Gooooood morgon

I vanlig ordning vaknade jag vid sisådär 4 snåret när klockan ringer, drog mig 20 min innan jag pallrade mig upp. Klär på mig blablabla. Kommer upp, går in i badrummet kollar mig i spegeln å ser att jag blivit bortbytt mot madame mim från svärdet i stenen under natten. Alltså på riktigt, likheten var slående och jag hade garanterat vunnit en look a like tävling utan att behöva oroa mig för minsta lilla motstånd.




fiskfinalist

Gårdagen ledde till att jag beslutade mig  och konstaterade massa saker som exempelvis :

* Att vänskap som bara existerar på fyllan, är fejkfejkfejk. Alltså icke på riktigt, Så de läggs på hyllan. Byebye ha de superduperjätte bra typ.

* Att jag å jåsen inte ska dricka tillsammans för de slutar nästan alltid på samma vis :p

* Att nackdelen med att bo i källaren är när man inser att man håller på att dö av törst

* Att sova naken i sängen när man håller på att dö av törst, de är så jobbigt att hitta något att dra på sig, plus att de är kolsvart = man hinner dö av vätskebrist innan man ens tagit sig upp för trappan

* Att mina benmuskler har försvunnit

* Att jag iaf har några rackanrs sköna i min omgivning

HAHAHAHAHAHHAAHHA

Parytimeeee, i like


Vart tog världen vägen

låg skönt nerbäddad i min säng, kollade på tv, pillade med datorn och hade precis beslutat mig för att det var dags att pallra sig upp och fixa mat. Men vad händer, strömmen går. Vafaaan. Tänker att jag iaf kan gå upp och koka några ägg. När jag väl står med äggen i handen inser jag hur korkad jag är, blir lite deprimerad och bestraffar nu mig själv med att äta knäckebröd.


use your brai.. on no whait, you dont have one

När man sätter sig vid datorn för att gå in på bilddagboken och istället utan att tänka skriver babian.se i stället, då kan man fråga sig vart man har gjort av hjärnan.

Man kan också fråga sig vart man har gjort av hjärnan när man inte hittar vägen från shell till tåget. Jag hade två minuter på mig och hittade inte lilla grusvägen, gick för mycket åt höger, såg bara snö snö snö och en taxibil. "vaaart fan har vägen tagit vägen, inte kan dom väl ha tagit bort den...?" Jag tar ett ärevarv runt taxibilen för jag tänkte att den stod så att den skymde vägen, men icke ingen väg där. Tänkte en kort sek börja klättra över snöhögen men de va under min värdighet kände. Seeen gick jag mer åt vänster å se där, däär var vägen.

Hjulet snurrar men hamstern är död.



Våfflaaa

Idag luktar det gott i vårat lillla kök. inte för att de brukar lukta
illa men idag luktar det lite extra bra. Våffloooooooor <3
Har tryckt i mig tre feeeta med ett tjockt lager grädde och
massa sylt. Baksidan av mofflandet är extremt illamående men jag gillare.

"vi ska hem till mormor och äta våfflor med sylt och grädde"

"NEEEEEEEEEEEEEEJ inte min våffla med sylt och grädde!!!!!!"

Ett ex antal år sedan när snorungen var riktigt liten



















Att hjälpa en vän

Mentaltinstabil kvinna söker man


Jag är en kvinna i mina bästa år som söker en man som kan tillfredställa mina behov, både på de psykiska och fysiska planen. En man som kan ta hand om mig då jag ligger och kräks efter en natts för vilt festande, en man som kan städa upp den mögliga mat jag ibland glömmer i mitt rum, en man som kan skratta åt min störda humor, en man som kan älska mig för precis den jag är.

Jag vill att du som vill bli denna man skall vara lite små dryg (inte för mycket gulligull), gilla lite hårdare tag och framför allt vara välhängd. Gilla hundar är även ett måste då jag planerar att skaffa mig omkring 9 stycken, minst. Du kommer ej få vara med att välja namn, det har jag redan gjort, för flera år sedan. På den punkten finns inga kompromisser, jag är benhård, vilket jag hoppas att även du kan tänkas vara under våra kommande vilda nätter. Annars får jag tacka för intresset och be dig återkomma när du åtgärdat eventuella impotensproblem.

För kontakt kan ni nå mig på min lunar, snuttis, kamrat eller snyggast.se under alias snygg_brud_med_stora_tuttar_och_långa_ben.




If i go crazy

Jag börjar oroa mig lite smått för en av mina vänners mentalatillstånd. Får sms på morgonkvisten om att hon inte kan sova för att det är för ljust. Smart som jag är föreslår jag att hon ska dra en mössa över huvudet så de blir mörkt och vad får jag till svar ; Har satt trosor över huvudet. Rena dock." Well de funkar väl säkert jätte bra det med men bilden jag får framför mig får mig att vika mig dubbel av skratt. När hon desseutom hittar på fejkade konverastioner och pillar snor som hon sedan kletar på tågrutorna, då, då börjar man ju undra.



Face down in the dirt

Efter hoppning på runsten tänkte jag tillbringa resten av kvällen framför teven med fröken Carlsson. Bara slappa och ta det lugnt. Men icke, jag har fått kriga för mitt liv, jag har kämpat med näbbar och klor, jag har använt varenda muskel jag har i kroppen, jag förvandlades till en titaaan, en krigar prinsessa, en oövervinnelig jätte. Allt detta i min kamp mot David jävel. 




Karate kiiiiiiiiiiiiiid

forgotten words or ancient melodies


Denna dag skulle jag mer än gärna spendera i sängen, framför tvn med en bra film, något gott att tugga på och ett glas mjölk. Men icke, vid tre tiden bär det iväg mot stallet och därefter vidare till runsten  för ännu en dag med hoppning




Dramaaa

Dagens i-lands problem, hur fan klär man av sig den fina tröjan man köpt, snott eller sytt på snabbaste sätt. Sådant kan man roa sig med en lördagskväll hos claes

glorious

Igår körde jag en otroliggt tjusig vurpa på väg till bilen i Kista. De var pinsamt, de gjorde lite ont och jag blev blöt :(
Igår hoppade jag en ponyheest, det var roligt.
Igår gick jag och la mig redan klockan nio, de var skönt
Igår sov fulkatten med mig, det var mysigt
Idag är jag pigg




Guaranteed

Helgen har varit riktigt riktigt härlig. Fredagen spenderades med två tröttmössor och en heeeelt flippad film "Land of the lost". Alltså de var en salig blandning av utomjordingar, apor, dinousarier och mystiska ställen. Jag viste knappt om jag skulle skratta, gråta eller sätta mig i ett hörn och sakta vagga fram och tilllbaka. "It's a bit gay"
"Yeah, it is great". Gick hem med förhoppningar om att varken behöva stöta på en efterhängsen prins apa eller något annat skrämmande på vägen. Klarade mig smärtfritt hela vägen hem till sängen och vaknade upp till stårlande sol dagen efter. Studsade upp ut sängen och ordnade äggmackor, varm choklad, köpte bullar, youghurt och plockade upp sällskapet för dagen. Det blev en dag med picknick mys på ringvägen och efter en tid även tillökning och förflyttning till Sågen. Fin sällskap, fint väder kan det bli mycket bättre än så? 


Efter lite mys var det dags för ett pass på hästryggen och herre min gud vad fin "min" lilla gris var. Red För S som hjällpte mig hitta lite mer hemliga knappar. Efter ritt, dusch och fix kilade jag ner till claes där det som tidigare nämn blev rom och cola för hela slanten. Stannade kvar i lägenheten och gjorde ett tappert försök att sova, vilket inte gick så bra, någon som telefonterroriserade mig så fort jag var på väg att somna. Sedan vaknade jag vid kvart över fem och inser att "faaaan jag har ju ingen nyckel jag kan ju inte bara gå och lämna olåst". somnar om och vaknar av att någon kommer in i lägenheten, efter några sekunders panik känsla var det ett välkänt ansikte som dök upp som tur var. 2 timmar senare var det bara bege sig mot stallet, lite halv pigg sådär.


Målet för dagen var att pallra sig runt dubbel nolla i båda klasserna. Kexet var riktigt duktig  och vi klarade målet, jag var till på köpet riktigt nöjd efter båda ritterna. Förutom ett skutt som var kaos men vadfan sådant händer. Sen att vi lyckades kamma hem två andra placeringar var bara ett plus i kanten. Vi är iaf riktigt taggade inför denna tävlings säsong :) Efter tävlandet var det firande av liten snorunge, som förövrigt inte är så liten längre och därefter vidare på promenad med lexus.

Nu är de natti natti som gäller för min del. Morgonskift ...



livet är en fest

Dagen spenderades ute i solen med skogaholmslimpa med stekt ägg, varm choklad,  bullar och trevligt sällskap. I like! Sedan blev de lite hoppning med hästskrället och han var helt gaaaaaalet fin, så vi är taggade inför morgondagens hopptävling. För att ladda upp ordentligt är de rom och cola för hela slanten i kväll

In the dark

Jag överlevde veckan trots att jag ett flertal gånger höll på att bryta ihop å storböla :p Jävla Bert alltså. Får veta på Måndag hur det dela gick, missade jag något av de praktiska proven får jag pallra mig dit igen och göra om dem. Teorin gick smärtfritt så det behöver jag åtminstonde inte tänka på.

Vaknade upp tidigt igår och blev överlycklig när jag insåg att solen sken och himlen var klarblå. Pallrade mig upp till stallet där de blev uteritt på en timme och därefter dressyr 30 min. Kilade sedan hem en snabbis innan jag tog min lilla racerbil till Sirpa för att hämta upp mitt promenad sällskap för dagen, Lexus. Vi traskade runt rungvägen och njöt av solskenet. Mötte upp jossan vid hamnvik, lämnade tillbaka lexus och tog oss hem till mig där de lagades delikat lunch.. hamburgare å snabbmakaroner. Sedan var det en kort powernap som gällde innan det var dags att ta sig till folketshus där de vankades bio med stalltjejorna. Alice i underlandet stod på schemat och den var väl helt ok. Efter bion blev de en rask promenad hem i kylan och efter en timmes slappande blev det ytterligare en promenad, denna gång bort till bowlinghallen där jag träffade några grabs åt chips och bara var. När bowlandet var slut var de promenad dags ännu en gång. Väl hemma däckade jag i sängen med min kära dator, totalt slut efter min hurtiga dag.

Kollar för tillfället på Dating in the dark, alltså jag vetekatten vad jag anser om det där alltså. De enda programet gör är väl egentligen att bevisa hur stor betydelse de yttre har.   När folk börjar gråta efter att ha sett den andre i ljuset, känns rätt illa i mitt lilla hjärta men det är så det är. De kommer man inte ifrån. Utseendet spelar så stor roll, den som påstår något annat, den ljuger. Man går ju inte driekt fram till den fulaste människan på krogen och tänker "utseendet är inte allt, han är kanske jätte snäll, trevlig och kan nog vara världens bästa". Hur mkt det än suger så är det så det är, pukt slut.





Make A Better Place

Den här kursen tar ärligt talat all must ur mig. Har aldrig känt mig så här värdelös förut, men men inte så mycket att göra åt saken. De är trotts allt bara två dagar kvar att härda ut. Morgondagen består av värstingprovet med små små små komponenter som knappt syns utan mikroskop och hundrabenare. WOHO living the dream. . .

Gårdagen ägnade jag åt att tröstäta och kolla på film med trevligt sällskap, denna dag bar de av till stallet direkt ögonen böj, vadå ögonen böj. .  heter de ens så? well ni förstår väl vad jag menar i alla fall. Hästskrället var full av energi, för mkt och jag hade på tok för lite för att orka kämpa ordentligt.

just nu vill jag bara åka bort till något varmt land och ladda upp batterierna igen. Just nu har jag ingen ork till något och vill helst bara ge upp, ktypa ner under mitt duntäcke en längre tid, sen när jag känner för de ska jag gå upp och då ska allting bara funka och vara perfekt.




jgrvdsklmperdvsew3t

" ni är inte här för att lära er, ni är här för att skaffa certifikat", lätt gubbjävel när man aldrig hållt i en lödkolv förut. De är väl inte hans fel egentligen att arne skickade oss på denhär kursen. De är väl bara bita ihop. Känns lite smått onödigt att sitta där veckan ut när man ändå inte kommer klara kursen liksom. men what to do. De är bara fortästta pilla, skratta åt dom dåliga skämten och härda ut. Nu ska jag tröstäta.

RSS 2.0