Hej då

Nu har vi lyckats ta oss till arlanda och ska nu fördriva ett x antal timmar på denna roande flygplats. Planet är som det ser ut nu 1.5 h försenat, men det är bara gilla läget hihi

2010

Maj



Maj månad var nog den mest händelselösa månaden på hela året. Jag jobbade, umgicks med Josasn och lapade sol så fort den bestämde sig dör att titta fram. Var även med om en skräck upplevelse som inefattade sisådär 1000 fästingar och en halvnaken språngmarch från knappelskär till bilen på lövhagens parkering. 

Grillen åkte fram och invigdes i sällskap av massa trevligt folk, blev en riktig toppenkväll. Årets premiärdopp skedde även i slutet av månaden (25 om man ska vara petig). 

Juni



Startade månaden med en "fantastisk" händelse: "Igår kväll/natt hade jag och fulkatten a special monent. Jag hade i vanlig ordning krypit ner i sängen och vad händer då? Jo fulkatten gör entre i mitt rum, hoppar upp i sängen och kommer för att lägga sig att sova på min mage. Jag blev helt ställd, jag visste inte hur jag skulle bete mig. Skulle jag klappa henne? Skulle jag putta ner henne för att visa att så fula varelser inte får vistas i min säng (och fram för allt inte ovanpå mig)? Eller skulle jag helt enkelt ge vika och låta henne ligga kvar? Vi tycker inte om varandra, de gör vi verkligen inte och det är ömsesidigt. Kanske beror det på att hon inte uppskattar sitt namn fulkatten, kanske tycker hon att jag är minst lika ful som henne, kanske klappar jag henne på fel ställen, inte vet jag men vårat förhållande är laggt på is. Frågorna är många och svaren så få. MEN eftersom hon trots allt gjorde ett tappert försök till att se söt ut klappade jag henne lite och lät jag henne ligga kvar. Kanske är detta en nystart på vårat förhållande, början på något nytt och spännande. . höh"

Spenderade midsommar på yttregården med god mat och trevligt sällskap, för att senare på kvällen parta loss i segersäng. Natten slutade där den inte borde ha slutat men i övrigt var det en toppendag.

(Vet inte varför de har blivit blått och kan inte göra något åt saken)

Denna månad såg jag även den äckligaste filmen jag någonsin sett The human centipede. Mådde psykiskt dåligt efter den kan jag lova. Det skulle aldrig falla mig in att se den igen.







Kvartal 1

Året 2010

Januari



Började 2010 med en promenad hem till mor och far där det behövde röjas upp efter kvällens festligtheter. Vet egentligen inte vad jag gjorde under Januari, var väl mest det vanliga, jobb och hästar vill säga.  Hängde en del i stan med en snubbe som verkligen bevisade att utsidan inte är allt. Men bäst av allt denna månad var garanterat firmafesten. Dansade heeeeeeeela kvällen.

Februari




Startade bra med utrymning på jobbet då taket höll på att dukaunder för all snö. Med en arbesnarkoman till arbetsledare satt vi vackert kvar i fabriken och jobbade medans alla andra kutade ut. Efter påtryckningar från andra fick vi tillslut lämna produktionen och åka hemmåt.

Utstod även den värsta veckan i mitt liv, eller kanske värsta veckan under 2010..Lödkurs, med lödhitler. Tacka fan för att jag aldrig behöver möta denna människa igen. Men mitt certifikat fick jag åtminstonde efter allt slit.

La även upp massa gay videobloggar och bakade på tok för mycket muffins.

Mars



Denna månad bestod av många promenader runt ringvägen oftast i sällskap av Lexus, annars hände det inte mycket spännande. Jobb, jobb och jobb.

April

Jag och Zeb debuterade på hoppbanan, åtminstonde på lokalnivå. Vi var felfria i 90 cm men vägrade ut oss på näst sista hindret i 1 m. Vi var även iväg till solna där vi lyckades nolla i både 95 o 1m.

Det var även första året jag inte fick något påskägg under påsken.

Pappa fyllde 60 och de bjöds på massa god mat.

Sabbade bilen lite ; "Skulle backa ut från min parkering, lägger om lite för mkt så att nosen åker in och fastnar i häcken. Tänker "vafan de är bara några grenar" trampar gasen i botten och kommer loss. Loss blev även fronten, loss och spräckt".

I April blev jag för första gången supen under bordet = Spya.






RSS 2.0