"men din mås, du fyller ju år idag!"



Nu har jag skaffat mig internet igen vilket känns öhm bra? Näe klarade mig fint utan faktiskt. Senaste dagarna har jag ägnlat mig åt uteritt med ledarna, shopping i haninge (har äntligen ett par ordentliga vinterskor, inte världens finaste kanske men faan vad varma och sköna dom är!) Glögghoppning har även hunnits med, var dock för lat för att orka klä ut mig till något. Och igår roade jag mig med att fylla år. Fcik tårta av kollegorna vilket fick bli min lunch, på kvällen blev det pizza med jossan och därefter kom mamma och pappa förbi med ännu mer tårta.. Mådde lite lätt illa på kvällen sen. Fick två till stolar så nu har jag en komplett äthörna.

Vet inet varför jag skriver för jag har absolut ingen lust alls.


16dec

Med snö upp till knäna och världens motvind fick jag kämpa på ordentligt sista biten till tåget. Kom fram till att jag nog får lov att gå upp lite i vikt om det tänker fortsätta blåsa på de här viset. Stod fan å trampade på samma ställe när det blåste som värst. Sitter nu i tryggt förvar på tåget, som kors i taket inte är en minut försenat trots snö och blåst.

tralalalaaghuyftkj




Har haft fullt upp veckan som gått, har knappt haft en lugn stund.

Måndag -var det som vanligt jobb och därefter jursta träning som inte gick alltför bra.
Tisdagen var min lediga dag, inte jobb ledig men häst och aktivitetsledig så eftermiddagen spenderades i soffan med Max.
Onsdag - jobb och ridning.
Torsdag - Snabbis i stallet och därefter slappande med trevligt sällskap.
Fredag - Efter 20 år bestämde dom sig för giftemål, systeryster och robban. Så var på mitt livs snabbaste vigsel, sedan bar det av hem till badhusgatan där en tre rätters middag väntade. Efter allt ätande spenderades kvällen med lite folk framför idol.
Lördag- Lucia show i stallet. Som för min del bestod av stafetthoppning på ponny plutten Pizzaro. 
Söndag - Övertids arbeteeee. Dagen gick som tur var fort och jag hann hem i tid för att äta middag hos syster och även få födelsedags present i förskott (eftersom dom flyr landet och därmed missar min födelsedag) 


12 dec

Den jätte dåliga uppdateringen beror på att jag inte har något fungerande internet. Annat än på mobilen då men det är så drygt att skriva längre inlägg med den. Ska snart gå till syster för lite middag, tänkte sno hennes dator så jag kan göra en ordentlig uppdatering.

5 dec




Har äntligen fått undan det enorma diskberget som intog mitt kök igår efter en stooor middag. Vid halv åtta dök fem grabbar/pojkar/killar upp hemma hos mig i sällskap med ett x antal kilo köttfärs, ost i massor, grönsaker, såser och allt vad man kan tänka sig. Efter att de hackats grönsaker och stekts enorma mängder köttfärs fanns det tacos då det räckte och blev över till en hel arme. Därav de enorma diskberget men jag tänker inte klaga, det är inte varje dag man har 5 grabbs som lagar mat åt en haha.

När jag vaknade i morse gick jag i vanlig ordning till toaletten och drog på mig glasögonen, men idag hjälpte dom inte alls, såg jätte konstigt och fattade ingenting. Tog av mig dom igen, satte mig i soffan och satte på tvn och till min förvåning insåg jag att jag såg as bra. Lite smått förvirrad gick jag till badrummet igen och kunde konstatera att jag sovit med linserna på. Hur fan hände det, är alltid hur noga som helst med att inte sova med dom, tycker det brukar kännas så obehagligt när man vaknar, torrt och jävligt. Kan inte skylla på alkohol heller för jag drack inte en droppe igår. Vilket jag nästan önskar att jag hade gjort, då hade det nämligen funnits en anledning till att jag var så fruktansvärt dålig på bowlingen. 44 poäng första omgången säger väll allt. Det tog sisdår 5 kast innan jag ens fått ner en kägla. Man kan ju inte vara bäst på allt. Har hur som helst varit en toppen helg trots att jag har snor i hela hjärnan.


4 dec

Hade hoppats på att vakna upp lite piggare idag men icke. Hade mer ont i halsen än igår och huvudet kändes skapligt tungt, men efter några timmar halvsovandes i soffan kändes det trots allt helt ok så de bar av till stallet. Fräste runt ute i snön med Zeb vilket han verkade uppskatta. Därefter red jag lite dressyrpass på ponnyplutten spader, var faktiskt riktigt skoj. Kommer knappt ihåg när jag red ponny senast. Somnade som en stock på soffan sedan. Lyckats trycka i mig en halv alvedon så ska väl förhoppningsvis orka hålla mig social resten av kvällen.


3 dec


40 dagar kvar, tiden går fort när man har rolig, den som väntar på nått gott... å så vidare

Nu ligger jag efter, igen.

30/11 - Har verkligen ingen som helst aning om vad jag gjorde innan jobbet denna dag. Låg säkert bara och degade i soffan, eller var det möjligvis dagen jag åt lunch med Jossan...? hum, Jo det var de minsann. Köpte sallad på kötboden och begav mig hem till jossan, åt och pratade thailand. Senare under dagen betalades även resan så  nu känns det lite mer på riktigt. Vi ska verkligen åka, woohoo.

1/12 - Klockan 07.45 var jag på plats i stallet. Först och främst skulle Zeb ridas ( vilket gick superbra, han är i fas just nu), därefter återstod morgonens tunga uppgift- införskaffa granris. Eftersom det snart är dags för julshow i stallet skall hinder pyntas och vi hade beslutat oss för att vårat hinder skulle kläs i granris. Så jag krigade genom knähög snö, fram till något som liknade en gran (men mycket väl kunde varit en tall), och gick loss på dom stackars grenarna. Fyllde en sopsäck och tänkte att det skulle räcka en bra bit. Dessvärre räckte det bara till en bom.. Bättre än inget. Drog ett strå till stacken i alla fall.

2/12 - Bakade saffrans-sockerkaka och faaan vad den blev god. Lyckan var gjord när jag missat att det var 1 dec dagen innan och alltså fick öppna två luckor i chokladkalendern denna dag.

Och idag är de fredag, det värsta är att jag börjar känna mig sjuk. Har inte riktigt lust till det just nu. Ska trycka i mig lite alvedon (händer typ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldrig) och försöka orka med jobbet idag.

Har problem hemma med en matstrejkande katt. Han går till blomkrukorna och äter jord i stället för sin mat. I övrigt är han jätte pigg, glad och go så jag hoppas att det bara är smaken på torrfodret han inte gillar. Annars får jag helt enkelt börja mata han med just jord.


RSS 2.0