23/12

I morgon är det julafton. Även detta år ska den spenderas i Sverige vilket inte känns helt OK. Som tur är kommer syster och c/o från Norge och ska spendera julen med oss. Känns som att julstämningen ökar något med småbarn i huset. Känner mig mest bitter och jävlig så jag ska hoppa in i duschen och hoppas att humöret har vänt i morgonbitti

21/12

Efter att ha jobbat hela dagen fick jag ett sms sv min syster där hon undrade om jag ville ha middag och självklart ville jag ha det! Åkte dit, käkade och när jag sedan skulle ta bilen mot stallet ser jag en ostbåge, på mitt biltak. Tänkte att en fågel kanske hade råkat tappa den och varit för slapp för att flyga ner och hämta den igen, för vem skulle annars placerar en halväten ostbåge där?

Igår fyllde jag år vilket firades med middag hemma hos mor och far. En middag som jag fick bestäma, fria tyglar och sådär. Vad serverades det då för lyxmmiddag, oxfilé? skaldjursplatå? potatisgratäng? Trummvirvel......... Stuvade makaroner och köttbullar! MUMS vad bra det smakade! Fick även en drös av fina presenter :)
Efter middagen rullade jag och jossan vidare hem till mig där vi tillsammans med några till spenderade kvällen med att snacka och trycka i oss onyttigheter. Fick även lite mer paket och blommor.


I morgon kilar syster å c/o till thailand, är skapligt avundsjuk


19/12

Eftersom hästen fått jullov bestämde jag mig för att det inte är mer än rätt om jag ligger i hårdträning under tiden. För tänk om både jag och hon skulle ta lov, då skulle båda svälla upp, rulla fram och inte vara i fas igen förän 2310 typ.. Nu kommer i alla fall jag ha ork till att pusha på när hennes ork tryter.

Dagens hårdträning bestod av ett besök nere i källaren hos syster där ett stycke löpband står. 6,6 km avklarade på 40 min, hel ok med tanke på att jag inte sprungit ordentligt sedan i början av sommaren. Hade säkerligen kunnat springa längre för trött blir jag inte, snarare uttråkad. För hur kul är det efter ett tag att stirra in i en vägg? Ett tag kan man ju roa sig med att spana ut diverse mönster och fantisera ihop vad det föreställer. Roade mig även med att kolla på min skugga som skumpade fram på en del av väggen, inte heller allt för roande, jag vet ju preciiis vilka rörelser den kommer göra, inga överraskningar här inte! 
 
På vägen hem igen tyckte jag det kändes lite småskumt när jag gick, tänkte inte direkt mer på saken och fortsatte gå. Sen blickar jag ner på mina fötter och konstaterar att min höger fot plötsligt bytt plats med min vänsterfot. Så kan det gå, skyller på att jag fick för lite sömn igår kväll. Vilket jag tänker ta igen nu, klockan är inte ens nio men nu tackar jag för mig! GOD NATT



På julafton får vi bland annat besök av charmtrollet ovan, som jag längtar!


18/12

Sitter i soffan efter en helt toppenbra helg och känner den där välbekanta känslan komma krypande igen. När hjärtat börjar slå fortare, klumpen i magen smyger sig på och man önskar att det fanns en möjlighet till att fösvinna, i alla fall för en stund. Men nej, det är bara bita ihop och torka tårarna.

Fredagen började med en promenad med Lexus och fortsatte sedan med bilfärd till Haninge för inköp av tårtor. Tallinborna som varit och jobbat hos oss i tre veckor slutade nämligen så det skulle firas. Arbetsdagen började alltså med tårtkalas och avslutades lite tidigare än vanligt på grund av diverse materialbrister. Tog racerbilen Rickard till Briving och spenderade kvällen i soffan framför svenska hjältar.

Dagen därpå startade inte alltför mysigt, uteritt.. I ösregn/snöslask och blåst. Kände mig som en fiskpinne när vi väl återvände till stallet igen, burr! Gjorde en hel del nytta under förmiddagen och vid ett tiden gjorde jag något jag inte gjort på en jävla massa år, håll i er nu! Jag satte min fot i en gympasal och spelade både vollyboll, badminton, sparkade på en fotboll, lekte med såna där ringar man hänger i, sprang runt och hade allmänt kul.

I morse när jag slog upp ögonen rörde jag lite försiktigt på diverse kropsdelar för att se om träningsvärken slagit klorna i mig men icke! Inte ont någonstans. Har inte varit lika aktiv idag men har åtminstonde varit ute och gott en timme och har även haft grabbs på födelsedagsfika, lite i förtid sådär. Klätt granen har jag gjort också! Åh så mysigt vi har det nu, jag och Max..



Snälla tomten

Det börjar sakta men säkert nära sig båda födelsedag och julafton så tänkte slänga upp min önskelista:

1. Sphynx
Ärligt talat, finns det något sötare?! Finns det inte någon rik människa som har råd att lägga sisådär 10-14 tusen på en julklapp till mig?
Sphynx kattungar leveransklara 6 feb 2012

2.




Ett par gosiga pyamasbyxor eftersom det gått hål på mina

3.

Sist men inte minst en kniv. Anar ni hur drygt det är att försöka skära julskinkan med en brödkniv?
















1/12

Nu var det en halv evighet sedan jag skrev.. Stod och plockade fram pepparkakor och saffransmuffins när bloggsuget tog tag i mig. Vi får väl se hur länge den gnistan håller i sig.

Senast jag skrev var det Kina som stod på schemat. En resa som var väldigt lärorik och nyttig. När man ser hur andra arbetar och sliter uppskattar man verkligen sin egen situation. Skulle inte ha någonting emot att åka iväg flera gånger, man lär sig så mycket! Just nu har vi folk från Tallin på jobbet som skall lära sig en ny produkt så under tre veckors tid är det Engelska och en himla massa teckenspråk som gäller. Deras engelsa kunskaper är katastrof och mina kunskaper inom det ryska språket, tja dom är ju obefintliga.. Men ingenting är omöjligt :)

Har även hunnit tävla några tävlingar med min lilla stjärna men allt hästigt befinner sig på en egen blogg. I övrigt har det nog inte hänt så mycket mer spännande, känns som att varenda dag är den andra lik..


RSS 2.0