25/4

Veckans +

Lyckan som uppstod i måndags när jag kom på att jag hade kakor kvar i skåpet från i Fredags.

Och veckans -

Med risk som att låta som en liten fjortis var veckans minus när jag ställde mig på vågen.

18/4

Fick för mig att jag var jätte sugen på Japp när jag var på affären i morse. köpte mig en Japp, börjar äta och konstaterar att de fan inte är gott. Överväger att slänga den men trycker i stället i mig hela. Nu mår jag illa.


17/4

Ska strax rullamot jobbet, har nada motivation just nu men för hoppningsvis blir det bättre till helgen då det står roligheter på tur. Inget partande men efterlängtad terrängträning och hopptävling. Igår fick jag i alla fall liiite träningsmotivation så jag sprang 4 km, skönt var det och inte jobbigt alls. Det enda som stoppade mig från att springa ett varv till var att jag blev så fruktansvärt uttråkad. Springa samma slinga flera varv, hur underhållande är det liksom ?

 


15/4

Har tappat lite motivation och lust, mest för att det mesta går rätt dåligt för stunden. Men det kan ju bara bli bättre nu eller hur?  Det blir bättre med sommar, sol och semester. Det blir bättre om 74 dagar.



14/4

Ibland när man inte vet riktigt hur man ska göra eller hur man vill ha det, när man velar fram och tillbaka men äntligen bestämer sig för hur/vad man vill blir det verkligen precis tvärt emot vad man kommit fram till trots allt.


Önskar att jag kunde supa mig jättefull just nu.


12/4

Senast jag lämnade er var det dags att bege sig till mor och far för middag, påskmat bjöds det på. Mår mest bara illa vid tanken på köttbllar, prinskorvar, ägg, sill blabla. Fick i mig någon råprinskorv innan jag och Marika begav oss hem till mig och åt kladdkaka. Det blev rätt tidigt i säng, dels för att jag var för jävla trött och dels för att morgondagen bjöd på dressyrtävling= tidiga mornar. Hur tävlingen gick och så vidare tänker jag bespara er, det finns att läsa på min andra blogg. Briving marika och jag bestämmde oss för att laga till en lyxmåltid dagen till ära! Stuvade makaroner och falukorv, ärligt är det inte bland det bästa som finns? Som ketchup på makaronerna avrundade vi det hela med paj. Trots matkoma åkte jag sedan vidare till Jordbro där det var filmkväll och mina ögon höll sig öppna under hela filmen, den ni! Somnade dock snabbt som sören när jag väl kom hem..


7/4

Uppdatering är min starka sida jaaa.. Mitt minne är inte heller det bästa, vi får se vad jag lyckas skrapa ihop. När jag tänker efter så kan vi göra inlägget väldigt kort genom att beskriva ena dagen i veckan, resterande har varit likadana. Nä nu ljög jag, det tre första dagarna denna vecka har varit likadana det vill säga rida, jobba sova. Men Torsdagen bjöd på ledighet vilket jag firade med ett dressyrpass för anna på morgonen, åkte därefter till haninge tilsammans med briving. Införskaffade mig ett par fina skor, en tröja och åt god lunch. Kvällskvisten spenderade vi i mitt kök där vi lagade till en delikat middag som vi sedan svalde ner med några droppar alkohol. Några fler droppar alkohol fick vi i oss efter maten, shottar ala briving och hanna. Mycket gott.. Dagen efter var inte kul, inte kul alls men ska väl påpeka att alkoholen inte var boven i detta drama. Vädret var boven, det snöade, blåste och var allmänt jävligt. Tur att man har en tv och en soffa som kan ta hand om en dagar som dessa. Nu börjar det här bli lite väl långt och jag borde ha börjat röra mig mot mor och far så resten av min spännande vecka får ni efter middagen.. eventuellt. .


2/4

Igår var det som sagt jobb, vi var grymma och var klara redan vid tvåtiden. Kom hem, åkte till stallet, red, åkte hem och däckade sedan i en säng framför into the wild. Om det är någon som inte sett den filmen, gör det! Åkte sedan hem för att sova, under natten har jag hunnit bli mördad men på något sätt överlevt. Inte nog med att jag blev mördad och såg diverse organ sprättas ut ur min kropp så började jag dejta mördaren. Ett mindre bra förhållande då jag ständigt var rädd att säga fel saker, rädslan för att bli mördad ännu en gång var rätt stor. Men han skämde bort mig med presenter och oboy.. Vad kan vi lära av denna dröm..? Bli aldrig tillsammans med någon som mördat dig en gång även om han bjuder på massa oboy.


RSS 2.0