött som jag vet inte vad. Ska pallra mig upp till mor å far på direkten för att inta lite middag innan det är dags för jursta träning och även för att minimera risken att jag somnar här i fåtöljen. Somnar jag nu är min natt garanterat förstörd, om min natt är förstörd är min morgondag förstörd, är min morgondag förstörd somnar jag på jobbet, får sparken, om jag får sparken kan jag inte betala hyran, kan jag inte betala hyran blir jag vräk, blir jag vräkt måste jag flytta hem, måste jag flytta hem kommer jag få psykiska problem och får jag psykiska problem hamnar jag på mentalsjukhus å de vill jag ju inte.


13 sep..?

I natt körde jag en automatväxlad bil, de var en skräckupplevelse. Körde över att barn, kunde inte få bilen att stanna och dödade nästan en katt. Har kört automat en gång på riktigt och jag tror mina med passagerare fruktade för sitt liv. Nu överdrev jag nog lite men stabilt var det inte och jag är inte ett dugg sugen på att göra om det. Då slutar de säkert som i drömmen.

nytt inlägg

Har knappt lyft ett finger sedan jag kom hem, känns som att jag spenderade hela gårdagen med att kröka järnet. Är helt slut, mest i huvudet kroppen skulle egentligen vilja ut å springa en sväng men som sagt huvudet är inte riktigt med på noterna. Sitter och kollar på Skåne fruar mest på grund av att jag inte orkar sträcka mig efter fjärrkontrollen, det säger väl allt om mitt tillstånd. Skulle inte bli ett dugg förvånad om det snart dyker upp reklam för Nynäshamns fruar.

På morgondagens schema står jobb, jobb, jobb, jobb och även lite hoppning på Jursta.


12 sep

Dagen gick bra, de va ruuuligt :). Nu är jag däremot trött som fan, måste hålla mig vaken åtminstonde 5 timmare till. Hur de ska gå till vet jag inte, har redan diskat och städat lite. Ska väl städa ordning på resten också så småningom. Ligger just nu väldigt bekvämt i fåtöljen och kikar på idol så de städa resten får vänta tills det är slut iaf. Har inget alls att skriva om så jag lägger ner nuuu


12sep

Har precis klivit ur bilen och promenerar nu den sista biten mot stallet. Trött som fan är jag men förhoppningsvis går de över väl uppe på hästryggen. Knoppnings dags nu återkommer senare. Wish me luck

Fake love

I förmiddags åkte jag och jempan in till Haninge för lite shoping. Blev en stickad kortärmad kofta och två linnen tror jag minsann. Långt minne kan vi ju konstatera att jag inte har i alla fall. Efter turen till haninge slappade jag i ett par timmar innan det var dags för lite trimmning inför dressyrtävlingen i morgon. Skrittade även ut en sväng på dante med Jossan och Zeb i släptåg.

Nu sitter vi här, har precis tryckt i oss varsin pastacarbonara och kollar på någon film vars namn jag inte kan stava. Ska bara ta det lugnt och planen är att jag ska lära mig dressyrprogramen till i morgon också. Kan dom egentligen men det var ett tag sedan så mitt minne behöver friskas upp lite. Ska återgå till att kolla på filmen nu over and out.


11 september

11 september för 7 år sedan dog min mormor. Trots att de gått många år kommer jag ihåg den dagen i minsta detalj, Vissa dagar etsar sig fast i minnet och bleknar aldrig. Var i skolan och i vanlig ordning serverades det äcklig lunch så jag och Jossan skulle bege oss hem till mig för att käka i stället. Ringer hem för att se så att mamma var hemma. Mormor har dött var det första mami sa. Jag fick små panik,  vart ska jag ta vägen, vart är maria, jag kan inte gå hem, jag kan inte gå in till skolan, skojar hon, vadfan ska jag göra? Jag och jossan hamnade tillsist på rektorns kontor dit även min kära syster kom. Hon tyckte att jag och jossan kunde gå hem till henne, kolla en film och försöka tänka på annat. Sagt och gjort, vi gick hem till maria för att komma på bättre tankar med en film. Vi gjorde dock ett väldigt dåligt filmval, (filmen är iofs jätte bra men knappast någon film man ska se för att bli på bättre humör) lilja 4-ever. Där satt vi i min systers hus för sju år sedan och jag vet att efter den där filmen mådde jag ännu värre än innan.

Fast det känns rätt hopplöst för stunden tar man sig alltid upp tillslut, man accepterar och lär sig leva med det. Sådant är livet. Kommer dock aldrig acceptera att farfar är död, de gick för fort. De fanns så mycket osagt och jag hann aldrig säga hej då. Någon borde varit där, ingen ska behöva dö själv, det är en av mina stora räddslor. Dö ensam.  








Mitt konto

Har precis tryckt i mig dagens lunch bestående av pannkakor. Nu finns de ett berg disk här men jag orkar inte ta tag i det. Orkar inte åka till jobbet heller egentligen. De enda jag orkar idag är att sova.

Planerna inför helgen existerar inte i vanlig ordning. Tar dagen som den kommer :). På söndag är det iofs tävling, Tunika i lb å zebbus i la. Ska bli lite skoj faktiskt.

Måste verkligen rycka upp mig nu om jag ska lyckas ta mig levande till jobbet. wohoooooooooooooooooooooooooooo.


10 sep

Vaknade på strålande humör men det har redan bivit kört till botten, woho thank youu. Nu ska jag iaf dra på mig lite kläder för att sedan gå till ica å möta Emelie. Vi ska styra upp lite brunch. Sen blir det som vanligt jobb i några timmar, vad kvällen har att erbjuda får vi se sen för just nu har jag ingen aning.


Tx å rx

Sitter på jobbet och har inte mycket alls att göra. Eller Jo egentligen har vi massor att göra men just idag hade alla trimmare beslutat sig för att ta ledigt. Så vi kan bygga berg men utan trimmare så hjälper de inte. Hann till och med gå ner till kista c på middagen och införskaffa mig en stickad goströja och en halsduk. Nu är jag redo för hösten.

9 sep

Idag var klockan ställd på 8.00, de var liiiiite motigt att ta sig upp om jag ska vara ärlig. Hur som helst fick jag saker å ting överstökat och kan nu återgå till att slappa farmför tv. Fast näe.. Ska roa mig med att betala räkningar, sen promenera till banken för att hämta ut skattepengarna och sen tänkte jag belöna mig själv med en sallad från köttboden.

Bäst av allt; i morgon är det freeeedag, som jag längtat. Den här veckan har känts som två veckor och de har aldrig varit såhär långt mellan helgerna. har inte tid för det här, måste lapa i mig lite sol innan vintern är här. Heddåå


Korvstr.........?

Lyckan var gjord när jag insåg att jag har kvar matlådor som mamma fixade till mig när jag flyttade in. Korvstroganof (tar inte ansvar alls för stavninge) å ris! Nu håller jag bara tummarna för att det finns något att göra på jobbet idag så är allt tipptopp. Nu ska jag fixa lite ärenden och därefter rulla vidare mot jobbet. Ska tjata en gång till om hur skönt det är att ta bilen. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad skönt de är. Idag är första dagen på länge när jag faktiskt inte känner något större behov av att gämma mig under täcket å böla, de är också sköööönt. Tror de hjälpte lite gråta ut till de där klippet Jåsen skickade. Time tooooo goooooo!


Taggad inför jobb..


8sep

Vaknade redan klockan åtta i morse så tog mig hem till mor å far för att gosa lite med Offe innan jag begav mig mot stallet. Blev ett pass dressyr och jag tror träningsvärken snart kommer infinna sig i min mage och rygg.

Sitter och steker lite i värmen på balkongen men måste snart ta mig i kragen och kirra lite matlåda. Noll lust, kommer sluta med snabbmakaroner och korv om jag känner mig själv rätt. Förra veckan gick de fint att laga mat men nu känns det bara jobbigt när man jobbar kväll. Min sista utväg får bli youghurt, mackor och frukt.

Har precis suttit och gråtit som ett litet barn åt et klipp Jossan skickade till mig igår när jag satt på jobbet. Hon varnade mig för att inte se de just då utan vänta tills jag kom hem och tur var väl de. Shit vad jag grät. Soldater som kom hem från kriget och återförenades med sina familjer. Sååå fint! Nu ska jag torka mina tårar och fortsätta plöja igenom min monsterbok på drugt 800 sidor som aldrig verkar ta slut.


19.35

Hela dagen har varit en enda lång rast i princip. Klockan arbetar baklänges, om ens de. Tiden står fan stilla. Det är helt otroligt hur vissa dagar bara flyger iväg medans andra bara står å tuggar på samma ställe. Försöker roa mig med att bygga upp liv till mina kollegor. Typ som the sims. Blir lite långtråkigt när man arbetat sig igenom alla. Ska nog tänka mig dom nakna i stället så kanske jag kan få mig ett gott skratt. Aaa fast Nä

Hard work work

Åt lunch med jåsen idag, trevligt trevligt. Åt tar väl kanske att ta i med tanke på att jag fick i mig siså där två tuggor innan jag kände mig mätt. Överlevde ännu en resa med bilen till jobbet så nu börjar jag känna mig kaxig Haha. Nä.. Sitter ute i solen, har rast. Har rast hela kvällen känns det som, INGENTING att göra i huvudtaget,.. Woho.

6 sep

Tog som sagt bilen till jobbet igår och faaaaaaaaaaaaaaan vad skönt det var. Varför har jag inte gjort det tidigare? Jooo för att jag varit för feg, typ rädd för att köra fel, bara göra om göra rätt. Rädd för att trängas runt med 3587238589 andra bilar när jag plötsligt inser att jag ligger i heeelt fel körfält, nemas problemas med tanke på att det knappt var några bilar varken dit eller hem. Så nu är det bil som gäller fortsättningsvis. Bilen avgår från nynäs 13.45= har 45 minuter extra att roa mig med nått såhär på fm. Men bäst av allt var att komma hem i tid, sisådär 23.35 rullade vi in i nynäs, en timme in tjänat där med. Underbart!

Jobbet i går gick galet segt, hade knappt nått att göra och de lilla som gjordes var inte till någon sörre hjälp till att få tiden att gå. Men på nått vänster tog dagen slut. Den här dagen började lite tidigare än planerat när någon ringde mig klockan nio o jag kan verkligen inte somna om så nu sitter jag här med datan i knäet och lyssnar på någon skitmusik som spelas på MTV. Känner att min mage börjar knorra å längta efter frukost så de är nog bäst att jag gör något åt saken.


If i could

Huuuur fan kan det bli så jävla mycket disk när den enda som är här är jag? Äter ju knappt något som kräver 5, gafflar, 3 knivar, 9 skedar och 4 tallrikar under en dag.. Diskade ju typ igår.. eller kanske förrgår. Hur som helst så blir de för jävla mycket disk.

För en stund sedan kom min mami förbi med en sopborste till mig. Såg de som en hint så jag sopade lite fint. Måste införskaffa mig en dammsugare heeelt klart.

I helgen överraskade mor å far mig med en micro vilket var väldigt, vääääldigt välbehövligt. Hur klarar man sig utan micro liksom. Mamma hade även sytt gardiner å satt upp så tjusigt så. Nu känns de lite hemtrevligt. Resten av kaoset ska jag arbeta bort sakta men säkert i ett stadigt och stabilt tempo....

Nu är det bara 7 veckor kvar tills beräknad hemkomst av min soffa. Som jag längtar. Nog för att fåtöljerna är sköna, men dom ser ut som skräp och en soffa måste man ju ha :D.


6 sep

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD MORGOOOOOOOOOOOOON!
Sovit så sjukt dåligt i natt, vaknat maaassor med gånger så nu när jag skulle vakna på riktigt käns det som att jag inte sovit någonting alls. Vaknade vid 4 tiden av att jag höll på att törsta ihjäl, vid sådana tillfällen är de bra att kylskåpet ligger ett å etthalvt steg bort från sängen.

Dagen ska givetvis spenderas på jobbet och tro de eller ej men idag ska jag ge mig på att ta bilen dit. Klarade jag av att köra till kungenskurva så klarar jag av at köra til Kista. De stora problemet blir att hitta en parkering och de största blir att fickparkera om de nu krisar. Jag kan inte fickparkera. Det spelar ingen roll hur många gånger jag försöker för de blir bara fel. När jag körde på trafikskolan var jag grym på att fickparkera men värdelös på att parekera vanligt. Nu är det helt tvärt om. Sååå kära arbetkamrater lämna en stor glipa till min bil om ni är rädda om era egna.


Mest bara för att jag inte hann med en sista gång ute på sjön den här sommaren


Sway

Tidigare idag när jag satt ute i solen på balkongen och njöt slog min granne upp sin balkongdörr och skred ut. Iförd morgonrock och en prydligt bakåtstruken frilla kastar han ur sig ett glatt " Goooood morgon grannen!". Sen drog det igång om ditten och datten. Hela tiden kom han på något nytt att tala om och där satt jag, log, nickade då och då, med lite tur kunde jag även klämma in ett  "ja" "neej" "Jaha verkligen?". Han gissade även min ålder och denna gång fick jag höra  "När jag var i din ålder, nu vet jag iofs inte hur gammal du är men sisådär 16-17 va? jahaaa 20..du ser yngre ut...nåja blablablabla". En förbättring från thailand i vintras iaf när dom trodde att jag var 14.

Julen 2009 spenderades som "vanligt" i Thailand, vi gick ner till stranden för att trycka i oss lite middag och ha de trevligt. Hittar ett trevligt ställe nere på stranden. Drinkar till dom vuxna, godispåsar till barnen. Hanna Larsson precis 20 år fyllda knatar fram och blir tilldelad en godispåse! hallåååå?! Försöker hålla modet uppe "jag är faktiskt 20". Även min kära syster försöker få dom att förstå att det inte är något skämt. Men thaian garvar å säger till sina thaivänner något i stil med "hurrni den här tjejen säger att hon är 20! Inte en dag äldre än 14 hahahahah". Tack som fan. Fick iaf en till godispåse som tröst.

Hur som helst så pratade grannen på om allt och inget under en lång tid. Som det verkar är alla granarna lika pratglada så känner jag mig ensam någon gång kan jag nog bara sätta mig på balkongen så löser det sig av sig själv så att säga.


Om jag inte minns helt fel är detta foto taget på julafton fast på dagen innan min ålder sänktes till en fjortonårings.


Blabla

Har haft finbesök av Jempan här idag. Vi slappade, slappade å slappade. Tog mig sedan till stallet för en promenad promenad med Dante, fick även med Amanda och Jossan som sällskap. På våran promenad mötte vi nått äckligt, nått som borde utrotas och aldrig mer ha chansen att återvända, Nååågonsin igen. O R M B E B I S, fy fan vad äckliga dom är. På riktigt alltså uääääk. Ok när dom ligger stilla men när dom promt ska hålla på att kräla/åla/slingra runt, uäk däär går gränsen. Paniken som smyger sig på är inte nådig. Dom borde dö.

Mamma har ringt hundrafemtioelva gånger idag, ringer hon en gång till tänker jag inte svara.


5 sep

Jag tror att min te och kak kur jag körde igår hjälpte mig lite, för idag mår jag faktiskt mycket bättre. Nog för att de fortfarande finns sisådär 5687 liter snor kvar i min hjärna, men det känns iaf bättre. Att de troligtvis beror på att jag sovit ordentligt och tagit de lugnt i helgen kanske hjälpte till lite också men jag tror mer på min egna lilla kur. Mest för att jag vill ha en bra anledning till att käka massa kakor.

Spenderade kvällen med att pilla på datan och halvt om halvt kolla på någon film rullade på tvn. Diskade givetvis inte undan som jag sa att jag skulle göra. Så hurtig som man är gjordes detta nu på morgonkvisten, lika bra när alla andra ändå sover och de inte finns så mycket att roa sig med.


Zeb & Sirpa på tävlingen igår


Finding neverland

Har precis kört Jossan och Amanda till Old bell där dom ska spendera kvällen, arbetandes. Själv ska jag roa mig med att plocka undan och diska efter våran taco middag. Sen blir det en stoooooooooooooooor kopp te, massa ballerina kakor och gosfilten. Jag hoppas att de ska hjälpa mig lite på traven med att bli frisk. Är helt sänkt.

Under alla mina 20 år har jag aldrig haft sönder en spegel, inte fören igår vill säga. Och vad gjorde jag idag? joo jag hade sönder ännu en spegel! Två speglar på två dagar.. Så på två dagar har jag nu skrapat ihop till 14 års olycka. Lucky meeeee.


4 sep

Sitter i bilen på väg hem från en tävlingsdag med Sirpa å zeb. Inte någon överdrivet lyckad tävling denna gång. Så de blev bara en klass för deras del och därefter hemgång. Vet inte vad jag ska roa mig med i Kväll, tydligen är det bartömning på freja men min kropp säger mig att den inte riktigt orkar med någon alkohol. Vi får se hur det blir, kanske piggnar till när jag fått lite mat i magen. Den som lever får se

gooooooood natt

Har precis kollat klart på sista avsnittit i säsong ett av One tree hill och funderar starkt på att sova nu, mest bara för att jag kan. Är egentligen inte trött för fem öre, men skönt ska de bli att krypa ner under duntäcket. I morgon måste jag skapa lite ordning och reda i min tillvaro. På riktigt.


Allting kan gå itu

Btw så råkade jag ha sönder min spegel idag. Då pratar vi inte om någon liten spegel.. Tur att den fortfarande låg i förpackningen så jag slapp glas över allt. Men nu har jag sju års olycka att se fram emot.


3 Sep

Mycket riktigt kunde jag sätta mit liv utan att behöva oroa mig, ingen promenad igår alltså. Blev bara slappande framför tvn men jag klagar inte. Har blivit rätt slapp på senaste men har verkligen ingen lust alls över till något alls. Inget alls i huvud taget, vill verkligen bara i min säng å böla. Men icke de funkar inte så för de finns massor man måste göra. Till exempel måste jag betala min hemförsäkring, helst nu. Måste även diska undan allt jag samlat på mig i köket, bära ner dumma onödiga kartonger i källaren, duscha, städa, jobba, blablablabla. När ska jag ha tid att ligga i sängen å böla vavavvav. Äh vafaaan.

Jossan och Daniel kommer tydligen hit snart för att kolla på fotboll, de ser ut som kaos här men just nu tänker jag inte göra något åt saken. Tänker inte röra mig ur fläcken fören jag måste öppna ytterdörren åt dom.


Känner mig bitteeeeer, behöver hem å klappa lite på min katt. Kanske sno hem henne hit över någon natt så jag får lite sällskap.


2 sep

Gårdagen lämnade ingen tid över för datorn då de direkt efter jobbet var dags att ta sig till stallet. Hoppning på schemat, var inte sådär jätte taggad med tanke på att de enda vi gjort (vi = jag å zeb) senaste tiden är att just hoppa. Men de gick helt ok, några tvärnitar blev det och han kändes inte helt på topp men alla får väl ha lite mindre bra dagar antar jag. När jag väl kom hem till lägenheten igen var det mörkt, väldigt mörk, desseutom var det väldigt tyst och för en sekund kände jag för att vända hem till mor å far igen bara för att få lite sällskap. Stod emot och kröp ner i sängen i stället. 

Idag har dagen givetvis bestått av jobb, vaaaaaaaaaad annars? Sen min hemkomst har jag hunnit baka muffins, jag och den nya ugnen är inte riktigt i fas så de blev lite fail muffins. Men dom är goda iaf. Nu sitter jag och jåsen i varsin fåtölj och kollar tv. Egentligen ska vi gå på promenad men jag tror aldrig att vi kommer komma här ifrån. Kan nästan sätta mitt liv på det utan att behöva oro mig speciellt mycket.  


RSS 2.0