29/4

Tack gode gud för att det är fredg i morgon. Den här veckn har verkligen dödat mig. Det har inte vrit speciellt mycket att göra, inte mer än vanligt men ändå är jag helt jävl slutkörd. Jag har levt upp till mitt smeknamn Zooooombie gott och väl. Tvårsomnade i fotöljen när jag kom hem, inte bra. Det är en av de sju dödssynderna på min lista. Vaknade mötte Jossan & Amanda. Promenerade lite och skulle därefter till tant Marika och låna mig lite kläder. Jag strosar obekymrat upp för trappan och ringer på dörren. Direkt efter att jag plingat känner jag att något inte står riktigt rätt till, mycket riktigt jag hade plingat på fel dörr. Till höfer om mig öppnas dörren av en kvinna som glatt utbrister " Nej men hej!" " oj gud så pinsamt jag ringde på fel dörr jag skulle upp en trappa till...". Hon babblade glatt vidare om att det minsann inte gjorde någonting och att hon blev förvånad att det ringde på vid den här tiden för hon väntade minsann inga besökare. Tog mig upp för resterande trappsteg och ringde på rätt dörr. Jag skyller mitt misstag på trötthet. Bra bra.



Zombie, Z, Nr 57, Blondin, din jävel eller bara Hanna

Natt katt skatt fnatt


28/4

Fick med mig Jåsen på ritt igår. Eftersom Dante har lite högre tempo än Zeb höll dom sig en bit bakom och tur var nog det så jag slapp dö av garv, vilket jag nästan gjorde när dom väl kom upp brevid oss. De enda jag tänker säga är hjerta bara ben haha. Men hon den där jåsen är duktig minsann.

Idag var en galet tung dag på jobbet, mina ögonlock ville inte vara öppna. Jag försökte tvinga dom men icke. Nickade till titt som tätt vilket inte är sådär jätte smidigt när man äntligen har en del att göra. Tvärdäckade i bilen på väg hem sen, så trevlig är jag.

NU har jag äntligen hittat min grej som man stoppar in telefon minneskortet i. Behöver jag ens säga att de låg precis nedanför sängen. Som jag har letat. Well nu ere hittat så här kommer lite blandade bilder.


Jossan å Zeb på hemväg



Var på kalas hos Jossans mormor & morfar

Fick bara bli två för nu måste jag rida hest

27/4

Vulkanen som roar sig med att pumpa ut aska ställer till de för oss på jobbet, ordentligt. Vi har Maaaaassor att göra, egentligen. Men nu har vi materialbrist för att flygen med material inte kan ta sig hit och är de något som är segt är de materialbrist, 8 timmars arbete bestående av tummrullning typ. Helt sysslolösa är vi inte direk men tråkitg som bara den är det i vilket fall.

Lite lagom trött i ögat, skulle verkligen behöva sova ut ordentligt men de får vänta till lördag, sooom jag längtar

25/4

Min kropp känns som gelé, minst sagt. Dagen har varit så galet skön, bara spenderats i stallet, utan stress och måsten.  Första klassen (lb:1) tog vi oss i genom med för tok för mycket missar och dålig känsla, landade på 58.97%.  Andra klassen (La:1) gick bättre och jag kan inte vara annat än nöjd. Pluppen skötte sig fint för att vara första la:n, vi skrapade ihop en del sjuor men fick även en del slarv missar och jag lyckades rida fel väg. Fick ihop 57.89% i slutänden men huvudsaken var att känslan var mycket bättre än i Lb annars hade jag hängt mig eller något. Nu laddar vi upp inför dressyr allsvenskan nästa helg. Efter tävlingen var det bara upp på lilla grå, ritt runt gymnasiet, bort till kvarnängen när vi kom tillbaka var Fia på plats så de blev lite ritt på utebanan också.

En lång men oerhört skön dag i stallet, ibland behövs det.



24 april

När jag/vi åker från jobbet på kvällarna brukar vi variera oss lite, ibland byter vi tåg på centralen och ibland i Älvsjö. Bara för att man kan liksom. så igår bytte vi tåg på Centralen. Vi åker och åker, kommer fram till Älvsjö jag reser mig å undrar varför B sitter kvar
                                              - kom nu vi ska ju av här.
                                              - AAAAHHHH för de ska vi
                                              - JA vi ska ju byta tåg!
Sedan inser jag mitt misstag, vi hade ju redan bytt tåg. Får skrattdamp och går tillbaka till min plats. Ibland sammarbetar inte min hjärna riktigt eller inte alls.


Sitter i solen å njuter, ska väl bege mig mot stallet snart och "Trimma" lite inför klubbtävlingen i morgon. Där vi för övrigt redan reserverat sista platsen i La men vi är taggade iaf, eller ah zeb får väl tala för sig själv men jag är laddad.


BKK

Up date, offe spyde precis två enorma hårbollar i  hallen och vad gör fulkatten då? Jo hon går dit och börjar slicka. . Hon är inte bara ful utan äcklig också

21/4 2010

Det enda bra med snöslasket som faller utanför fönstret är att det inte känns lika tungt att bege sig mot jobbet. När solen skiner och himlen är klarblå får man nästan ångest när man vet att man ska tillbringa sisådär 8 timmar instängt i en fabrik. Vinterjackan åker helt klart på idag då min lust att frysa ihjäl på centralen i kväll/natt är minimal.

Igår när jag satt i bilen på väg hem kraschade en fjäril in i framrutan, shit vad kladdigt det blev.

20 april 2010

Ett lätt dismoln är ivägen för solen, men ändå ,det är riktigt varmt och skönt.  Sitter i solen med en bok och bara njuter. Sol vind och vatten drar igång på spotyfi och den där välkända klumpen i magen dyker upp igen, som vanligt. Can´t help it. Jag bryr mig inte ens längre, inte för fem öre men den där låten får det alltid att bli sådär. Nördig man är alltså. Hur som helst är de bara puffa undan och bara fortsätta att le för egentligen är allt tipptopp just nu och jag som sagt jag kunde inte bry mig mindre längre.

Igår hade vi en gästföreläsare på jobbet, riktigt rolig var han, pratade om hjärnan, stress och varför vi mår så dåligt fast vi har det så bra. Jag förstår varför han fått pris för årets talare. En sådandär människa som man skulle kunna lyssna på i en halv evighet utan att tröttna.



<3


Happyface

Ligger i sängen nöjd och glad efter en lyckad tävlingsdag :). Fint väder, fin häst, bra bana, bra sällskap, bra fika och bra humör.  95cm gick smärtfritt och han kändes fin. I 1m var de ett under att vi tog oss runt felfritt, det var nog mer tur än skicklighet. Han stod emot, vi hamnade konstigt på några hinder och blabla, ingen fin ritt men som sagt vi tog oss runt :)







Hoppetihopp

Laddar upp inför morgondagens tävling väl nerbäddad i min sköna säng. Kollar lite halvt om halvt på A mighty heart men vet egentligen inte vad som hänt, jag kollar utan att se och lyssnar utan att höra.

Tagga tagga taggaaaa

Hejja

Jag spyr mina föräldrar skrattar


Tralalablablabla

You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way


beach 2010

Gott folk jag har precis smällt i mig ett halvt paket ballerina choko. Det var ruskigt gott.

if i can´t

Jaha ja, idag har jag sabbat min bil lite till. Skulle backa ut från min parkering, lägger om lite för mkt så att nosen åker in och fastnar i häcken. Tänker "vafan de är bara några grenar" trampar gasen i botten och kommer loss. Loss blev även fronten, loss och spräckt.



Så kan de gå när bilförarN har brådis till stallet men vafan jag är glad ändå, det är bara pappa som bölar.

What tooooo dooooo

Idag gjorde jag något som är absolut förbjudet att göra efter jobbet, jag somnade i fotöljen. Det är livsfarligt och burkar innebära att jag inte kan somna i tid när jag väl ska sova, vilket är rätt så jobbigt när klockan står ställd på 04.20.  Men what to do.

Kom två nya till jobbet idag men jag har varit helt sänkt hela dagen så jag la inte ner någon energi på att ens försöka vara social med dom. Ingen panik, vi kommer ändå ses fem dagar i veckan i sisådär 16 veckor till minst, så jag tror nog att några ord kommer hinna växlas.  16 veckor, alltså de är galet.. mitt kontrakt går ut i Augusti, mer än et år på Ericsson. Sedan måste jag faktiskt pallra mig där ifrån, kan ju inte vara fast där för evigt..Jag måste plugga, sudera, flytta, resa, busa, leva livet blabla ni fattar. Framför allt måste jag skaffa mig en utbildning antar jag.. frågan är bara vad fan då ?

Gooooood morning!

" Min farfar var riktigt grym, han var först med det där med återvinning. Jag gillar också återvinning men man får ju tyvärr inte hålla på med det längre.."

Fireflies

Idag var en sådan där toppendag, en dag när man flyger upp ur sängen, pigg och glad även fast klockan bara är strax efter fyra. En sådan dag när solen skiner och fåglarna kvittrar även fast man är intstängd i en Ericsson fabrik. En sådan dag när man lyckas hålla sig pigg och glad hela dagen lång utan minsta lilla svacka bara för att allt känns så rackarns bra. 

Btw så händer det spännande grejor på jobbet i morgon....


ät mig





näe lite krubb från pappas kalas, det var de finaste jag kunde ta kort på heheh

Hehe heeee

Ni vet dom där stunderna när man känner att man mer än allt vill sjunka några meter under jorden, precis så känner jag nu. Himmel alltså

Kalas

Det fixas och donas på övervåningen och jag håller mig ur vägen, för min egen säkerhets skull. Eller av ren lathet kanske om man frågar mor. Hur som helst så är det 60 års firande i huset idag därav allt fixande och donande. Egentligen kommer det bara några få gäster så de pedantiska städandet känns rätt löjligt, snälla dom vet hur det ser ut här och förresten städades det igår och i förrgår och i förr förrgår och i förr förr förr går och dagen innan det också.



Hanna städa, plocka ur diskmaskinen blabla de kommer gäster

Gårdagen

150 kr fattigare och inte ett smack klokare, tack så mkt nynäs akuten heheeeeeeee

Kids

Solen värmer rätt bra på mina kinder för stunden och får mina fräknar att smyga sig fram allt mer. I like, de känns sommrigt och bra med fräknar. Införskaffat födelsedags kort till far, tänkte köpa ett där de stod "till en cool grabb" bara för att de skulle vara lite kul, sen insåg jag att min pappa säkerligen inte skulle se humorn i det hela. Han fyller trotts allt 60 och vet mycket väl om att han inte är någon cool grabb längre, de blir nog snarare lite hemskt att få ett sådant kort. " Heheee de där var ju roligt, ah en gång i tiden var jag ju en sådandär cool grabb som gled runt på min motorcyckel, raggade brudar och var allmänt snygg, nu är de andra tider, andra bullar..gammal och grå.." 

Tralalaa



Det är jag, offe, solen och Evanescence

kick up

Vaknade pigg som en mört men snön som brett ut sig över marken ännu en gång förstörde mina planer för dagen så istället spenderade jag HELA dagen i sängen. Vid fyra tiden sammlade jag ihop lite ork och fixade amerikanska pannkakor till mig och Jossan. Eftersom jag var så snäll å lagade mat tyckte jag inte att det var mer än rätt att hon skulle följa med mig till stallet ;). Sagt och gjort vi hoppade in i Rikard med K och begav oss. Sedan blev det raka vägen till Jossans mor där vi nu sitte, med en varsin data i knät, te, mackor och top model på tvn. Vet inte om det kan bli så mycket bättre för tillfället.



De ser kanske inte riktigt ut så, men de var faktiskt gott ^^


4/4



Lilla grisen i helgen, glömde givetvis kameran hemma -.-

without a egg

Det slog mig precis att iår är de först året jag fått överleva utan ett enda påskägg. Fan vad jag känner mig gammal

heest

När klockan ringde 04.00 i morse undrade jag vad fan jag hade gett mig in på. Men väl i stallet var det en del att fixa och dona så då kom man trotts allt igång. När hästen var inlastad i transporten och vi började rulla mot vårat mål blev ögonlocken skapligt tunga, svag som jag är orkade jag inte kämpa emot och vaknade inte upp fören vi gled in på tävlingsplatsen. Dagen bjöd på sol och duktig häst som i 90 cm nollade. I 1m var han fin fin fram tills näst sista hindret, en kombinaton oxer in räcke ut. Första gick bra men därefter tog de stopp så vi vägrade ut oss. Tror att kexet var lite lagom trött både i kroppen och i huvudet. Men fram tills våra stopp kändes det kanon så vi är nöjda och glada :D.

blablabla

Jag och jossan startade upp gårdagen riktigt hurtigt med en cykeltur runt ringvägen, måste säga att de va riiiiiktigt jävla skönt. Sedan bar de av hemmåt där vi styrde upp middagen för kvällen, som förövrigt blev awesome, Muuuumma! Resten av kvällen var rätt nice sen säger vi inte mer än så.

Potti är bäst i världen




RSS 2.0