18 Maj

Eftersom jag var ledig igår och desseutom jobbar eftermiddag idag känns det nästan som Söndag nu. Har varit igång sedan åtta i morse men har egentligen inte gjort något vettigt alls. Åkte till stallet en vända och snodde med mig Lexus på en promenad, även katten har fått sig en promenad idag. Han uppskattar det dock inte lika mycket, i stället för att röra på fläsket nöjer han sig med att ligga platt i gräset och lukta på blommorna.


17maj

Har haft fullrulle hela dagen idag, vilket är skönt för då får man inte någon tid över till att tänka. Nu när jag ligger nedbäddad i soffan och inte har något mer vettigt att göra idag hinner jag tänka. Tänka i för stora doser är inte bra, det slutar bara med en välkänd klump i magen. Varför plågar man sig själv med att älta saker man ändå inte rår över, saker man ändå inte an göra något åt, saker som är som dom är och blir som dom blir. Det är nog på tiden att lära sig när det är dags att släppa taget. För är det något jag är riktigt dålig på är det just att släppa taget.


Här har vi iaf någon jag inte behöver släppa taget om än på många år <3


15 maj

Med musiken på högsta volym dunkande i öronen kan man gå hur långt som helst, man kan gå tills benen skakar av trötthet och benhinnorna skriker "neeej stopp snäääälla stanna!". Man kan gå tills svetten rinner och man inte längre orkar bromsa i nerförsbackarna. Man kan gå så länge man inte tänker på något annat än musiken, man kan gå tills tankarna tar över och gör en arg, när de har inträffat då kan man gå ett tag till bara för att man är just arg. När man sedan inser att promenaden pågått i flera timmar och att det fortfarande är minst 40 min kvar tills man är hemma blir det tungt. Men känslan när man sedan stupar i soffan som en slagen krigare den är obetalbar.

Eftersom skarrhostan håller ett hårt grepp om mig får nöja mig med att promenera i stället för springa, men det är skönt det med. Just nu har jag lyckopirr och förväntan i kroppen. Ska få ett nytt tillskott till familjen, vad det blir för någon rackare är ännu oklart men på tisdag bär det av till Norrköping för titt och ritt på en liten krabat.

I övrigt rullar allt på precis som vanligt och kan inte påstå att det hänt något nämnvärt senaste tiden.


Gäller att hålla tungan rätt i mun


2 Maj

Har haft ännu en toppenhelg, med en himla massa häst.

Fredagen var en riktig tjockis dag, först blev det buffe till lunch och på kvällen blev det ph med Emelie och allmänt slappande i soffan med trevligt sällskap. Större delen av lördags förmiddagen tillbringades i stallet där det först var ridning av spader och därefter promenad med zeb och ritt på dante. Även denna kväll spenderades med Emelie.

1 maj stod dressyrtävling på tur och ärligt talat kan jag inte minnas när jag tävlade dressyr senast eftersom zeb varit skadad varenda gång. Hur som helst så klarade jag å spader vårat mål (att få över 50% i båda klasserna) så vi är nöjda och glada, kan iofs bara tala för mig själv men han såg rätt glad ut. Åkte sedan hem å sov på soffan, åt thaimat med jossan å matilda, hälsade på jossan lilla katt och tog mig sedan till stallet igen för lite terrängträning på lilla grå, vilket var hur kul som helst!


RSS 2.0